Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Θεός δεν αγαπάει το χαβιάρι τους ή το τέλος (τους) πλησιάζει

 Όλοι, ακόμη και οι πιο ανυποψίαστοι ή καλοπροαίρετοι, έχουμε κάποια στιγμή αναρωτηθεί γιατί όλη αυτή η εμβολιαστική λύσσα (ναι λύσσα, δίχως εισαγωγικά) που έχει προσβάλει την κρατική εξουσία και έχει συμπαρασύρει και την διοικητική αρχή της Εκκλησίας.

Εντάξει είναι μια ιστορία που κρύβει πολύ χρήμα αλλά εδώ πια μιλάμε για προσχήματα που δεν τηρούνται, για συζητήσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό από μία ηλικία και μετά, για εμβολιασμό μικρών παιδιών, για εκβιασμό ιερέων που αντιστέκονται ("πατρικό ενδιαφέρον" το λένε τώρα αλλά παραβλέπουν το γεγονός ότι ο Θεός Πατέρας ποτέ δεν μας έπιασε από τον λαιμό να μας σώσει με το ζόρι και ο Ιησούς Χριστός, που σταυρώθηκε για μας, είπε "όστις θέλει"). 

Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι ένας κακός άνθρωπος θα εισβάλει στο σπίτι μας με μία βελόνα και θα μας κυνηγάει έχοντας μαζί του και ένα δεσπότη θα φωνάζει "καθίστε.. ευλογημένοι, είναι για το καλό σας".

Έφτασαν να μας λένε ότι είμαστε οι σούπερ αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιαζόμαστε, άλλοι μας λένε πως δεν είμαστε Χριστιανοί και περίπου ετοιμάζουν πυρά να μας κάψουν από.... ποιμαντικό ενδιαφέρον και ευθύνη πάντα!

Με όλα τούτα και άλλα πολλά (για τα οποία θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να δίνουμε στοιχεία, γιατί πολύ σιωπήσαμε στα πλαίσια του μη σκανδαλισμού) εύλογο είναι να ψάχνουμε την αφορμή της έξαρσης της λύσσας καθώς το χρήμα είναι η αιτία. 

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, οι πληροφορίες λένε πως τελειώνει ο καιρός τους, ο καιρός των εμβολίων δηλαδή που ταυτόχρονα είναι και ο δικός τους καιρός....

Ο Dr. Dominique Rueff,  από την Γαλλία, δίνει την πληροφορία ότι όλα τα εμβόλια θα λήξουν 20/10/2021 και αυτό επαληθεύεται καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε 5 θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα νοσοκομεία των κρατών μελών, για την θεραπεία covid. Αυτές οι θεραπείες εγκρίνονται με διάταγμα του αρμοδίου Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα είναι σε ισχύ από 1/10 για να τεθούν σε πλήρη διάθεση έως 20/10.

Τα εμβόλια εγκρίθηκαν σε "προσωρινή πειραματική βάση". Ωστόσο δεδομένου ότι, βάσει διατάγματος, θα υπάρχει υποχρέωση συνταγογράφησης αυτών των 5 φαρμάκων, η χρήση του εμβολίου θα σταματήσει. 

Γι' αυτό όλα τα κράτη είπαν πως μέσα στον Σεπτέμβριο είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός!

Χρειάζεται υπομονή για να μην υποκύψουμε στους εκβιασμούς. Ο χρόνος τους τελειώνει και το ξέρουν και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους...Ο τελευταίος τους σπασμός...

Τώρα που η ιβερμεκτίνη εγκρίθηκε ξανά, δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλιο. Το Ινστιτούτο Παστέρ αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητά της στην προφύλαξη και θεραπεία. Μια μεμονωμένη πρόσληψη σε μερικούς ανθρώπους θα μπορούσε να εξαλείψει όλο το γενετικό υλικό SARS covid-19. 

Πολύ πρόσφατα, στις 12 Ιουλίου,  στο περιοδικό EMBO Molecular Medicine American Journal of Therapeutics έγινε η ανάλυση των αποτελεσμάτων και οι επιστήμονες επικαλούνται σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να παρακαμφθούν οι οδηγίες των οργανισμών υγείας και για να συμπεριληφθεί η ιβερμεκτίνη ως πρότυπη θεραπεία. 

Η κυβέρνηση Μακρόν γνώριζε όλα αυτά αλλά σιωπούσε (καθώς εδώ, στην κυριολεξία, "η σιωπή είναι χρυσός"... ).

Λίγο ακόμη λοιπόν και νικήσαμε! 

Λίγη υπομονή και ένταση προσευχής γιατί μπορεί ως ταινία να είναι υπέροχη το " Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι " αλλά σίγουρα ο Θεός δεν ευλογεί το δικό τους χαβιάρι για το οποίο αποπειρώνται να στραγγαλίσουν τις δικές ΜΑΣ ελευθερίες!

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Το Νού μας πάντως...
έτσι κι αλλιώς...

γιατι ο εχθρός...αγαπάει...τις
μεταμφιέσεις
και μία από τίς αγαπημένες του
λέγεται πώς είναι...

"άγγελος...φωτος..."

Το Νού μας λοιπόν...

Ίδωμεν...!

Ανώνυμος είπε...

Και έρχονται τα επόμενα: ακρίβεια, κατασχέσεις πρώτης κατοικίας και πέταμα ανθρώπων στο δρόμο
Και έρχεται το κερασάκι: ηλεκτρονικές ταυτότητες και ηλεκτρονική διακυβέρνηση
Όλη η φασαρία για τα εμβόλια με 3η δόση κόστισε περίπου 200.000.000€
Οι ταυτότητες κοστίζουν 500.000.000€ συν αλλά 500.000.000€ για τα επόμενα 10 χρόνια.
Φανταστείτε πόσο θα λυσάξουν εναντίον όσων δεν τις πάρουν και τι μερίδιο θα πάρει η εκκλησία για να τις προωθήσει.
Τα εμβόλια πάνε 20-30€ το κεφάλι, οι ταυτότητες 100€ το κεφάλι, αν δεν τις πάρει 1 εκατομμύριο θα έχουν 100 εκατομμύρια ευρώ ζημιά.
Όσοι δεν τις πάρουν θα πεινάσουν, όσοι τις πάρουν θα πεινάσουν δύο μέρες μετά, όπως απελευθερώθηκαν και απογοιώθηκαν οικονομικά στην Μύκονο με το 90% εμβολιασμό.