Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Τα «ωραία» νέα είναι τσουνάμι πια.

Ο Βαρθολομαίος τέλεσε τον εσπερινό της Κοιμήσεως στον παπικό ναό της Τραπεζούντας , οι συνοδοί ιερείς του ασπάζονται το παπικό αλτάριο («Αγ.Τράπεζα») ωσαν να επροκειτο για κανονικό ορθόδοξο ναό. Νομίζω πως είναι η επίσημη διακήρυξη της Ενώσεως Φαναρίου-Βατικανού.
Το λινκ με το βιντεο εδω
 ΟΒαρθολομαίος έχει βεβαιωθεί πως δεν υπάρχει πια κανείς επιφανής εκκλησιαστικός ανήρ στον ελληνόφωνο ορθόδοξο κόσμο να του εναντιωθεί , ό,τι και αν κάνει. Και δεσποτίνα λεσβία να χειροτονήσει,κανείς δεν τολμά να του μιλήσει. Στο Αγιονόρος εξέλιπαν οι μεγάλες θεολογικές μορφές κι αν καποιος εχει αντιρρήσεις, ο Βαρθολομαίος  τις ξεπερνά με τις σωρηδον αγιοκατατάξεις γερόντων.Διαφωνούσαν πχ τα συνδεόμενα με τον Γέροντα.Ιωσηφ μοναστηρια, ανακηρυξε άγιο τον γερο Ιωσηφ τον ησυχαστή και σώπασαν όλοι. Ποιος θα βρεθεί να μιλήσει και να ακουστεί ;;; Ζούμε τα έσχατα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τους Μαρτυρικούς Εσφιγμενίτες της ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, που ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1972, τους ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ διαμαρτύρεσθε αδελφοί; ΑΠΟΡΩ...Ελπίζω να μου ανεβάσετε ΑΥΤΟ το σχόλιο. Ευχαριστώ.

hpt300@gmail.com είπε...

Και οι Φαναριώτες -- οικουμενιστες κ οι λεγόμενοι παλαιοημερολογίτες , έχουν θέμα .Για τους κατά τα άλλα συμπαθείς Εσφιγμενιτες ( όχι τους νεους- ψεύτικους) τα έχει πει ο Μακαριστός Π.ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ( κατά εμε ΑΓΙΟ)

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μπλεγμένο το κουβάρι

γρίφος απίστευτος...

και το θολό κουβαριασμένο μας
μυαλό

που άκρη δε βγάζει
με τους λογισμούς του

να ψάχνει στο λυκόφως
στα τυφλά

μιά κάποιαν άκρη...

μα...
ποιός την έχασε...
να την ευρούμε εμείς...