Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Εκανε το βήμα προς την ...«ελευθερία» και αυτός ... Έτσι του είπαν ... Πέθανε στις 5/11/2021.

 

Βενιζέλος Άκης Χατζηδημητρίου ήταν μόλις 40 ετών, παιδίατρος.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "χρήστης Venizelos Ν. Chatzidimitriou βρίσκεται στην τοποθεσία ΓΝΘ Ιπποκράτειο. 8 Ιανουαρίου Θεσσαλονίκη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Η αρχη του τέλους ξεκίνησε. Βήμα βήμα προς την ελευθερία" Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ጉ. TyposThes. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 06/11/2021 14:33 Θεσσαλονίκη: Πέθανε γνωστός παιδίατρος, πατέρας 2 παιδιών- Καταγωγή από Σέρρες 2K f Share Tweet Το τελευταίο αντίο στον Προφήτη Ηλία, στις Σέρρες Έφυγε από την ζωή o παιδίατρος Άκης Χατζηδημητρίου, o οποίος τον τελευταίο εργάζονταν σε μεγάλο νοσοκομείο και κλινική στη Θεσσαλονίκη. o εκλιπών, με καταγωγή από τις Σέρρες, αφήνει πίσω του την οικογένειά του και δύο παιδιά." από το Twitter

3 σχόλια:

elias monarchist είπε...

1982
άθηνα
τόσο επικίνδυνο είναι το εμβόλιο
?

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας τον αναπαύσει τον άνθρωπο (προφανώς κατάφεραν να τον κοροϊδέψουν ή να τον εκβιάσουν, με τον εμβολιασμό).

Στην αιώνια και ατελεύτητη μεταθανάτια ζωή, υπάρχει πραγματικά η ΠΛΗΡΗΣ και ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, από όλες τις θλίψεις της επίγειας ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Θεοσχωρέστον. Προφανώς κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι φταίει το εμβόλιο, αλλά από την άλλη η επιδημία ξαφνικίτιδας, τα αυξημένα καρδιακά, τα ευαίσθητα (πλέον) ανοσοποιητικά (κρυολογήματα μεσ' το καλοκαίρι κλπ), αλλά και κάποιοι καρκίνοι που προέβλεπαν οι πσέκεζ γιατροί πριν ένα χρόνο, αυτά φαίνεται να είναι ήδη εδώ δυστυχώς, κι αυτό δεν προκύπτει από καμιά ιστοσελίδα αλλά από τις οικογένειές μας και τις γειτονιές μας.