Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

Μπορεί να είναι εικόνα φίδι
Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Χρυσοχοΐδης, Χατζηδάκης, Κικίλιας, Τσιάρας, Βορίδης, Πιερρακάκης, Γεραπετρίτης, Σκυλακάκης, Κοντοζαμάνης, Χαρδαλιάς.
 
Αὐτή εἶναι ἡ πολιτική συμμορία πού διαλύει τή ζωή μας, πού φτύνει τόν νομικό μας πολιτισμό, πού καγχάζει μέ τά δικαιώματά μας: εἶναι αὐτοί πού ὑπογράφουν τήν φασιστική ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ τοῦ Ὑπουργείου Ὑγείας σέ ἄσχετο Σ/Ν τοῦ Ὑπουργείου Δικαιοσύνης («ΟΡΓΑΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»), μέ τήν ὁποία ἐπιβάλλουν τόν ὑποχρεωτικό ἐμβολιασμό τῶν ὑγειονομικῶν καί ἄλλων - πλήν ἐξαιρέσεων.
Ἐπειδή κάθε ἔγκλημα ἔχει τούς φυσικούς του αὐτουργούς, πού πρέπει νά μήν τούς ξεχνᾶμε.

 Κώστας Καραΐσκος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνει ο συντάκτης της ανάρτησης και παραθέτει τα ονόματα των μεγάλων ενόχων.
Εχουμε μια αισχρή και στυγνή χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα που κυβερνά κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, που προάγει και καλλιεργεί τον εθνικό και κοινωνικό διχασμό.
Καλούνται οι υγιώς φρονούντες ψηφοφόροι να μην τους λησμονήσουν στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγός τους που είναι; ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ

Βασίλης είπε...

Καλημέρα Έλληνες αδελφοί και αδελφές , ψηλά το κεφάλι ! Μη πτοείστε από τα βοθροκάναλα που μιλούν για αντιδράσεις χρυσαυγιτών, γραφικών με σταυρούς στο χέρι, ψεκασμένων συνομωσιολόγων.

Και οι λιγοστοί ιερείς, μοναχοί και αρχιερείς που έμειναν πιστοί στο Λόγο του Κυρίου , δέχονται χλευασμούς , επικρίσεις , απειλές ακόμα και μέσα από την Εκκλησία αυτών που συντάχθηκαν με τον Καίσαρα και λειτουργούν απροκάλυπτα ως καισαροπαπικοί ( για αυτό και εκάλεσαν το αφεντικό τους τον Πάπα τον Σεπτέμβρη στην Ελλάδα ) .

Όλα θα τα υπομείνουμε καρτερικά με Πίστη στον Κύριο . Τώρα καταλαβαίνουμε τη σημασία των λόγων του Αγίου Μόρφου, πατρός και Σεβασμιότατου Νεοφύτου τον οποίο αγαπούμε ως τον Αληθινό μας Αρχιεπίσκοπο , που μας παροτρύνει να διαβάζουμε το Ψαλτήρι : βάλσαμο και όπλο κατά του εχθρού, οπλοπολυβόλο όπως θα έλεγε ο λατρευτός μας Άγιος Παίσιος.