Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

  Σουηδοί γιατροί για εμβόλια κατά Covid-19: «Είναι επικίνδυνα – Προκαλούν θανάτους – Πρέπει να διακοπούν άμεσα»

Ιατρικό μανιφέστο κατά των μαζικών εμβολιασμών

 Σουηδοί γιατροί για εμβόλια κατά Covid-19: «Είναι επικίνδυνα – Προκαλούν θανάτους – Πρέπει να διακοπούν άμεσα» 

Ιατρική ομάδα αποτελούμενη από πέντε Σουηδούς γιατρούς, σε συνεργασία με τον Δρ Johan Eddebo, ερευνητή στην ψηφιοποίηση και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προειδοποιούν για τα εμβόλια Covid, τα οποία χαρακτηρίζουν ως «προφανώς επικίνδυνα» και ότι θα πρέπει να υπάρξει «άμεση διακοπή» του μαζικού εμβολιασμού εν αναμονή «ενδελεχών ερευνών» για τις πραγματικές επιπτώσεις τους στην υγεία.

Συγκεκριμένα όπως λένε «Ο πραγματικός χαρακτήρας και το εύρος της βλάβης που προκλήθηκε από τους πρωτοφανείς μαζικούς εμβολιασμούς για τον COVID-19 μόλις τώρα αρχίζει να διαφαίνεται.

Κορυφαία επιστημονικά περιοδικά άρχισαν επιτέλους να δημοσιεύουν δεδομένα που επιβεβαιώνουν όσα έχει παρατηρήσει υπογείως η ερευνητική κοινότητα τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά σε σχέση με πολύπλοκα προβλήματα  καταστολής του ανοσοποιητικού .

Εμφανίζονται επίσης αριθμοί που αφορούν τόσο τις γεννήσεις όσο και την θνησιμότητα.

η συνέχεια της τρέλας εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα γνωρίζαμε από την αρχή αλλά οι σημερινοί νεοέλληνες είναι μαζόχες και γουστάρουν παρενέργειες, θρομβώσεις και όλα τα συναφή και αν τους πούνε κάντε κι άλλη δόση για το καλό σας θα τρέξουν στα τέσσερα.