Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ο κολοτούμπας , οι μάσκες, τα διαβόλια και η ψευδοενότητα ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.


 Τώρα τελευταία πολύς λόγος γίνεται (κι από εκεί που δεν το περιμέναμε) για μία «ενότητα» στην Εκκλησία στην οποία υπάρχουν εμβολιασμένοι, μη εμβολιασμένοι, μασκοφόροι, μη μασκοφόροι και προβάλλεται το ζήτημα σα να είναι κοινωνιολογικής φύσεως και όχι πνευματικής. Αντί αυτοί οι άνθρωποι της Εκκλησίας να ενημερώσουν το ποίμνιο για τα δόγματα της Πίστεως που σήμερα θίγονται και καταπατούνται, αγαπολογούν και κοιμίζουν το ποίμνιο μέσα σε μία κίβδηλη ενότητα.

Η παρουσία της Εκκλησίας όμως σε αυτόν τον κόσμο είναι για να ενώσει τους ανθρώπους μέσα από τα Μυστήριά Της ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, όχι να μετατραπεί σε μία «πολύφωνη κοινότητα» στα πρότυπα της παγκοσμιοποίησης. Αυτή η ένωση, η εν Χριστώ, η εν Αληθεία μας ενδιαφέρει και όχι οτιδήποτε άλλο που θυμίζει κοσμικό χουχούλιασμα και συγχρωτισμό γενικώς και αορίστως των ανθρώπων.

Με «επιστημονικούς όρους» αυτό που θα δούμε παρά κάτω είναι μία ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΟΡΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, κανονικοποίησης, ομαλοποίησης, πείτε το όπως θέλετε, της ανώμαλης και βλάσφημης κατάστασης που μας επιβλήθηκε μέσα στη ζωή της Εκκλησίας. Να μάθουμε να δεχόμαστε τα νέα δεδομένα ως «φυσιολογικά» από εδώ και στο εξής. Ο π. Ευάγγελος είτε μας αρέσει είτε όχι με αυτά που λέει δείχνει ότι προσπαθεί να μας εισαγάγει στη «νέα κανονικότητα» και στο new normal της «νέας Εκκλησίας»Ο τρόπος που το κάνει είναι υποτιμώντας την σημασία των πραγμάτων. Μας λέει να μην ασχολούμαστε με αυτά που γίνονται, με τις μάσκες και τα μπόλια μέσα στην Εκκλησία, διότι είναι λέει διχόνοιες που τις βάζει ο διάβολος!

Δηλαδή ενώ ο Χριστός μας λέει: «Μή νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπί τήν γῆν. Οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλά μάχαιραν…ὁ φιλῶν πατέρα ἤ μητέρα ὑπέρ ἐμέ οὐκ ἔστι μου ἄξιος. Καί ὁ φιλῶν υἱόν ἤ θυγατέρα ὑπέρ ἐμέ οὐκ ἔστι μου ἄξιος», ο π. Ευάγγελος μας λέει να δεχτούμε την αντισηπτική τρέλλα μέσα στους Ναούς και την αντικατάσταση των Μυστηρίων της Εκκλησίας με την «θεά επιστήμη», αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να μην μαλώνουμε μεταξύ μας!!

Είναι να τραβάει κανείς τα μαλλιά του με αυτά που ακούει και διαβάζει…

«Όταν λοιπόν η Εκκλησία είχε πολλά προβλήματα, και τότε οι Απόστολοι καθόντουσαν και οι δώδεκα εις τα Ιεροσόλυμα, δεν φεύγανε. Καθόντουσαν εκεί πέρα, γιατί έπρεπε να στηρίξουν την Εκκλησία. Πηγαίνανε μέχρι τη Σαμάρεια, πηγαίνανε μέχρι αυτό αλλά ξαναγυρίζανε πάλι.

Όταν ο Πέτρος είδε ότι η Εκκλησία σταθεροποιήθηκε πλέον, ότι οι διωγμοί επαύσανε, ότι ο Σαύλος γύρισε και έγινε Χριστιανός και άρα ο μεγαλύτερος μαχητής του Χριστιανισμού τα βρήκε… Όχι absolutely να ξέρετε. Το Πνεύμα το Άγιο κάνει μια δουλειά αλλά την υπόλοιπη δουλειά θα την κάνεις εσύ. Έτσι λοιπόν ο Παύλος επειδή ήτανε Σαύλος και ήτανε αυτό, άρχισε να τους δημιουργεί προβλήματα στην Εκκλησία. Ακόμα δεν μπήκε μέσα. Αυτό το ‘χουμε με πάρα πολλούς θεούσους που μπαίνουνε στην Εκκλησία, και ενώ ήτανε μέχρι τα 30 τους χρόνια στο κομμουνιστικό κόμμα ή στην αναρχία ή δεν ξέρω τι, μετά μπαίνουν στην Εκκλησία και θέλουν να φέρουν αυτά που ξέρανε στα κόμματά τους να τα φέρουνε στην Εκκλησία. Και ο Σαύλος λοιπόν θέλησε να φέρει την σαυλότητα -όχι σαλότητα, την σαυλότητα δηλ. το.. αυτό-, στην Εκκλησία. Λέει ο Πέτρος… πφφφφ μαζέψτε τον. Και πήγε, τον βάλανε για έναν χρόνο, ενάμιση χρόνο νομίζω κάθισε, τον ξαναπήγανε στην Ταρσό να καθίσει εκεί πέρα γιατί όπου πήγαινε δημιουργούσε προβλήματα. Μέχρι μετά που ο Βαρνάβας τον επήρε και τον πήγε στην Αντιόχεια.

Είναι πολύ ωραία αυτά. Γιατί με ιστορία αυτή της Εκκλησίας είναι όλη η ιστορία. Πάντοτε έτσι γίνονται. Και γι’ αυτό μην φοβόστε καθόλου όταν βλέπετε διαιρέσεις, όταν βλέπετε ο ένας να είναι μασκοφόρος και ο άλλος να είναι εναντίον των μασκοφόρων. Φασαρίες, κακό, ταραχές, εμβολιοτέτοιο, μη ξεβολοτέτοιο. Μην ασχολείστε μ’ αυτά καθόλου. Αυτά είναι διαιρέσεις τις οποίες βάζει ο διάβολος και πάντα υπήρχαν στην Εκκλησία αυτά….

Πήγα σήμερα σ ‘ένα τραπέζι και μου λέει μια κυρία,

-Μα στενοχωριέμαι που δεν υπάρχει αυτή η ενότητα…

-Και ποιός είπε κυρά μου ότι είχαμε ενότητα ποτέ; Έτσι ήμασταν.

-Μα να μην υπάρχει ενότητα στο όνομα του Χριστού;

Όχι. Καλλιεργούμε την ενότητα. Αγωνιζόμαστε για την ενότητα. Υπάρχει κόπος να έχουμε την ενότητα. Δεν είναι δικαίωμά μας να έχουμε την ενότητα. Είναι χάρισμα. είναι δώρο να έχεις την ενότητα μέσα στην Εκκλησία.»

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ λοιπόν επειδή μας το λέει ο π. Ευάγγελος. Όταν οι Άγιοι Μάρτυρες και Ομολογητές της Εκκλησίας ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ τους εαυτούς τους από τις αιρέσεις, ακόμη και από τους αιρετίζοντες, έκαναν την δουλειά του διαβόλου σύμφωνα με τον π. Ευάγγελο!!

Γιατί αυτό μας λέει εδώ. Να μην ασχολούμαστε με αυτά καθόλου, που είναι λέει διαιρέσεις του διαβόλου. Και λίγο παρακάτω, επειδή ο λόγος του γενικώς φάσκει και αντιφάσκει για να μπερδεύει και να ξεγλιστράει, μας λέει να καλλιεργούμε και να αγωνιζόμαστε για την ενότητα!

Μα να μην υπάρχει ενότητα στο όνομα του Χριστού;
Όχι. Καλλιεργούμε την ενότητα. Αγωνιζόμαστε για την ενότητα.

Και πώς θα αγωνιστούμε για την ενότητα στο όνομα του Χριστού ευλογημένε άνθρωπε εάν δεν υπερασπιστούμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Μας είπε πιο πάνω πως θα το κάνουμε: ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ !!

Τις διαιρέσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ «βάζει ο διάβολος» πάντα στην Εκκλησία π. Ευάγγελε, και δυστυχώς βάζει ανθρώπους υπεράνω υποψίας να τις προωθήσουν. Αυτός ήταν και είναι ο συνεχής αγώνας των Ορθοδόξων μέσα στην ιστορία, να διατηρήσουν την ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και να ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ τους εαυτούς τους από όλους εκείνους που τους λέγουν να ενωθούν με οτιδήποτε άλλο και με οποιονδήποτε άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΗΣΟΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ.

πηγή και το βίντεο εδώ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι ο π.Ευθυμιος μίλησε για ενότητα. Μην είμαστε ακραίοι. Δεν αρνήθηκαν οι άνθρωποι τον Θεό, φοβούνται.
Κι εμείς έχουμε 11 παιδιά, τι σημαίνει αυτό; ότι θα αποφευγω όποιον κάνει αντισύλληψη; Και που ξερω εγω τα εσώψυχα του καθενός; Κι αν δεν μπορεί; Κι αν δεν αντέχει; Κι αν δεν του δίνει ο Θεός παιδιά;
Ας είμαστε ταπεινοί μήπως ο Θεός θελήσει να δοκιμάσει την πίστη μας και βρεθούμε ελλιπείς.

salos είπε...

που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα,
σε εκκλησία δεν θα πατήσω με μάσκα,
αλλά και δεν θα κρίνω ούτε έναν που την φορά

που ν' αρχίσει ο ουρανός να πέφτει στα κεφάλια μας,
δεν πρόκειται να κάνω το διαβόλιο,
αλλά και δεν θα κατηγορήσω πως όσοι τόχουν κάνει,
έχουν δήθεν συνταχθεί με τον εξαποδώ

ο γέροντας Ευθύμιος το ίδιο είπε,
περί ενότητος κι εναντίον διχασμού και διαιρέσεων

ο ευλογημένος υπερπολύτεκνος πιο πάνω έχει δίκιο,
κι αν κάποιος λέγει μπούρδες, τις σκεπαζεις αν τον αγαπάς,
δεν τις διαφημίζεις,

προσωπικά, το λέω απλά,
θα αρνηθώ ν΄ασχοληθώ με όποιο θέμα και σχόλιο εδώ,
ξανασχοληθεί με τον π. Ευάγγελο.


άλλο όμως όταν άλλοι,
κι ας φοράνε ράσα και μίτρες,
φτάνουν να απαιτούν
διαχωρισμό πιστών σε εμβολιασμένους και μη
κι ανοιχτές εκκλησίες μόνο για τους πρώτους

ή να κυνηγάνε, ως απόδειξη διωγμού,
ευσεβείς κι ενάρετους
απο ιερείς μέχρι και μητροπολίτες,

εκεί το φωνάζουμε κι απαιτούμε κι ελπίζουμε,
νάρθει η δικαιοσύνη του Θεού.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Τι να πεις!
Καταργείται η ελευθερία του ανθρώπου σε κάθε περίπτωση.-


Ο κύριος που με εμποδίζει να συντάξω σχόλιο,τον παρακαλώ να κανει λίγο άκρη να περάσω.

salos είπε...

υ.γ.

και θα μπορούσε κάποιος να αντιπεί,
μα καλά, η όλη κατάσταση,
το πώς προϊδεάζει με αντίχριστη εποχή,
όπου μόνο "συγκεκριμένου" τύπου άνθρωποι
έχουν (δήθεν)ελευθερίες-(δήθεν) προνόμια,

όπου τα συνεχή στραβοπατήματα της εκκλησιαστικής εξουσίας,
απο Κολυμπάρι/Ουκρανικό μέχρι τις κλειδωμένες (τί;) εκκλησίες
κι απο αλλαγές στο Πάσχα μέχρι και το σύγχρονο κυνηγητό σε ευσέβεια
-κι αλίμονο, μην πατήσει αύριο κι ο πάπας την παντόφλα του δωπέρα

κι ακόμα κι αυτή η νέα Θρησκεία,
όπου όχι ο Χριστός, αλλά τα εμβόλια σώζουν,
όχι η Θεία Χάρις, αλλά οι μάσκες προστατεύουν,
όπου το αυτεξούσιον της άρνησης διαβολίου θεωρείται ...αμαρτία

και που δεν έχει τέλος η άλογη και αντίχριστη παράνοια,
δεν θάπρεπε ιερείς να ζητάνε μετάνοια και λιτανεία
και προσευχές για έλεος και συγχώρεση,

ε, μα υπάρχουν, κι αυτούς θέλουμε να ακούμε
και να παρακολουθούμε,
και για όλους να προσευχηθούμε.



Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Να γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί για όλους.

https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/messinias-na-ginoun-ypoxreotikoi-oi-emvoliasmoi-gia-olous

* * *

Ο ίδιος βαθιά πλανεμένος Μητροπολίτης, λίγο μετά από την ψευτο-σύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης του 2016, βρέθηκε στην Ισπανία. Εκεί τον ρώτησε δημόσια κάποιος δημοσιογράφος (προφανώς επίτηδες, επειδή γνωρίζει την πλάνη του Μητροπολίτη), εάν η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Εκκλησία.
Ο Μητροπολίτης απάντησε: Βεβαίως είναι!
Μετά άρχισε ο πλανεμένος να κατηγορεί για ακραίους και φονταμενταλιστές όσους Ορθόδοξους αντιδρούσαν στην σύνοδο του Κολυμπαρίου 2016.

* * *

Ρωτώ τον πλανεμένο Μητροπολίτη: πότε ο Θεός επιβάλει με την βία στα δημιουργήματα του (ακόμα και στον ανθρωποκτόνο σατανά) να κάνουν κάτι; ΠΟΤΕ ΔΕΝ το επιβάλλει με την βία!

Γιατί ο πλανεμένος Μητροπολίτης, ΔΕΝ ζητά δημοσίως να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ με ανθρώπινο ΝΟΜΟ οι μαζικές δολοφονίες των εκτρώσεων; Αυτό θα ευαρεστούσε πλήρως και τον Θεό. Μήπως φοβάται ο Μητροπολίτης να το κάνει;

Γεωργός... είπε...

Ενότητα εν Χριστώ είναι ..την πάσαν βιοτικών μέριμνα εν Χριστώ αποθωμεθα
Έτσι με πυρήνα τον ΚΗΙΧ θα υπάρξει ενότητα.
Διαφορετικά .. πρόσκαιρα αγαλωμεθα πειθόμενοι επί ανθρώπων.. ουκ έστι σωτηρία..

Φαίη είπε...

@8 Ιουλίου 2021 - 11:25 π.μ.
Όλο το σκεπτικό, η νοοτροπία και το ρεύμα που προωθεί τα mRNA πειραματικά σκευάσματα για τον κόβιντ, αρνείται ανοιχτά και πολεμά τον Θεάνθρωπο, στη θέση του Οποίου θέλει να βάλει τον άνθρωπο που τόσο τον μισεί ως εικόνα Θεού και θέλει να τον μεταλλάξει κιόλας. Όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό και επιμένει να αποκαλεί τον εαυτόν του Ορθόδοξο είναι τυφλός και επικίνδυνος. Όποιος τρυπιέται με τούτα τα σκευάσματα συντάσσεται με τους σημερινούς προδρόμους του Αντιχρίστου και με το ρεύμα που θα φέρει τον τελικό Αντίχριστο. Επειδή υπάρχει φόβος να βρεθούμε ελλιπείς στην πίστη μας αυτό δεν σημαίνει ότι θα μίξουμε τα άμικτα. Εμείς μπορεί να βρεθούμε ελλιπείς στο τέλος, ο Θεός να φυλάγει. Οι επόμενοι που έρχονται όμως τί χρωστάνε να βρούνε μία κουτσουρεμένη κατάσταση επειδή ήμασταν ανάξιοι και κατεβάσαμε την Αλήθεια στα άθλια μέτρα μας για να κοροϊδευόμαστε και να νοιώθουμε καλύτερα; Η Εκκλησία πρέπει να λέει την Αλήθεια αλλιώς παύει να είναι Εκκλησία, γίνεται ψευδοεκκλησία και ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΣΩΖΕΙ.
Ενότητα λοιπόν ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ενότητα ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ,
ΟΧΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...ανεχόμαστε.... όσο αντέχουμε

την ανθρώπινη βλακεία
εκφραζόμενη...ατομικά...
στόν περίγυρό μας...

αλλά την διδασκαλία περί τάχα...
σαυλοτήτων...

και ότι... καινοφανές...
όποια...ιδιοτροπία...
τούς...πειραματισμούς...
και τίς καινοτομίες...

όσοι έχουν τήν...έφεση...
υπάρχει...
το εμπόριο...
η τεχνολογία...

και τα... χρυσοφόρα παρακλάδια τους
όπου μπορούν... να κάνουν... χρυσή....καρριέρα...

το...κουβαδάκι τους...λοιπόν
κι άμε να παίξουν...
όσο βαστά η καρδούλα τους...

...

Στήν εκκλησία μας,
η παράδοση τών Πατέρων, έχει
δώσει λύσεις που δεν τις φανταζόμαστε

γιά... ό λ α...ό σ α...ζούμε...

και υπάρχουν άνθρωποι τού Θεού
που μίλησαν
και μιλούν γι αυτά...

Τούς αναζητήσαμε...;

Ανώνυμος είπε...

Το φτυάρι καλό είναι να χρησιμοποιείται για να χτίζει και όχι για να γκρεμίζει αγαπητέ συντάκτη του θέματος. Από μόνες τους οι εκφράσεις και το σκεπτικό σας δείχνουν ότι προτρεχετε..

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με τον συγκεγκριμένο κληρικό έχει εξαντληθεί αδελφοί μου.
Το ερώτημα πλέον είναι: η επόμενη ημέρα του Ορθόδοξου Χριστιανού στην
Ελλάδα είναι ποιά;Που λειτουργείται;Που κοινωνά;
Έτσι όπως το πάνε ορισμένοι στο τέλος θα καταντήσουμε όπως περιγράφει
κάποιο άσμα των Κατσιμιχαίων...

Ι.

π. Δ είπε...

Συμφωνώ αδελφέ και με σένα, και με τον υπερπολύτεκνο στο πρώτο σχόλιο.
Εάν ακολουθήσουμε τα άκρα στην συμπεριφορά μας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι εν Αγίω Πνεύματι!
Το διαπίστωσα προσωπικά και στον εαυτό μου.
Όταν συναντούσα ανθρώπους γνωστούς που μάθαινα ή μου έλεγαν ότι είχαν κάνει "την ιατρική πράξη", τους ένιωθα κατ' αρχήν, ως ξένους,καθόλου ώς "πλησίον"!
Ένας πάγος κάλυπτε την καρδιά μου γι αυτούς...
Όμως, βλέποντας τις κινήσεις της ψυχής μου, κάτι δεν με ανάπαυε...
Κάτι έβλεπα που γινόταν, και δεν "πληρωνόταν" η καρδιά μου με την εν Χριστώ αγάπη...
Άνθρωποι, που με ευργέτησαν ποικιλοτρόπως, πολλές φόρες στην ζωή μου...
Άνθρωποι με φιλότιμο, με καλοσύνη, τόσο καλοδιάθετοι, τόσο συγχωρητικοί ώς προς τον σφάλλοντα αδελφό!
Κι αναρωτήθηκα:
Μα,τί είδους χριστιανός είσαι, που αυτή τη στιγμή, δεν έχεις ξεκαθαρίσει την αμαρτία από τον αμαρτωλό;
Τους βλέπεις, ως αποστάτες.
Μα,κοίταξε καλύτερα!
Δεν είναι ο φόβος και η ανασφάλεια που έχει φωλιάσει στην καρδιά τους;
Η συνειδητοποιημένη δυνατή Πίστη είναι το αντίδοτο του φόβου!
Σύμφωνοι!
Αλλά, δεν πατάς κουμπί και γίνεσαι πιστός...
Αυτά είδα ως αντιδράσεις στον εαυτό μου, και αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο που έβλεπα τους ανθρώπους!
Δεν ήταν πλέον οι αποστάτες, αλλά οι ασθενείς μου αδελφοί, οι καλοί μου γείτονες...
Η αλήθεια είναι ότι λυπήθηκα και λυπάμαι πολύ για την ενέργειά τους αυτή, αλλά,όμως, έχει γίνει πλέον μονόδρομος το αγκάλιασμά τους, είτε φυσικό, είτε νοερό, και η πενιχρή μου προσευχή ζητάει από Τον Κύριο, να προστατέψει, και να μην επιτρέψει καταστροφικές δοκιμασίες από την κατά την πίστη μου, λανθασμένη τους επιλογή!
Ο Κύριος να μας σκεπάζει όλους!
Εκείνο όμως που θα ήθελα να προσθέσω, είναι το εξής!
Όταν οι άνθρωποι που έχουν κάνει την " ιατρική πράξη ",έχουν αλαζονική, και επιθετική συμπεριφορά, τότε υπάρχει αναγκαστικά μία αποστασιοποίηση από αυτούς!
Όχι διότι δεν τους αγαπάς, και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και εύκολο, αλλά οι Χριστιανοί καλούνται να βιώσουν " τα δύσκολα", αλλά διότι η επικοινωνία μαζί τους, μοιάζει με την Βαβέλ.
Δεν υπάρχει σημείο επαφής, δεν μιλιέται η ίδια γλώσσα!
Ο Κύριος να μας φωτίζει!
Δεν μπαίνουν οι άνθρωποι σε τσουβάλι, αλλά ο καθένας κρίνεται κατά περίπτωση.
Έτσι ενεργεί και ο Θεός, και έτσι θα κριθούμε όλοι οι άνθρωποι, εκείνη Την Ημέρα!
Γι αυτό, ας μην επιζητούμε την διαίρεση όπως είπε και ο Γέροντας Ευθύμιος, ούτε τον διχασμό!
Να ζητάμε για εαυτούς και αλλήλους, μετάνοια και επιστροφή!
Ο Κύριος μεθ' ημών!

Thanasis Konstantinidis είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=kT9g9Qiro7A
εδω κι αλλος για την πυρα που ετοιμαζετε αδερφοι.