Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ν. Υόρκη: Δικαστής «πάγωσε» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό λόγω χρήσης κυτταρικών σειρών εμβρύων


Δικαστήριο της Νέας Υόρκης μπλόκαρε προσωρινά σήμερα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα για την Covid-19, διότι η εντολή που είχε δώσει η Πολιτεία δεν προβλέπει εξαιρέσεις για θρησκευτικούς λόγους.

Ο δικαστής Ντέιβιτ Χερντ ανέφερε στη γραπτή απόφασή του ότι απαγορεύει την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Εναντίον της Πολιτείας είχαν προσφύγει 15 γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι υγειονομικοί, με το σκεπτικό ότι η εντολή παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματά τους κατά πολλούς τρόπους. Οι ενάγοντες δηλώνουν όλοι χριστιανοί που αντιτίθενται στα εμβόλια επειδή κατά την ανάπτυξή τους χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα εμβρύων από αμβλώσεις.

Ο Χερντ έδωσε διορία στην Πολιτεία μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ώστε να απαντήσει στους ενάγοντες και όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Την εντολή είχε εκδώσει τον περασμένο μήνα ο πρώην κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, αναφέροντας ότι περίπου το 75% των 450.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 σχόλιο:Η σύνοδος ακούει ,οι επίσκοποι που παροτρύνουν τους χριστιανούς να μπολιαστούν και έξω από του ναούς οι αφρονες , ακούνε ;οι Χριστιανοί που έχουν λίγο τσίπα ακούνε;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος έχει καταπιεί μια ολόκληρη καμήλα, θα ενοχληθεί επειδή καταπίνει ένα κουνούπι;

Ανώνυμος είπε...

Τα είπες όλα στο σχόλιο. Το μόνο στο οποίο πιστέυουν είναι η γαστέρα τους. Ξούρισμα και δρόμο!

Ανώνυμος είπε...

Το σκυλι εκει που τρωει, εκει γαυγίζει.

Οταν οι Δεσποταδες εχουν λαβει πλουσιοπαροχως και ισοβιως τοσα προνομια που ουτε οι ιδιοι οι αιρετοι πολιτικοι δεν εχουν, γιατι να μην υποστηριξουν τα αφεντικα και τις εμβολιοδιαταγες τους;

Χωρις αυτα τα αφεντικα θα ηταν τωρα απλα αρχιμανδριτακια της σειρας σε καποια συνοικιακη ενορια!

Δεν ειναι και λιγη η υποχρεωση που τους εχουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δρ. ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΔΕΛΤΑ , ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ
|| ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 17/09/2021

https://www.youtube.com/watch?v=NKIwdwDae_c

hpt300@gmail.com είπε...

Μασωνοι με πατερίτσες κ εγκόλπια...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΎΣ

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Καθόλου κουνούπι
αδερφέ μου

το...
"θεραπευτική έκτρωση" που μας είπαν και το θεωρήσαμε κάτι μικρό

σερβιρισμένο
με τον τ ρ ό π ο που
ξέρουν να μας τα προβάλλουν κάτι τέτοια
οι επικοινωνιολόγοι τους...

είναι ασυμβίβαστο
με την πίστη μας...

...

άσε δε που κι αυτό ψέμα ήταν

αφου επρόκειτο
γιά εκτρώσεις υγιέστατων εμβρύων

και μάλιστα με χειρουργική αφαίρεση
ολόκληρης της μήτρας
από τίς ταλαίπωρες

κυοφορούσες μητέρες...!

...

μανταλάκι στη μύτη ...!


Βασίλης είπε...

Πάνω σε αυτό το κομβικής σημασίας θέμα , το οποίο τα ΜΜΕ έχουν θάψει από την αρχή , ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου έχει στείλει εδώ και πολύ καιρό δύο εμπεριστατωμένες επιστολές στην Ιερά Σύνοδο χωρίς να έχει λάβει ουσιαστικά απάντηση , παρά υπεκφυγές και επιχειρήματα του τύπου ότι τα έμβρυα δεν δολοφονήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη των "εμβολίων". Απλά τα βρήκαν οι "επιστήμονες" και τα χρησιμοποίησαν στα αρχικά στάδια ...

Την ίδια τακτική ακολουθούν και οι "ειδικοί" που προσκαλούνται από συναδέλφους τους επιστήμονες από όλο τον κόσμο σε ένα ανοιχτό επιστημονικό διάλογο εδώ και ενάμισι χρόνο , αλλά προσποιούνται ότι δεν ακούν. Αν τύχει και βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιο γιατρό που έχει αντίθετη άποψη , τότε απλά φωνάζουν , βρίζουν και συκοφαντούν χωρίς επιχειρήματα. Παράδειγμα ο Βασιλακόπουλος που έχει γίνει και λοιμωξιολόγος και φαρμακολόγος και όποια άλλη ειδικότητα απαιτεί η τηλεοπτική χειραγώγηση και αποκαλούσε άσχετο , αγράμματο και αστοιχείωτο τον διευθυντή μονάδας τεχνητού νεφρού , κον Βασιλείου , που ισχυριζόταν ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη της τεχνητής μέσω των εμβολιασμών για να εξηγήσει με επιστημονικά κριτήρια γιατί δεν εμβολιαζόταν αφού είχε περάσει την ασθένεια και είχε αντισώματα. Μετά από δύο μέρες δημοσιεύτηκε μελέτη από το Ισραήλ με βάση την οποία η φυσική ανοσία είναι 27 φορές μεγαλύτερη από την τεχνητή , αλλά φυσικά ο Βασιλακόπουλος εποίησε την νήσσαν ...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Δεν ξερω.σηκωνω τα χέρια ψηλα.
Πως να προκοψεις στο ορθό,στο καλό είναι το θέμα ,καθώς η παγκοσμιοποίηση έχει θέσει χρόνια τώρα βάσεις και έριξε μπετά κ συνεβαλλαν κ συμβάλλαμε.

Γι'αυτό έξω από την αρχή αυτή που λέει Ο Κύριος " Εγώ Έιμι Ο Ων", καθένας που δεν ακολουθεί η δαιμονιωδης η κτηνώδης καταλήγει.
Το δαιμονιωδες φρόνημα έχει μελετήσει τι εστί φθαρτή σάρκα και τι πνευματική σάρκα...
Διότι Το φρόνημα Του Θεού είναι αγαθό αλλά επειδή οτ,ι δεν κοινωνειται Δεν γνωρίζεται,ο διάβολος έχει όφελος.

Η ψυχή χρησιμοποιεί ως όργανο την καρδιά και διευθύνει το σώμα κ έχει ενότητα με αυτό.
Έργο της ψυχής είναι να κυβερνά το σώμα κ το σώμα είναι μέσα στην ψυχή.Αγ.Γρηγοριος Νύσσης.
Η ψυχή μας όλων των ανθρώπων (πρέπει να)είναι λογική,νοερά,απλή,ζώσα,ασωματος,ασχηματιστη και,
Αγαθή.
Τι ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ δίνει στο σώμα η ψυχή?
...τι δείχνουν τα γεγονότα?
Δείχνουν την παρουσία Του Θεού που είναι η Δόξα Του στην Ιστορία?
Η μάλλον περιττή θεωρείται;
Έχω μάθει πως οτιδήποτε είναι έξω από αυτό γίνεται ακραίο κ ότι είναι υπερβολικό είναι γέννημα του άλλου.
Απλά δεν καταλαβαίνουμε.Πετανε τα παιδιά κ ακόμα και σε πόρτα να το αφήσεις που λένε ε,δεν το σκότωσα,θεωρείται φονέας ο γονιός όχι σε κάδους που τα ριχνουν το μελέτησα στον Άγιο Νικόδημο.

Η εξέλιξη του κακού είναι τιμωρία πάνω στη τιμωρία.Αμαρτανεις κ με αυτά που αμαρτάνεις με αυτά τιμωρείσαι Σ.Σολ.11,16,17) ...γιατί ήδη η αμαρτία έχει την τιμωρία μέσα της κ η αρετή το έπαθλο λέγει ο ιερός Χρυσόστομος!
Είναι το Γραφικό αυτός που Με απορρίπτει..."ο αθαιτών Εμέ κ μη λαμβάνων τα ρήματα Μου.." σε σχέση με την δική μας ανεπάρκεια κ μηδαμινοτητα κ την υπερηφάνεια, που οι εντολές Του δεν γίναν το ειναι μας.