Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Κάτι δεν πάει καλά στην μπανανία ...

Μακάριος ἀνήρ, ὃς οὐκ ἐπορεύθη ἐν βουλῇ ἀσεβῶν καὶ ἐν ὁδῷ ἁμαρτωλῶν οὐκ ἔστη καὶ ἐπὶ καθέδρᾳ λοιμῶν οὐκ ἐκάθισεν. (Τρισευτυχισμένος και ευλογημένος από τον Θεόν είναι ο άνθρωπος εκείνος, που δεν επορεύθη ποτέ δρόμον σύμφωνα με τας σκέψεις και τα θελήματα των ασεβών ανθρώπων και ούτε προς στιγμήν δεν εστάθη εκεί.._)

 

Σύ, Κύριε, φυλάξαις ἡμᾶς καί διατηρήσαις ἡμᾶς ἀπό τῆς γενεᾶς ταύτης…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι κληρικοί στην Ελλάδα, όχι όλοι, έχουν επηρεαστεί από τις ανόητες ψευτο-επιστημονικές διαστροφές που υπηρετεί τα τελευταία χρόνια ο σημερινός Πάπας Ρώμης μαζί με τους ανώτατους Ρωμαιοκαθολικούς κληρικούς που τον ακολουθούν και τον ανέχονται.

Ανώνυμος είπε...

Και ακόμα δεν τους έχουν ξυρίσει?!

Ανώνυμος είπε...

να πανε να χεστουνε όλοι τους...

Ανώνυμος είπε...

Στον πάτο του βόθρου...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το βίντεο είναι απίστευτο.
https://www.el.gr/diethni/kosmos/seismos-tin-toyrkia-neo-vinteo-apo-nos/
...μέσα σε νοσοκομείο κουνούσε σαν καράβι.

Αυτοί οι κύριοι με τα μαύρα καλά θα κάνουν να σοβαρευτούν γιατί θα κλάψουνε πολλές μανούλες στο τέλος, βέβαια όσες θα μείνουν ζωντανές.
Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους (ψευτο)πιστούς...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι «κάτι δεν πάει καλά στην μπανανία». Αλλά τους ναούς μας κατάντησαν «μπανανία» οι θεατρίνοι με τα ράσα. Πέρασε κάποτε το νέο ημερολόγιο. Αργότερα ήρθε η συμμετοχή στο ΠΣΕ (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών) που από μόνο του ακυρώνει το Σύμβολο της Πίστεως που μιλάει για πίστη σε ΜΙΑ εκκλησία. Μετά ήρθαν οι μαζικές συμπροσευχές με κάθε είδους δόγματα και θρησκείες. Η επίσκεψη του «αγιότατου» Πάπα Ρώμης στο Φανάρι και το «Πολυχρόνιο» στον «αγιότατο» Πάπα Ρώμης.. (οι "ορθόδοξοι" ψαλτάδες το έψαλλαν, μέσα στο Φανάρι). Μετά ήρθε και το Κολυμπάρι. Μετά οι μάσκες και η μετατροπή των ναών σε εμβολιαστικά κέντρα. Και οι απαγορεύσεις τέλεσης της Θείας Λειτουργίας. Έλληνες χωρίς Πάσχα και Θεοφάνεια και Χριστούγεννα. Και τώρα βλέπουμε τα κάθε είδους αίσχη. Τι περιμένουμε; Ας διακόψουμε επί τέλους την μνημόνευση όσωνπροδίδουν την πίστη μας. Καλύτερα σε ένα μικρό και ταπεινό παρεκκλήσι παρά μασκοφορεμένοι και σιωπηλοί υποτακτικοί λυκοποιμένων.

π.Θεωνάς Κουμγιουτζίδης είπε...

Πολυ καλή ανάλυση αλλά έχεις φάει κώλυμα με την λεγόμενη αποτοίχιση ...μπράβο σου πάντως ,αλλά η επίμονη αυτή στάση να κανουν και οι υπόλοιποι ότι και συ προβληματίζει δεν νομιζεις;