Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Το μίσος που βγάζουν ορισμένοι εμβολιασμένοι κατά των αρνητών είναι ανεξήγητο. Ενώ βλέπουν πως το εμβόλιο δεν τους εξασφάλισε ούτε ανοσία ούτε ελευθερία, όπως τους είχαν υποσχεθεί, αντί να κατηγορήσουν γι αυτό τους "Ειδικούς" που τους παραπληροφόρησαν, τα βάζουν με τους ταλαίπωρους "ετοιμοθάνατους", και "διασωληνωμένους", κατ΄ αυτούς, αρνητές...

5 σχόλια:

Θαλασσινός είπε...

Όπως έφαγαν τον τηλεοπτικό σανό για το τοίχος της ανοησίας και εμβολιάστηκαν, έτσι συνεχίζουν να τρώνε τον ίδιο σανό που λέει πως για την αποτυχία της ανοσίας, φταίνε οι ανεμβολίαστοι.
.
Το χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο η ακατάσχετη αιμορραγία της ανοησίας.
.

hpt300@gmail.com είπε...

Από τους μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ: η Αλωπεκή με την κομμένη ουρά....

Ανώνυμος είπε...

Το σφαλειν ανθρωπινο, το εμμενειν δαιμονικο....

Ανώνυμος είπε...

Παλιά τα χριστιανικά βιβλία έγραφαν ότι γινόταν ανθρωποθυσίες στον σατανά για να γίνει ο δίσκος του κάθε καλλιτέχνη νούμερο ένα.
Η Ευρώπη έχει γεμίσει από παράνομους μετανάστες από τους οποίους πολλοί εξαφανίζονται, ιδιαίτερα τα παιδιά.
Από αυτά που βλέπω υποθέτω πως το ίδιο συμβαίνει και για την πολιτική και τα εμβόλια.
Δεν έχει σημασία αν είσαι υπέρ ή κατά, αν τολμήσεις και μιλήσεις με κάποιον που συμφωνεί απόλυτα μαζί σου, θα θυμώσεις και θα βγάλεις μίσος γιατί ο διάβολος πληρώθηκε να σπείρει το μίσος έτσι και πεις οτιδήποτε σχετικό με πολιτική ή εμβόλιο.
Η σωστή απόφαση για το τι να κάνεις και ποια είναι η αλήθεια έρχεται μετά από προσευχή και νηστεία, πχ το τριήμερο χωρίς τροφή και νερό.
Ωστόσο στην υποχρεωτικότητα βλέπουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα πεινάσουν και έκπληξη!!! και αυτοί που είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας θα πεινάσουν και αυτοί:
https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/1015883_teratodeis-ayxiseis-sto-psomi-40-hronia-ayto-den-eho-xanadei
Άρα ποιος έχει δίκαιο;
Που είναι το περίεργο να σου συμβαίνει αυτό που προκαλείς στον άλλο χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τις συνέπειες;

Ανώνυμος είπε...

Και πως το ξερεις εαν μετα 3ημερου νηστειας ερθει ο πειρασμος εκ δεξιων;