Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Σκληρές αλήθειες – Εμβόλια, υποχρεωτικότητα, placebo και αιφνίδιοι θάνατοι – Πέντε γιατροί μίλησαν στον Focus FM

Πέντε γιατροί φιλοξενήθηκαν σήμερα στον «αέρα» του Focus FM και μίλησαν στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για τα εμβόλια κατά της covid-19, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα placebo και τους αιφνίδιους θανάτους.

«Κανονικά θα έπρεπε ο Έλληνας πολίτης, τον οποίο τιμούμε και σεβόμαστε, να αποφασίσει για τη ζωή του» ανέφερε ο κ. Αηδονίδης.

«Η πολιτεία εξαντλεί όλη την τιμωρητική της διάθεση απέναντι σε αυτούς που μέχρι χθες τη στήριξαν για να μπορέσει να βγει το φίδι από την τρύπα» τόνισε ο κ. Καλογερίδης.

«Όλες αυτές οι αποφάσεις στερούνται πραγματικών επιστημονικών αποδείξεων και είναι καθαρά πολιτικές αποφάσεις» σημείωσε ο κ. Παπαγιαννάκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Αράπογλου δήλωσε ότι η «υποχρεωτικότητα στην ιατρική πράξη είναι κάτι αδιανόητο και απεχθές για εμάς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να υποχρεώσεις κάποιον σε υποχρεωτικό εμβολιασμό με το “έτσι θέλω”».

«Ζούμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, αποφασίζουν αυτοί για εμάς» υπογράμμισε ο κ. Σύρπης κάνοντας λόγο για «σχιζοφρενική πολιτική».

2 σχόλια:

STELLA είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, τώρα όμως τι κάνουμε που έχουμε μπλέξει με αυτούς... Αυτό που ζούμε είναι δικτατορία να μην έχουμε δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για τον εαυτό μας... Τρέλα και παράνοια...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ανατραπεί το αφήγημα.Σε όλα τα επίπεδα.Εθνικό, Ευρωπαϊκό, Διεθνές. Ο ΠΟΥ πρέπει να σταματήσει το false alarm περί πανδημίας, για να σταματήσουν τα "μέτρα". Από ότι φαινεται και η Ελλάδα και η Κύπρος συμμετέχουν στο πληθυσμιακό πείραμα. Ο Βορράς της Ευρώπης αναπνέει ελεύθερα χωρίς υποχρεωτικότητες, μάσκες, μπατονέτες. Ακόμη κι ο ο Παγκόσμιος Οργανισμός των Η.Ε. για τα ανθρώπινα δικαιώματα δίνει άλλοθι στα vaccine mandates.Βασικός χρηματοδότης τους η Κίνα. Έπρεπε να μη μπει ποτέ σε διεθνείς οργανισμούς.Ή να την πετάξουν έξω χθες για το βιολογικό όπλο που εξαπέλυσε.Να πληρώσει αποζημιώσεις.1,5 χρόνο παρακολουθώ την παράνοια σε διεθνές επίπεδο.