Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

«Της τρελής» στην Εκκλησία!

 «Της τρελής» στην Εκκλησία: Η βάπτιση των gay δημιουργεί μείζον εκκλησιαστικό ζήτημα – Η Μητρόπολη Γλυφάδας «ήξερε»…

Πήραν στο ψιλό τους Δεσποτάδες... 

η συνέχεια

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "παντρεμένοι" ομοφυλόφιλοι, είναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, ΑΘΕΟΙ.
Προκύπτει το λογικότατο ερώτημα:
Για ΠΟΙΟ λόγο οι ΑΘΕΟΙ "γονείς" θέλουν να βαπτίσουν σε Ορθόδοξο ναό, το "παιδί" τους;
Εάν κάποιος είναι έστω και ελαφρώς ισορροπημένος, θα καταλάβει ότι οι ομοφυλόφιλοι "γονείς" ήθελαν να κάνουν την δημόσια βάπτιση, ΜΟΝΟ για να "νομιμοποιήσουν" δημοσίως (και με την δημόσια "ευλογία" και της Εκκλησίας) την αφύσικη και δαιμονική ομοφυλοφιλική σχέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που έγινε η αρχή ποιός μας πιάνει....
Αν και η αρχή έγινε προ ετών και συγκεκριμένα το 2016 στην σύνοδο στο Κολυμπάρι.
Τώρα λοιπόν ήρθαν τα καλύτερα.
Όσο για τον Νέας Ιωνίας πρό μηνών σε συνέντευξη του, έδωσε το στίγμα του.

GeorGRE είπε...


Ωραία τα λέει ο
Πειραιώς αλλά
καταλήγει στο ότι θα
πρέπει να ζητήσει
συγγνώμη ο Αμερικής
και... όλα καλά.

Όχι, υπάρχουν συνέπειες.
Δεν είναι θέμα...
μιάς συγγνώμης.
Στο κάτω, κάτω το
ήθελε και το έκανε.
Για ποιά συγγνώμη μιλάμε;;;

Και μένει το βασικό
ερώτημα αν συμφωνεί το
Φανάρι για όλα αυτά.



Δημήτρης είπε...

Σας το λέω "προφητικα ",θα νομιμοποιησει και τον γάμο ομοφυλόφιλων η εκκλησία ,με το σκεπτικό ...."καλύτερα να παντρεύονται παρά να ζουν εν πορνεια "

Μάχη είπε...

Μ'αρεσει που χρησιμοποιείται η λέξη εκκλησία. Και ποιος σας είπε ότι όλοι αυτοί είναι στην Εκκλησία; Ή ποιός σας είπε ότι μιλάμε για μυστήριο και ιερές πράξεις; Το Άγιο Πνεύμα που ουσιαστικά τέλει τις ιερές πράξεις απουσιάζει. Δεν λέει στην Αποκάλυψη του ο Ιωάννης ότι ο άγγελος καταμετρησε τους πιστούς μόνο στον εσώτερο χώρο του ναού γιατί η αυλή του είχε παραδοθεί στα έθνη, δηλαδή στους ειδωλολατρες; Και τι παραπάνω έχει όλο αυτό που βλέπουμε πάρα μια αηδιαστική σαρκολατρεια. Μην απατασθε.

Β είπε...

ο φίλος Εμμανουήλ έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο!

Φυγας είπε...

Αυτοι βρε παιδια στο ονομα της υπακοης θα μας βαλουν γυναικες και gay (κατ ομολογια) δεσποταδες στο κεφαλι μας

Λυκούργος Νάνης είπε...

ι μητροπολίτες Γλυφάδας και Πειραιώς, οι οποίοι αντέδρασαν, όπως τέλος πάντων αντέδρασαν, στην περίπτωση της σκανδαλώδους βαπτίσεως, οφείλουν, εάν θέλουν να μη σχολιάζεται με επιφύλαξη η ενέργειά τους αυτή, να φέρουν άμεσα το θέμα με την επιχείρηση εκκλησιαστικής νομιμοποίησης του σοδομισμού, στη Σύνοδο. Ταχέως και άνευ χρονοτριβής.
Να καταδείξουν τους ποικίλους ενόχους. Με διευθύνσεις και ονόματα.
Δηλαδή το μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, τον π. Φιλόθεο Φάρο, τον π. Βασίλειο Θερμό, τον π. Αλέξανδρο Καριώτογλου και ει τινα έτερο.
Να στιγματίσουν το γεγονός ότι εις εκ των δύο ομοφυλοφίλων ηθοποιών των οποίων το "τέκνο" βαπτίσθηκε στο ναό του αγίου Νικολάου του Ραγκαβά, οπότε και "μεγαλούργησε" με την επιεικέστατα άθλια προσλαλιά του ο προαναφερθείς π. Αλέξανδρος Καριώτογλου, την οποία (προσλαλιά) με χαρά και καμάρι ο συγκεκριμένος ηθοποιός προέβαλε διαδικτυακά, για ευνόητους λόγους, τυγχάνει, με βάση δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας,
συνεργάτης της, κατά τα άλλα, επαινετέας ΜΦΑ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ", της ιεράς μητροπόλεως ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (βλέπε εδώ https://orthodoxostypos.gr/%E1%BD%81-%E1%BC%80%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%E1%BD%81-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%E1%BD%81-%CF%83/ και εδώ https://katanixi.gr/synergates/sofia-makedonopoyloy/not-mas-provlimatizei-i-galilaia/).
Δεν είναι μόνο ο Ελπιδοφόρος το πρόβλημα εν προκειμένω. Του Ελπιδοφόρου έχουν προηγηθεί άλλοι, κυρίως σε θεωρητικό επίπεδο. Υπήρχε το υπόστρωμα για να εκδηλωθεί δημοσίως η συγκεκριμένη στάση του Ελπιδοφόρου. Από εκεί ξεκινά το πρόβλημα. Το αυγό του φιδιού δηλονότι.

Ανώνυμος είπε...

!!!

Λωρίτου Ελένη