Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Το «εκκλησιαστικό φρόνημα» του Γερο Αντύπα επιτάσσει να γίνονται Ορθόδοξες Ακολουθίες και σε ναούς αιρετικών παπικών και οι Ορθόδοξοι να προσκυνούν το βδελυρό αλτάριό τους !!

 

Η αρχή του τέλους. Ιερείς του πατρ. Κωνστ./Πόλεως ασπάζονται το αλτάριο παπικού ναού! εδω

Γερο-Αντύπας: «Το είπε η Εκκλησία τέλειωσε»!!

Τελικά, ας μας πει ο «πολύς» και «βαρύς» «Ορθόδοξος» π. Αντύπας της δήθεν υπακοής που τώρα έχει κρυφτεί στο λαγούμι του, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. Γιατί δεν ξεκαθαρίζει πού στέκεται σε αυτά τα θέματα της Πίστεως πριν μιλήσει για υπακοές; Μήπως γιατί δεν συμφέρει; Διότι το γνωρίζει πολύ καλά ότι αν το έκανε θα μπορούσε μετά να μιλά ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ για υπακοές.

ΔΕΝ το κάνει όμως! Μήπως επειδή δέχεται τους αιρετικούς όπως δέχεται και τους σχισματικούς; Όσο υποστηρίζει την αδιάκριτη χαζο-υπακοή στα πρότυπα των παπικών, υπνωτίζοντας, παραλύοντας και καθυποτάσσοντας το χριστεπώνυμο ποίμνιο να μένει άπραγο μπροστά στην ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, θεωρείται ομόφρων των κακοδοξιών, αιρετίζων, σχισματόφιλος, συνεργός και συνυπεύθυνος σε κάθε προδοσία.

Συμμετέχει και ο ίδιος σε κάθε βδελυρή πράξη του αφθέντη του Βαρθολομαίου.
Όσο δεν ξεκαθαρίζει την θέση του...

Να… σα να τον βλέπω και αυτόν κάπου εκεί να προσκυνά το βρωμερό αλτάριο των παπικών!

πηγή

2 σχόλια:

mtfys είπε...

Ο π Αντύπας γνωστός στην ευρύτερη Βόρεια Εύβοια έχει αφήσει πνευματικά αποκαήδια ιδίως στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ηλίων .
Δεν αναφέρομαι γιατρός εδώ παροικουσες "φουστιτσες "όπως απεκάλεσε ο Όσιος Ιάκωβος ο Τσαλίκης τους ρασοφορους Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων...
Βοήθεια μας
Λειώνουν οι καλόγριες και πέφτουν σαν χαζοόρνιθες αν ακούσουν για αγιορείτη πνευματικό
Τρομάρα μας.

mtfys είπε...

Το παίζει πολύ πνευματικός ο π Αντύπας
Κολλητός οικείων αρχιμανδριτών εμπλεκομένων σε σεξουαλικά,αρχαιοκαπηλικά ,,διαχειριστικά και ΠΟΛΛΩΝ λογιών άλλα σκάνδαλα στον τόπο της Βορείου Ευβοίας.