Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Λεβεντιά ο πάτερ, υποκλίνομαστε στο μεγαλείο της ψυχής του,τι ενωτικά λόγια σε μια διαιρεμένη κοινωνία

σχόλιο :Μην ξεχνάμε  για να γίνει διαμάχη χρειάζονται δύο πλευρές. Ποίοι  κυνηγιούνται, ποίοι στιγματίστηκαν, χάσανε τις δουλειές τους την ελευθερία τους  τα ανθρώπινα  δικαιώματα τους σημερα;

Ωραίος ο λόγος του π.Μαρκέλλου ,διαφέρει κατά πολύ από τον σημερινό λόγο εκκλησιαστικών . Μην ξεχνάμε και τούτο που συμβαίνει, όλοι  αυτοί οι δεσποτάδες και παπάδες που τόσα χρόνια μας έπρηξαν με τις αγαπολογίες τους ,σήμερα, όοολοι αυτοί πρωτοστατούν στον φασισμό την ταμπελοποίηση την ταύτιση τους με την νεοταξική μισανθρωπία .Αυτό ειναι ένα ακόμη σημάδι ότι ούτε χθες ήταν του Χριστού ούτε φυσικά και τώρα .

3 σχόλια:

Άρης Πέτρου είπε...

1. Για τα εκτρωθέντα εμβρυϊκά κύτταρα, στα οποία στηρίχτηκαν τα "εμβόλια" δεν αναφέρεται ο πάτερ..
2. Ούτε καν τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος;;
3. Ούτε να πούμε στους φίλους εμβολιασμένους ότι το 90% των Αγιορειτών δεν έχουν μπολιαστεί..
4. Όλους τους αγαπάμε, αλλά πρωτίστως το θέλημα του Θεού, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να μη γίνει κάποιος συμμέτοχος σε φόνο (έκτρωση), χρησιμοποιώντας τα μπόλια..
5. Το δαιμονικό της υποθέσεως είναι ότι θέλουν όλους να τους τρυπήσουν..Ο Χριστός ρώτησε τον τυφλό πρώτα: Θέλεις να γίνεις καλά;; Κι έπειτα τον θεράπευσε..Δεν τον θεράπευσε με το ζόρι..

Οπότε, ο σωστός ΧΟ οφείλει κατ'εμέ να ενημερώνει τους τριγύρω του για τα παραπάνω, μήπως κι αφυπνίσει κάποιον πνευματικά..

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Σύμφωνοι αλλά ...

"μετά μίαν και δευτέραν
νουθεσίαν παραιτού"...

ώσε να αποφεύγονται οι άσκοπες
έριδες...

K@n_K@n είπε...

Εἶναι ὁ π. Μάρκελλος Καμπάνης