Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Πόση;

Μπορεί να είναι εικόνα υποδήματαΔεν υπάρχει κανένα ηθικό πρόβλημα με τα συγκεκριμένα παπούτσια μας ενημερώνει η Επιτροπή Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Οι άνθρωποι που πήραμε τα δόντια τους, τα δώρισαν στην εταιρία κατασκευής οι γονείς τους.
Γεννήθηκαν για να εκπληρώσουν τους σκοπούς της επιστήμης!
Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος για να έρθουν σε αυτόν τον παράλογο κόσμο μας.
 
Επιτροπή Βιοηθικής (της διοικούσης εκκλησίας )
« οι κυτταρικές σειρές που χρησιμοποιούν τα εμβόλια, είναι από νόμιμες διακοπές κύησης»
Πόση ξευτίλα ακόμα;

Babis Amerinos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά τώρα; Τέτοια συνεννόηση έχουν; Μόλις προχτές διάβαζα κάπου ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών λέει που δεν έχουν εμβολιαστεί το έχουν κάνει για θρησκευτικούς λόγους.
Οπότε αν ισχύει αυτή η δήλωση που βλέπω τώρα, έπεσε η γραμμή για να τους πείσουν;Από που να το πιάσεις αυτό τώρα. Δεν πάμε καθόλου καλά! Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ρε παιδιά…

Ανώνυμος είπε...

Πριν τον Αντίχριστο οι άνθρωποι θα είναι φτωχοί, άρρωστοι και σε πόλεμο και σε επίπεδο έθνους και σε επίπεδο οικογένειας.
Ο Αντίχριστος θα φέρει την ειρήνη, θα δώσει φάρμακα και θεραπεία στους άρρωστους, θα δώσει ψωμί, χρήματα και υλικά αγαθά. Και θα τους πει αν δεν θέλετε να γίνετε όπως πριν θα πρέπει να
με προσκύνησετε ως θεό, να πάρετε το σφράγισμα μου και να το χρησιμοποιείτε σε όλες τις αγορές και πωλήσεις.
Οι άνθρωποι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν, πουλήσουν, χαρίσουν, μοιραστούν, δανειστούν, ίσως και να κλέψουν...
Αλλά οι άνθρωποι θα υποχρεώσουν όλους τους ανθρώπους να συναλλάσσονται μόνο με αγοραπωλησίες με την χρήση του σφραγίσματος.
Όποιος δεν θα δεχθεί το σφράγισμα θα είναι τρελός γιατί δεν δέχεται την ιατρική περίθαλψη για τον εαυτό του και τα παιδιά του και κινδυνεύει να πεθάνει ενώ οι άλλοι θέλουν να τον σώσουν, εχθρός του λαού γιατί χωρίς την εφαρμογή του νέου συστήματος υπάρχει ο κίνδυνος να επιστρέψουν στο παλιό οικονομικό σύστημα που προκαλεί πολέμους και φτώχεια, και γενικά οποίος δεν προσκυνά τον Αντίχριστο ως θεό, που έκανε τόσο καλό στην ανθρωπότητα και θα τον στηρίζει και η ιεραρχία της εκκλησίας, θα είναι άνθρωπος χωρίς αγάπη(αρνητής) για τον συνάνθρωπο!!?
Οπότε το θέμα είναι αν είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το κόστος των επιλογών μας. Αν διαβάσετε το απόκρυφο βιβλίο του Αδάμ και της Εύας θα δείτε πόσες φορές το φίδι τους ξεγελούσε με "αγάπη", τους έφερνε στα πρόθυρα του θανάτου και επεμβαίνε ο Χριστός τελευταία στιγμή, αποκάλυπτε τα κόλπα και τους έσωζε.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...απόκρυφο...;

η εκκλησία μας, δεν κρύβει τίποτα
αδερφέ μου

κι έχει περάσει κι άλλες φουρτούνες
...χειρότερες...
όπου οι ποιμένες ως λύκοι φθονούσαν τα πρόβατα...
και οι πύλες τού Άδη έτριζαν απειλούσαν...φοβέριζαν...

και όλα πέρασαν...και περνάνε
κι εμείς παραμένουμε πλασμένοι γιά την Α θ α ν α σ ί α ...

είτε εδώ...
είτε στην Χώρα τών Ζώντων...!