Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Οι γκασμάδες της ΜΣΤΕ, που έγιναν καθηγητές σε ΑΕΙ και σε ερευνητικά ιδρύματα


Στη φωτογραφία ο γνωστός συμβολισμός των μασόνων.

Στην ασπρόμαυρη ο αρχιμασόνος Σκουλούδης πρώην πρωθυπουργός της χώρας!

Η ΜΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Σαφώς η ΜΣΤΕ δεν διορίζει μόνο πολιτικούς στη Βουλή. Εχει βάλει το χεράκι της στα ΑΕΙ και στα ερευνητικά ιδρύματα. Το πρόβλημα είναι τι έργο παράγουν αυτοί που διορίζει. Αν δούμε τη περίπτωση Κικίλια και άλλων θα καταλάβουμε το χαμηλό επίπεδο της Μασονίας στην Ελλάδα. Τα μέλη της δεν ξεπερνάνε στη καλύτερη περίπτωση τον μέσο όρο IQ άσχετα το τι πιστεύουν.

Στην Ελλάδα τους πρωθυπουργούς τους ετοιμάζουν απο νωρίς, απο παιδιά. Το θέμα είναι, τί έργο παράγουν για τη κοινωνία όλοι αυτοί οι τεμπέληδες, που έχουν ως μόνο κοινό να “σώσουν” τη χώρα πρίν απο κάθε άλλο. Τρία πουλάκια κάθονται δηλαδή. Δεν αποτελεί έκπληξη η ύπαρξη θυρωρών όπου περνάει τραίνο ή η συνεχής προσπάθεια απόκτησης κεφαλής σε όποια ομάδα δραστηριοποιείται ξαφνικά στην Ελληνική κοινωνία. Δέκα μασόνοι δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ του Μωυσή και το θέμα λύθηκε.

Δεν μπορεί η ΜΣΤΕ να λέει “ελπίδα της χώρας” τον Κικίλια που έχει χώσει στο χώμα 12,000 κόσμο, πολύ περισσότερους ανά εκ. απο αυτούς της Ιαπωνίας, στην οποία δεν είχε ξεκινήσει ο εμβολιασμός! Είναι εξίσου προκλητικό όπως το να είναι σύμβουλος των Hoaxes του FB ο γνωστός διαφημιστής των εμβολίων Ηλίας Μόσιαλος, μια επιλογή Μητσοτάκη.

Social Media – Έλεγχος, ιογενής επικοινωνία και κοινωνική μηχανική σε όλα  Ξεφτυλίστηκε και το τείχος των δακρύων απο τις φιλίες Αμερικανοισραηλινών με τον Μητσοτάκη της Siemens/Novartis. Οι φίλοι του Μητσοτάκη σαφώς δεν είναι φίλοι της Ελλάδαs και του Ισραήλ. Κανείς δεν συνδιαλλέγεται με ένα φασίστα και απατεώνα.

Απο τη μιά τα εμβόλια που απέτυχαν στο Ισραήλ *είχα προβλέψει τον ερχομό της Δέλτα (βλέπετε εδώ όταν δεν υπήρχε σημάδι στον ορίζοντα σε όλο τον πλανήτη) και απο την άλλη ο πισινός της Μαφίας, το καλαμπούρι της ΜΣΤΕ. Είναι θέμα επιπέδου.

Οποιοι δεν σέβονται τους προφήτες του Θεού δεν έχουν σωτηρία ούτε κατά χάριν ούτε την τελευταία στιγμή. Ολα αυτά ενώ στήνεται πόλεμος στα Νότια της Ρωσίας απο την Ινδία/Πακιστάν ως την Ελλάδα. Και ο ηλίθιος Μωυσής πίνει καφέ.

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ TO KOMMA ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ 

Ο Hρώδης των νηπίων Μητσοτάκης τα έβαλε τελευταία - γιατί η κυβέρνηση του πέφτει - με τα social media, που τον έθιξαν για τη σχέση του με τα εμβόλια, τη Siemens/Novartis, τους βιαστές και τους ανώμαλους στο Μαξίμου.

Οι ποινές στο facebook δεν θα είναι εφεξής για fake news αλλά για την εκδήλωση “μίσους” απο τον λαό για τη ΜΣΤΕ του Κικίλια ή τα κατακάθια της πολιτικής, που με φασισμό, εκβιασμούς και απειλές, αντισυνταγματικά επιβάλουν τη γνώμη τους για τα εμβόλια.

Ελεγχόμενη είναι και η “αντιπολίτευση” για τον κορωναϊό;

Λογικά ΝΑΙ. Το παράλογο θα ήταν να μην ίσχυε. Σας φροντίζουν. Η κωλοτούμπα και συγκάλυψη κάποιων προβλημάτων από όσα έχει δείξει ο ιός είναι το σήμα κατατεθέν κάθε κωλοτούμπα κρυφού συνεργάτη της κυβέρνησης και της συμπολίτευσης. Αναγνωρίσιμοι απο το χαμηλό IQ.

 Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η έκφραση αιρετικός επιστήμονας είναι έκφραση για κάποιον που δεν ακολουθεί την πεπατημένη
τώρα εάν ισχύει κάτι άλλο θα φανεί


μην μοιάζουμε σαν άρρωστοι ψάχνοντας λέξεις και φωτο και ερμηνείες για να αναφερθούμε σε διάφορες εικασίες