Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Αρνητική η Μητρόπολη και Δήμος Μετεώρων στο πέρασμα του δούρειου ίππου της μαύρης προπαγάνδας Αμαλ

Εύγε Δέσποτα! Δεν θέλουμε "λιτανεία με τα προπαγανδιστικά  ξόανα τους" αλλά με τις εικόνες της Παναγίας και των Αγίων μας!

Όπως έγραψε χθες το stagonnews.gr ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος, δήλωνε άγνοια για το θέμα που αφορά τον ερχομό της κούκλας Αμάλ στην περιοχή μας. Σήμερα, μιλώντας στο ράδιο Σταγών ο πρόεδρος του Καστρακίου, έκανε γνωστό πως ο Αλέκος τον δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, πως είναι αρνητικός στην διεξαγωγή τέτοιας εκδήλωσης στην περιοχή μας. Αρνητικός δήλωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος Γιώργος Γκόγος, ο οποίος και αυτός με την σειρά του, τόνισε πως δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα. Όχι και από τον Μητροπολίτη Θεόφιλο 

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόφιλος εξέδωσε την ακόλουθη επιστολή.

πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι που είπε τους αμπόλιαστους βλάσφημους και αιρετικούς.

ΔΕΝ με απασχολεί τι επιτρέπει και τι απαγορεύει.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

!!!
Σημαίνει
Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεόκλητος είναι φερέφωνο του Τζερόνιμο. Δεν είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα. Προφανώς η ξεπουλημένη εκκλησιαστική ηγεσία, από το πολύ κράξιμο για το ξεπούλημά της, κάνει τώρα και καλά μαγκιές για να ψαρέψει τα ψάρια. Καμία εμπιστοσύνη. Θα βγάλει καμιά δυο τέτοιες ανακοινώσεις, θα γίνει ό,τι είναι να γίνει και μετά άμα καταπέσει ο κουρνιαχτός θα βγει ο καραμασώνος ο Αλεξανδρουπόλεως να μας πει να παντρευτούμε αφγανές.

(είμαι ο ίδιος με 2:37, έτσι το λέω ότι ένας είμαι που κράζει, να μη δημιουργηθεί καμιά εσφαλμένη εντύπωση, απλά σκέφτηκα κάτι να προσθέσω)

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος τους ρωταει; και ποσο μετραει η αποψη τους πλεον; Ρητορικα τα ερωτηματα...

Ανώνυμος είπε...

Και να ξανασυμπληρώσω, παιδιά, δεν κράζω εσάς που του λέτε μπράβο του δεσπότη, απλά δεν έχω πια εμπιστοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεσσηνίας είναι ο μέντοράς του, οπότε μην ενθουσιάζεστε....ρωτήστε και προς Καλαμάτα μεριά...

Ανώνυμος είπε...

Από ό,τι φαίνεται θα έχει και συνέχεια το σόου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και είναι προγραμματισμένο να καταλήξει στην Αθήνα και στον Πειραιά 2-5 Σεπτεμβρίου. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι σχέση έχει η εικόνα που βλέπουμε εδώ https://www.walkwithamal.org/events/the-city-and-its-labyrinth/ με την "Οδύσσεια της μικρής προσφυγοπούλας" ;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφού θα πάει και στον Πειραιά, να ρωτήσεις τον λαλίστατο και άπαντα επιστάμενο Πειραιώς Σεραφείμ να σου το εξηγήσει. Εξάλλου είναι κολλητάρι με το δήμαρχο, οπότε σίγουρα θα έχει ενημερωθεί σχετικά και αρμοδίως.

Ανώνυμος είπε...

...μια φλεγόμενη βαλλίστρα κανείς δεν μπορεί...;