Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα. Πίστευα ότι ήταν τρόπος να εκφοβίσετε, να εκβιάσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Είσαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι των μισών. Θα γελάσουμε τώρα. Νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα;"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεταιΑυτά τα θαρραλέα λόγια, είναι η φωνή του γνήσιου Έλληνα πατριώτη, του Δημήτρη του Γιαννακόπουλου, του Πρόεδρου της κολοσσιαίας ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας Βιανέξ, μετά από την κατάπτυστη εξαγγελία των "αντισυλληπτικών" μέτρων, από έναν ζεν πρεμιέ, εγκάθετη Βιτρίνα του συστήματος , υπουργό Υγείας, που πρέπει πρώτα από όλα να ξαναπάει σχολείο να μάθει τη διαφορά μεταξύ του αντισηπτικού και του αντισυλληπτικού. Μετά από αυτήν την τοποθέτηση έχουμε ευθύνη να ενισχύσουμε τον όμιλο Βιανέξ και τον πρόεδρο του. Να στηρίζουμε όσους στηρίζουν όλους τους Ελληνες χωρίς διαχωρισμούς , όσους στηρίζουν την Ελλάδα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΈΛΛΗΝΑΣ... Τιμά την πατρίδα την ορθοδοξία και την οικογένεια....ΑΞΙΟΣ απόγονος του ΛΕΩΝΊΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ... ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ....ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.....

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Οπωσδήποτε μίλησε σωστά
ώς τώρα,
αλλά μέλει να φανεί το ποιόν του!

...θα...πρέπει να δώσει εξετάσεις
όπως όλοι μας

και μακάρι να βρεθεί...
και όλοι μας...

στην...σωστή...πλευρά....
τών... αποδεκτών...!
(δεκ...δεξιά...εκ δεξιών...!)