Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Όσοι σέβεστε τον πρότερό του βίο ,μαζέψτε τον ..

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Σύμφωνα με τον  Ναυπάκτου όποιος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο δεν φοβάται.
Όποιος δεν φοβάται θεωρεί πως είναι άτρωτος.
Όποιος θεωρεί πως είναι άτρωτος θεωρεί πως είναι υπεράνθρωπος
Όποιος θεωρεί πως είναι υπεράνθρωπος υποστηρίζει τον Νίτσε.
Τον Νίτσε τον διάβαζε ο Χίτλερ.
Άρα όποιος δεν κάνει το εμβόλιο είναι Ναζί.
Γατάκια...

24 σχόλια:

Ν/Α είπε...

Είναι η ίδια αλληλουχία, ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Δυστυχώς, λυπάμαι τον δύστυχο λαό που δεν διακρίνει τα φιλιματα Ιούδα.

Ανώνυμος είπε...

Να τα ακούνε όσοι στήνανε είδωλα: και Πατερικός ο εν λόγω και γνώστης της νοεράς προσευχής και τα πονήματά του εξαίσια... κλπ.
Τώρα;
Προσγείωση στην πραγματικότητα.
Πάντα προβλημάτιζε η επιθετική αντιμετώπιση στην αδελφότητα του π.Σπυρίδωνα στη Ναύπακτο που διέλυσε. Αυτό προκάλεσε διχόνοια στην τοπική κοινωνία διότι εκεί ήταν ο ανθός της νεολαίας της. Αυτός το τράβηξε μέχρι τέλους και η σύνοδος έκανε το τραγικό λάθος και διέλυσε μια αδελφότητα. Έτσι εύκολα φτιάχνεται; Ας ξαναφτιάξουν.
Ποτέ δεν δόθηκαν πειστικές απαντήσεις για την στάση του. Ήταν στάση εν Χριστώ αγάπης, υπονομής και απαθείας;
Και στα πονήματά του κάποιοι πνευματικοί είχαν επιφυλάξεις: άλλο να βιώνεις, άλλο να φιλολογείς. Σωστά μεν τα περισσότερα όσων γράφει αλλά όχι όλα κλπ Απαντήσεις θα μάς έδινε επι τούτου ο μακαριστός Θεόκλητος Διονυσιάτης.

Κατά τα λοιπά για τα λεγόμενα του στο βίντεο: προσκύνημα ομού με Ιερώνυμο στον Καίσαρα.
Περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις:
1. Ο Τρελογιάννης σίγουρα έχει Ναζιστική νοοτροπία γιατί είναι αμπόλιαστος (δικός μας είσαι δικέ μου ��).
2. Το πολύ Γραφένιο, τα Νανοσωματίδια, η Λουσιφεράση και πολλά άλλα (δεν είναι του παρόντος να αναφέρω), βλάπτει σοβαρά την Πνευματική Υγεία αγαπητέ Ναυπάκτου...

Ανώνυμος είπε...

>Όχι στο νερό! Νερό έπινε και ο Χίτλερ!

>Όχι στον Βάγκνερ! Βάγκνερ άκουγε και ο Χίτλερ!

Βέβαια, ποτέ δεν θα ακούσετε για τις συνήθειες των Τρότσκι, Λένιν, Στάλιν, Μάο, Κεμάλ ώστε να τις αποφύγουν και οι καθωσπρέπει τηλε-χριστιανούληδες.

Ανώνυμος είπε...

Τι να φτουρήσουν τα γιατρουδάκια εμπρος στον τιτανοτεράστιο κοβιντολόγο, Εμβολιεράρχη Ναυπάκτου...

«57 κορυφαίοι επιστήμονες και γιατροί δημοσιεύουν συγκλονιστική μελέτη για τα εμβόλια κατά του COVID και απαιτούν άμεση διακοπή όλων των εμβολιασμών»
https://www.globalresearch.ca/57-top-scientists-doctors-release-shocking-study-covid-vaccines-demand-immediate-stop-all-vaccinations/5746848

Νικολαος είπε...

Είναι διαφορετική η συλλογιστική του Ναυπάκτου.
Από ότι κατάλαβα (ο λόγος του ήταν πολύ μπερδεμένος στο βίντεο), αναφέρεται στην ευγονική. Ότι δηλαδή οι ανεμβολίαστοι δήθεν προτιμούν την φυσική ανοσία για να επιζήσουν οι δυνατοί και να πεθάνουν οι αδύναμοι και έτσι να βελτιωθεί το ανθρώπινο γένος.

Κανείς από τους μη-μπολιασμένους Χριστιανούς δεν επικαλέστηκε την ευγονική για να επιχειματολογήσει κατά του €μπολιού.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πρέπει να γράψει ειδική ευχή, παράκληση, δέηση, κάτι τέλος πάντων υπέρ απαλλαγής ημών από σαλταρισμένων επισκόπων.

Ανώνυμος είπε...

Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος:
«Φόβος οὐκ ἔστιν ἐν τῇ ἀγάπῃ, ἀλλ᾿ ἡ τελεία ἀγάπη ἔξω βάλλει τὸν φόβον, ὅτι ὁ φόβος κόλασιν ἔχει, ὁ δὲ φοβούμενος οὐ τετελείωται ἐν τῇ ἀγάπῃ» (Α΄ Ιω. δ΄18).

Γρηγορης Αυξεντιου είπε...

Στη Ναύπακτο μένω. Εμετικος ο Ιερόθεος, διέλυσε τη Μονή Μεταμόρφωσης. Δεν έχουμε ανάγκη από μαθήματα,διαβάζουμε και μόνοι μας .

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΥΡΩ ΤΟ ΧΟΡΟ.

https://youtu.be/LK3_6VO3IH4

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη αδερφέ Ναυπακτιώτη. Η υπομονή σου θα λογιστεί εις μαρτύριο συνειδήσεως. Πολύ μεγάλο σταυρό σηκώνεις. Ο Θεός να σε ενδυναμώνει.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Και αν δεν πείσεις σήμερα,θα πείσεις αύριο,και αν δεν πείσεις όλους,θα πείσεις λίγους,γιατί κ οι Απόστολοι δεν έπεισαν όλους, διαλλεχθηκαν με όλους και μισθό πήραν με την διδασκαλία που παρέδωσαν!
Νομίζω οι θέσεις αυτές ,
Προπομποί γιαυτα που έρχονται είναι...το,ίνα πάντες ωσιν εν δεν βρίσκω!

Μίλησαν για αντιεμβολιαστες,είπαν για νεοναζί κλπκλπ.
Ούτε νεοναζί ούτε αντιεμβολιαστες,ούτε φανατικοί,είμαστε!
Εάν Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ακακο,απλό,ενάρετο,χαρούμενο,τον έπλασε ζώσα ύπαρξη,η οποία προορίζεται για τον ουρανό,τον έπλασε αναμάρτητο στη Φύση,πλην όμως κ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ στην θέληση.
Αυτό που άλλοι θεωρούν πως θα θεμελιωθεί μια θρησκευτική οντότητα,στηριζόμενη στο δόγμα που προκύπτει από την συνύπαρξη όλων των ιδεολογ- ιών των μελών,προσαρμοσμένο στις ιδεολογικές ανάγκες του νέου κόσμου,εμείς το λέμε " γραμμή οικουμενισμού ",η οποία έχει δύο σκέλη.
Το πρώτο έχει την θεολογική μορφή(!)
Το δεύτερο ,την πρακτική.
Το πρώτο το ζήσαμε κ το ζούμε.
Το δεύτερο,η πρακτική θεώρηση ,είναι η ισοπέδωση της Ορθ.θεολογικης συνείδησης,μέσω συνεργασίας Ορθοδόξων κ ετεροθρησκων που αντιβαίνει τουςΙ.Κ κ απορρίπτει την ευσέβεια,πράγμα που υποβιβάζει την Πατρική αγάπη,ενώ αφανίζει το δίκαιο.

KOYKOYVAGIA είπε...

Καλά αυτά είναι τα σημεία των καιρών είναι τεράστιο σημείο δεν ξέρω πως ξεστομίζουν τετοιες παλαβομαρες παράνοια απόλυτη που μας αποδεικνύει ότι το εμβόλιο έχει πνευματική διάσταση τεράστια

GeorGRE είπε...


Τι κάνει αυτόν τον άνθρωπο
να φέρεται έτσι;;;

Άντε κάνε ένα κήρυγμα μετανοίας
που από την Ωραία Πύλη μιλάς
με ασυναρτησίες.

Άντε επικεντρώσου στο έργο σου
και άσε τα χαχανίσματα με την
εξουσία... που θέλεις να αρέσεις.

Άντε που έπαθες όβερντόουζ
Λουσιφεράσης.

Κρίμα και πάλι κρίμα.

Είσαι αρχιερέας. Επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμο, η συγκεκριμένη μόνη δεν συνεργαζόταν με κανένα επίσκοπο των τελευταίων δεκαετιών και αυτό που δεν καταλαβαίνει ο απλός κόσμος χωρίς νομικές γνώσεις είναι ότι ο επίσκοπος νομικά θεωρείται υπεύθυνος για τα οικονομικά των μονών της επαρχίας του. Εάν ελεγχοταν η μονή και προέκυπτε κάποια ατασθαλία (ακόμη και κάτι καθαρά τυπικο) ο επίσκοπος θα συρόταν στα δικαστήρια με την κατηγορία της υπεξαίρεσης. Και ενώπιον του νόμου αλλά και της κοινωνίας επιχειρήματα του τύπου "έκανα υπομονή για να μη σκανδαλίσω" δε στέκουν, ο άνθρωπος ήταν νομικά προϊστάμενος και αρνούνταν να του δώσουν αναφορά, τι έπρεπε να κάνει δηλαδη; Να τους αφήσει να κάνουν ότι θέλουν με κίνδυνο να πάει φυλακή και να τους μιμηθούν στο τελος κι άλλοι; Είναι συμπεριφορά ορθόδοξων μοναχών αυτή; Πού την ξαναδατε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 31 Οκτωβρίου 2021 - 11:18 μ.μ., δε γνωρίζω τίποτα για το μοναστήρι που λες, καθότι δεν είμαι ναυπακτιώτης. Αλλά επειδή εσύ φαίνεσαι γνώστης της εκεί καταστάσεως, ίσως και ντόπιος, παίρνω το θάρρος να σου απευθυνθώ.

Προστατεύστε το δεσπότη. Έχει ξεφύγει τελείως. Εκτίθεται ως προσωπικότητα (αλλά γι' αυτό κάτι τρέχει στα γύφτικα), εκθέτει όμως το σχήμα και το ράσο, άσχημα, ανεπανόρθωτα. Πρέπει να προφυλάξουμε, όσο μπορεί ο καθένας, και άχρι καιρού, το κύρος της ιερωσύνης, πολλώ μάλλον της αρχιερωσύνης.

Δε λέω άλλα. Συγκρατιέμαι.

Unknown είπε...

Παγοκολώνα ο συγκεκριμένος..

Παυλος είπε...

Ο ναζιστής επιβάλλει εμείς που δεν θέλουμε το σατανοεμβολιο μας πιέζουν οι ισχυροι σώνει και καλά να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος , ακόμα και αν πρόκειται για κάτι πονηρό και σκοτεινό .πως λοιπόν εκείνον τον αδύναμο που η εξουσία πιέζει τον λες ναζιστή; Είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο πραγματικός ναζιστής !!!!!! Εκτός και αν μας εξυπηρετεί η απόλυτη διαστρέβλωση της λογικής!!!!

Γρηγορης Αυξεντιου είπε...

Το εμετικος ανάφερεται στη στάση του κατά την πανδημία και δεν το αναιρώ . Έχει πάθει παράκρουση εναντίον όσων δεν κάνουμε το εμβόλιο. Σχετικά με τη Μονή Μεταμόρφωσης, έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Με τους προηγούμενους επισκόπους δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη κόντρα, αφού μόλις εκλέχθηκε ο Ιερόθεος συνεργάστηκε με το μοναστήρι.Επεδίωξε να εξαφανιστεί μια Μονή με τεράστιο έργο εκμεταλλευόμενος τις φιλίες του στην Ιερα Σύνοδο (την είδαμε κι αυτη... ).Θα μπορούσε να είναι πιο διαλλακτικος. Με το μπάχαλο αυτό επιχαίρουν οι εχθροί της Εκκλησίας.

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Κύριε, ρύσαί με από τών φθοροποιών συνδυασμών καί από συγκαταθέσεως τών πονηρών λογισμών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφέρθηκα καθόλου στα της πανδημίας, εκεί έχεις χίλια δίκια. Όσον αφορά τη μονή, με τους προηγούμενους επισκόπους οι κάτοικοι δεν έβλεπαν κάποια κόντρα γιατί οι επίσκοποι δεν επέμειναν να ελέγξουν. Αυτό δε σημαίνει ότι έκαναν καλά, και σου εξήγησα γιατί. Ο Ιερόθεος όταν πήγε τους πήρε με το καλό αλλά από ένα σημείο και πέρα χτύπησε κι αυτός τοίχο. Καταλαβαίνω το σκανδαλισμό σου τώρα, αλλά φαντάζεσαι να γινόταν οικονομικός έλεγχος στη μονή και να σερνόταν στα δικαστήρια το (μέχρι τώρα) "βαρύ πυροβολικό" της θεολογίας της Συνόδου; Πώς θα χρησιμοποιούσαν μια τέτοια εξέλιξη οι οικουμενιστές και οι άθεοι; Γιατί να ρισκάρει τέτοια ζημιά στην Εκκλησία για την ανυπακοή αυτών των ανθρώπων;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι από εκεί αδερφέ, απλώς γνωρίζω νομικά τέτοια ζητήματα. Τη στεναχώρια σου τη συμμερίζομαι απόλυτα. Αφού σκέφτομαι, δόξα τω Θεώ που δε ζει ο Μεταλληνός να δει τα χάλια του. Ο Θεός να τον ελεήσει να συνέλθει, μιλάω με φίλους και έχουν μείνει όλοι εμβρόντητοι μ' αυτά που ξεστόμισε...

Σεραφείμ είπε...

Έρχεται καιρός κατά τον οποίον οι άνθρωποι θα τρελαθούν· κι αν δουν κάποιον που δεν είναι τρελός, θα του επιτεθούν και θα του πουν, είσαι τρελός, γιατί δεν θα είναι όμοιός τους (Μέγας Αντώνιος).