Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ο Δεσπότης που δεν πήρε το μήνυμα από το βιτριόλι!

Ιεράρχης της Εκκλησίας προτείνει στην Πολιτεία τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την προστασία της δημόσιας υγείας!

Δηλαδή ο εκπρόσωπος του χώρου της Ελευθερίας συντάσσεται με τον φασισμό και την ανελευθερία!Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κορωνοϊό, ο οποίος ήρθε για να αποκαλύψει το μέγεθος της κτηνωδίας που οργανωνόταν από δεκαετίες σε βάρος των ανυποψίαστων πολιτών καθώς επίσης και την ανεπάρκεια έως προδοσία των κατ 'όνομα Ιεραρχών του Χριστού !


 Γράφει η Φαίη 

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος επιμένει ότι πρέπει να κατανοήσουν όλοι την υποχρεωτικότητα των «εμβολίων». Επιμένει ότι το ζήτημα του «εμβολίου» δεν είναι θεολογικό, δεν αφορά την Πίστη αλλά είναι μόνο ιατρικό και συμπληρώνει ότι οι ιατροί πρέπει να πάψουν να διαφωνούν μεταξύ τους. Δηλαδή σαν Ιεράρχης δεν έχει τίποτα να πει από πνευματικής πλευράς αλλά θέλει να φιμώσει και τους ιατρούς που ελέγχονται από την συνείδησή τους και τις επιστημονικές τους γνώσεις.

Να μην σχολιάσω τον τραγικό διάλογο με τους δημοσιογραφίσκους, οι οποίοι υποδεικνύουν, όπως πάντα, στον κατ’ όνομα «Ιεράρχη», τί να κάνει με το ποίμνιο, τους Ιερείς και με δογματικά θέματα της Εκκλησίας. 

Ούτε να σχολιάσω το ότι μετά από έναν χρόνο κάνει πως δεν ξέρει τη διαφορά των mRNA πειραματικών σκευασμάτων με τα εμβόλια. Είναι τραγική η κατάσταση, δεν είναι σχήμα λόγου πια. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα αδέλφια, τούτοι εδώ κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια τέσσερα-τέσσερα και απαιτούν από εμάς τυφλή υπακοή διότι μας λένε ότι είναι αυτοπροσώπως «η Εκκλησία»!

 Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, παρουσιάζει και ένα βιβλίο κάποιου συνταγματολόγου Μάνεση, ο οποίος σύμφωνα με τον Μητροπολίτη λέει στο βιβλίο ότι για λόγους υγείας μπορούν να περιοριστούν τα ατομικά δικαιώματα και να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Και συστήνει στην κυβέρνηση να κοιτάξει το θέμα.

 Πως γίνανε αυτοί Ιεράρχες ; Τους φτιάξανε κι αυτούς σε εργαστήριο όπως τον ιό;

Η συνέχεια και το βίντεο με τις ηλιθιότητες του Κηφισίας  εδώ

 

19 σχόλια:

KOYKOYVAGIA είπε...

Άμα τα μεγαλύτερα σημεία των καιρών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος επιμένει ότι πρέπει να κατανοήσουν όλοι την υποχρεωτικότητα των «εμβολίων». Επιμένει ότι το ζήτημα του «εμβολίου» δεν είναι θεολογικό, δεν αφορά την Πίστη αλλά είναι μόνο ιατρικό και συμπληρώνει ότι οι ιατροί πρέπει να πάψουν να διαφωνούν μεταξύ τους.

Μητροπολίτης Ρεθύμνης: ''Δεν είναι θέμα πίστης o εμβολιασμός''


Μεσσηνίας Χρυσόστομος: ''Αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιάζονται''

Άντε καλά ξεμπερδέματα!

GeorGRE είπε...


Οι ιερείς του γνωρίζουν
τι εστι Κηφισίας Κύριλλος.

Αφήστε το...


Ανώνυμος είπε...

Ο χειρουργός, Δημήτρης Γάκης: «To εμβόλιο είναι ατελές, όσοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει ανοσία αγέλης πλανώνται πλάνην οικτράν». «αυτή η τρομοκράτηση που γίνεται, γίνεται με κάποιο σκοπό».

https://focusfm.gr/d-gakis-ston-focus-fm-to-emvolio-einai-ateles-osoi-pisteyoyn-oti-tha-yparxei-anosia-agelis-planontai-planin-oiktran

Ανώνυμος είπε...

όποιος κάνει το εμβόλιο αλλάζει τραγικά η ψυχοσύνθεσή του, ο ψυχισμός του, η συμπεριφορά του. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει!! ελπίζω και άλλοι να έχουν την ίδια εμπειρία με μένα!

mtfys είπε...

Οι επίσκοποι με το έψιλον μικρό ενσυνειδήτως βλασθημούν κατά του Αγίου Πνεύματος κατά του Παρακλείτου που φωτίζει αγνές ψυχές γιατί ζουν και τρέφονται σκορπώντας φόβο και ενοχές όντες πανάγιοι...

GeorGRE είπε...


Βλέπω κι εγώ μια "αλλαγή"
σε αρκετούς αδερφούς
που το κάνανε.

Αν προσέξατε έξω φοράνε
μάσκα οι εμβολιασμένοι!!!!
Ο φόβος δεν έφυγε
από πολλούς. Δεν ησύχασαν
που το κάνανε, αντιθέτως
υπάρχει μία ...νευρικότητα
κυριώς προς τους
ανεμβολίαστους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. είπε...

Στὴν προσπάθεια τῆς κυβερνήσεως νὰ ἐπιβάλλῃ τοὺς ἐμβ%λιασμοὺς, ἔχει συνταχθῇ ἀπροϋπόθετα καὶ ἡ Ἱεραρχία (τελευταία δημοσιοποιηθέντα ἐπεισόδια οἱ συναντήσεις Μητσοτάκη -Ἰωαννίνων, Μητσοτάκη- Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν) καὶ ἔχει τεθῇ καὶ ἡ μεθοδολογία ποὺ θὰ ακολουθηθῇ.
Ἕνα βῆμα εἶναι νὰ ἐμβ*λιαστοῦν ὑποχρεωτικῶς οἱ ἱερεῖς καὶ δεύτερο ἤ καὶ παράλληλο νὰ ἀναλάβουν οἱ ἱερεῖς νὰ μεταπείσουν τὸ ποίμνιο ὅταν οἱ λόγοι ἀπροθυμίας ἐμβολιασμοῦ εἶναι θρησκευτικοί (ἔτσι λένε!!!). Νὰ δοῦμε ἄν θὰ τοὺς βγῇ.
Γιὰ τὴν Κυβέρνησι ἡ Ἐκκλησία εἶναι ἕνας ὀργανισμὸς ὑποκείμενος σ᾿ αὐτὴν, ποὺ πρέπει νὰ χρησιμοποιηθῇ γιὰ τοὺς σκοπούς της (τῆς κυβερνήσεως) καὶ μὲ δεδομένο ὅτι ἡ διοίκησις της -ἡ Ἰεραρχία- εἶναι ἕνα ὄργανο ἀπολύτως ὑποτεταγμένο στὴν κοσμική ἐξουσία (πιστεύει τὰ ἴδια ποὺ φρονεῖ καὶ ἡ κυβέρνησις), ἐπιλέγεται ἡ παραπάνω μέθοδος ἐπιβολῆς στοὺς πιστούς.
Ἤδη οἱ ἐπίσκοποι καὶ οἱ ἱερεῖς, οἱ ὁποῖοι δὲν συμφωνοῦν μὲ τὴν παράδοσι τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ σώματος στὶς μεθοδεῖες καὶ στὶς ἐπιθυμίες τῶν κρατούντων, διώκονται ἀπροκάλυπτα.
Οἱ ἐνέργειες αὐτὲς ἀπὸ τὴν πλευρὰ τῆς Ἱεραρχίας -εἶναι περιττὸν νὰ τονίσουμε ὅτι- εἶναι ἀναιρετικές τῆς ἐκκλησιαστικῆς ἰδιότητος. Ὅταν ἡ Ἐκκλησία δὲν διοικεῖται σύμφωνα μὲ τὴν ἐκκλησιαστικὴ παράδοσι καὶ παραμερίζεται ὁ Θεανθρώπινος χαρακτήρας της γιὰ νὰ ἐξυπηρετηθοῦν ἐπικαιρικὲς ἐξωεκκλησιαστικὲς σκοπιμότητες, τότε ἀλλοιώνεται ὁ σκοπός της καὶ ξεπέφτει ἀπὸ τὸν προορισμό της. Γίνεται τὸ ἄλας τὸ μεμωραμένο ποὺ εἶναι μόνο γιὰ νὰ καταπατείται ἀπὸ τοὺς ἀνθρώπους (βλ. Ματθ. 5,13). Γιὰ τὰ δρώντα πρόσωπα μιλοῦμε, φυσικά.
Οἱ δεσπότες τῆς ἐκκλησίας μας.......δὲν ἐπιτελοῦν τὸν σκοπό τους καὶ ὄχι μόνον ἔγιναν δούλοι τῆς ἐξουσίας, ἀλλὰ πιέζουν τοὺς ἱερεῖς -ὅσους ἔχουν ἀπομείνει συνεπεῖς στὴν ἱερωσύνη τοῦ Χριστοῦ- νὰ ὑποκύψουν καὶ αὐτοὶ καὶ νὰ γίνουν προαγωγοὶ στὴν θυσία τοῦ ποιμνίου τοῦ Χριστοῦ στὸν βωμό τῶν νεοεποχήτικων πολιτικῶν ἐπιδιώξεων.
Ἐπειδὴ αὐτὰ εἶναι γνωστὰ τοῖς πᾶσι ὑπενθυμίζουμε ὅτι αὐτὸ ποὺ ζητεῖται τώρα ἀπὸ τοὺς πιστοὺς εἶναι ἀκριβῶς τὸ ἴδιο –καὶ χειρότερο- ἀπὸ ὅσα ἐζητοῦντο ἀπὸ τοὺς διῶκτες τῆς ἐκκλησίας στοὺς ἐκάστοτε διωγμούς. Ζητοῦσαν νὰ ὑποταχθοῦν στὶς θελήσεις τῶν ἀρχόντων τοῦ κόσμου, ποὺ ἐκτελούσαν τὶς ἐπιθυμίες καὶ τὰ προστάγματα τοῦ ἄρχοντος τοῦ κόσμου τούτου, δηλ. τοῦ διαβόλου.(απόσπασμα άρθρου Γ.Τζανάκη)

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Οι περίφημες ανίερες θυσίες

στις οποίες αρνούνταν να συμμετάσχουν οι Χριστιανοί


περιλάμβαναν θυσία...
που ήταν... ουσιαστικά...
λ ι β ά ν ι σ μ α
τού θεοποιημένου αυτοκράτορα...

και φυσικά, όσους αρνούνταν

έτσι...π ο ν η ρ ά...τούς
θεωρούσαν
-ώς αρνητές τής ανωτάτης εξουσίας-

εχθρούς τού κράτους...
και τής ευνομίας του...


έτσι,
ενώ όλες οι άλλες θρησκείες
της αυτοκρατορίας ήταν ελεύθερες

και... ουσιαστικα...
α ν α κ α τ ω μ έ ν ε ς...
και...υ π ο τ α γ μ έ ν ε ς
στον καίσαρα

οι... α ν υ π ο χ ώ ρ η τ α

α ν υ π ό τ α κ τ ο ι

Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ί

οδηγούνταν ώς εχθροί
τής ευνομίας

στά μαρτύρια
και τον θάνατο...


Οπως και τώρα...δηλαδή
σιγά σιγά...βέβαια...
και συγκαλυμένα...
για να μην καταρρεύσει
το παραμύθι τής δημοκρατίας τους

με τούς... "έτοιμους"...
γιά κάθε α ν ο μ ί α...

και... ουσιαστικά... άφωνους
πολιτικούς...

που τώρα δείχνουν ποιοί πραγματικά
ήταν...
και πως...τόσα χρόνια,
διαφωνούσαν μεταξύ τους,
μόνο ως θέαμα στα τηλεπαράθυρα...


αλλά και τούς χειροτονημένους...
με σωρεία κωλυμάτων
ιερείς κι επισκόπους...

ν'ακολουθούν τα νεύματα τής εξουσίας...
και να ευθυγραμίζονται
στά κελεύσματα, τού...θλιβερού
...ανθυπάτου...!

...




μς θέ

Ανώνυμος είπε...

Ωσεί χόρτος ταχύ αποξηρανθήσονται και ωσεί λάχανα χλόης ταχύ αποπεσούνται.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, τώρα που μάθαμε τι είπε ο Κηφισίας, άντε να δούμε τι θα πουν ο Βασιλίσσης Σοφίας, ο Συγγρού, ο Πανεπιστημίου και ο Γρηγορίου Λαμπράκη.

Παυλος είπε...

Από κάθε άποψη ,το εμβόλιο θα αποδειχθεί φρίκη και ξεσκεπάζει και τους ρασοφορους επισκοπους και ιερείς τινος πνεύματος φορείς είναι,άγριου η ΑΓΙΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ...

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, συνεχάρη για τα μέχρι σήμερα θετικά αποτελέσματα στη διοίκηση της 6η ΥΠΕ, υπογραμμίζοντας: «Σας επαινώ για τα σπουδαία αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί στον τομέα σας και σας ευχαριστώ για τη συνεργασία μας, προς το κοινό μας στόχο που είναι να θωρακίσουμε το λαό από τη μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας για την πατρίδα μας. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αρχικά με προσευχή αλλά και υπακοή στην επιστήμη που είναι δώρο Θεού.

Δυστυχώς, μερικοί δαιμονοποιούν ή απομυθοποιούν την επιστήμη. Η Εκκλησία συνεργάζεται με την επιστήμη και αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει εντονότερα, διότι τα μέτρα έχουν χαλαρώσει, ενώ ο κίνδυνος παραμένει υπαρκτός. Ο Μητροπολίτης, μετέφερε στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ότι παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας, σημειώνοντας ότι η Εκκλησία δυστυχώς έχει χάσει πολλούς δικούς της ανθρώπους, ενώ ο ίδιος έχει και σήμερα, ένα αγαπημένο του πρόσωπο στο νοσοκομείο που νοσεί από κορονοϊό, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος.

«Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα, ώστε όχι μόνο να θωρακίσουμε τους εαυτούς μας που είναι μέγα μέλημα, αλλά κυρίως τους άλλους. Ζούμε σε μια κοινωνία που έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον και με αγάπη πρέπει να προστατεύουμε τον συνάνθρωπό μας, που είναι Εικόνα του Θεού, που είναι η οικογένειά μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι όπως μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε άψογα, θα συνεχίσουμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».
https://pelop.gr/synantisi-karveli-mitropoliti-patron-synergasia-gia-ton-emvoliasmo/

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Ας δεχτούμε πως πολλοί ιερείς θα αναγκαστούν να το κάνουν. Ποιους όμως θα πείσουν οι ιερείς; Ποιον λαό; Σε μια πόλη επαρχιακή με 30.000 κατοίκους ξέρω πολύ καλά πως εκκλησιάζονται συνολικά 1.000 πιστοί το πολύ. Δηλαδή, το 3,5% του πληθυσμού. Ναι, αλλά πόσοι απ' αυτούς θα δώσουν σημασία στις προτροπές και στις πιθανές πιέσεις των παπάδων; Άρα, όλη η ιστορία μια τρύπα στο νερό!

Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ είπε...

Να απαντήσω Τρελλογιάνη;;;
Καλύτερα να ρωτήσεις τις οργανώσεις....
ΣΩΤΗΡ...ΖΩΗ....ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ....
Όλοι τους είναι δικά τους παιδιά βγαλμένα, μορφωμένα και κατηχημένα μέσα από τα σπλάχνα τους...
Δυστυχώς αυτά τα παιδιά έχουν το γενικό κουμάντο και ας αναλογιστούμε πρός τα που βαδίζουμε.

Μιχαήλ ξνθ είπε...

Αντί για ευχέλαιο πάρε στους γιατρούς το λέει ο Δεσπότης.

Georgios Tatsis είπε...

Εγραψες αδελφε! Κλαιω απτα γελια!!!

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Καθημερινά ακούω παρενέργειες,τόσο σε νέα παιδιά όσο κ σε μεγάλους ηλικιακά οι οποίοι ενώ πήγαιναν στα μποστάνια κ στα περιβόλια τους,ξαφνικά μετά από την ένεση καθηλώθηκαν.
Χθες,μπήκε σε κάποιο μαγαζί μια υπέρβαρη γυναίκα να ψωνίσει.
Σε μια στιγμή είπε στην υπάλληλο να φύγει να πάει σπίτι διότι μόλις είχε κάνει την πρώτη δόση.
Ήταν δεν ήταν 60 χρόνων.Με το που βγήκε έξω έπεσε κάτω κ δεν κινιόταν,μαζεύτηκε κόσμος κ περίμεναν το ασθενοφόρο.
Αυτό που λένε κάποιοι ειδικοί πως εμβολιαζουμε ευπαθείς ,παχουλους,και γέροντες,δεν ισχύει για μένα,καθώς πολλά γηροκομεία μαζικά μας αποχαιρέτισαν κ πολλοί μεσήλικες καθηλώθηκαν στο καροτσάκι κ οι νέοι έχουν πάλι το μαγνητικό φαινόμενο κ άλλα φαινόμενα.

Φαντάζομαι πως αρκετοί άνθρωποι θα πέθαναν εντός εκκλησίας στο παρελθόν κ συνέβη να ειδοποιηθεί το ασθενοφόρο.
Δεν μπορώ να διανοηθω όμως να έχει εμβολιαστεί κάποιος,στην συνέχεια να εορτάζει η εκκλησία κ να βρεθη κάτω,μετά από τον εμβολιασμό,για τον οποίο έχει γίνει καμπάνια τεράστια κ εντός εκκλησίας!
Πως λοιπόν δεν υπάρχει αιτία ,δεν είναι μάταιη και η καμπάνια,δεν είναι μάταιη κ η σπουδή?Τι μιλάμε τότε περί αλήθειας κ αγάπης?
Το καλό πόσο καλό είναι όταν δεν γίνεται καλώς?

Αυτό που λένε πως δεν θα υπάρχουν ανεμβολιαστοι στην εκκλησία,μου θυμίζει κ συγχωρήστε με κάτι,κάτι από τηθεωρια του απόλυτου προορισμού,όπου ο Θεός,άλλους τους προορίζει για τον παράδεισο κ άλλους για την κόλαση( μη γένοιτο!) χωρίς να μπορούν να πράξουν διαφορετικά γιατί καταργεί την ελευθερία του ανθρώπου,μόνο που η Ορθόδοξη Εκκλησία,είναι θεραπευτήριο κ απευθύνεται προς Πάντας θέλοντας σωθήναι.Δεν καταργεί την ελευθερία του ανθρώπου η Εκκλησία,δεν προορίζει η εκκλησία άλλους για τον παράδεισο κ άλλους τους πετάει έξω από αυτήν ,με το πρόσχημα ότι δεν εμβολιαστηκαν.Κοσμικη εξουσία,μόνον ο αλάθητος ασκεί!
Ποια είναι τούτη η Ορθοδοξία τέλος πάντων!
Θυμήθηκα τους καφενέδες που βαζαν τζαμι μεταξύ καπνιστών κ μη!
Μα εδώ είμαστε εκκλησία!

Και σε λίγο θα βγουν αιρετικοί οι Ορθόδοξοι,την στιγμή που ο Οικουμενισμός βάζει πλάι - πλάι τις ξένες ομολογιες κ θρησκειες κ τις ενώνει με αυτήν .
Πως κατασκευάζεις από ορθόδοξο αιρετικό τη στιγμή που τις έχεις εξισώσει?

Μονο σε αυτή την περίπτωση,μπορεί κάποιος να ενσωματωθη στην Ορθ.Εκκλησια,όταν κ μόνον όταν άρρωστος η υγιής έρθει στην Αγία πίστη μας στην Μια,αγία,Καθολική κ Αποστολική Εκκλησία!
Όπως μου είπε μια γυναίκα από την Βραζιλία άλλης ομολογίας,η οποία δεν περπατούσε,κ επειδή πήγε στην ορθόδοξη εκκλησία με τις πατερίτσες κ παρακάλεσε την Παναγία,πως αν γίνει καλά θα γίνει ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ πέταξε τις πατερίτσες κ αμέσως ζήτησε να βαπτισθεί ορθόδοξη κ εισήλθε μέσα στην εκκλησία!

Την γνώρισα κ μου το είπε!Εκεί λοιπόν που θα γίνω καλά αν θέλει Ο Θεός,πως θα πεταχτω έξω?
Ρωτώ γιατί εξισταμαι!
Η Εκκλησία δέχεται μόνο την Επιστήμη?

Η ορθ.εκκλησια κράτησε ανόθευτη την διδασκαλία Του Χριστού κ των Αποστόλων κ είναι η Ίδια ,Αυτή Η Ορθόδοξη Εκκλησία,της ιεράς αποστ.παραδοσεως και είναι Η Ίδια εκκλησία των θεοφόρων Πατέρων,των Μαρτύρων κ Ομολογητών.
Και κυρίως είναι για μας η ίδια η Εκκλησία των αγίων Οικουμενικών Συνόδων,αυτή που κράτησε αμετάβλητη στους αιώνες του Ευαγγελίου την διδασκαλία και απαρασαλευτα τα δόγματα και είΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΕΡΩΤΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΟΥς ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΝ,ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ,ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΣΟΚ,ΚΑΡΔΙΑΚΑ,ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Κ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!
ΜΟΝΟ Η ΣΙΤΙΣΗ των πτωχών κ ξένων ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ?
ΤΑ ΔΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ_ Μέλη της Εκκλησίας?
Πως αξιολογείται τέλος πάντων η αξία του ανθρώπου
?
Μου προσβάλει την αξία ένα σκεύασμα που έχει άδεια έκτακτης αναγκης δια της αναγκαστικής υποχρέωσης μου δια νόμου?

Αλλά,οδηγούμε θα σε άλλα μονοπάτια.
Νομίζω!
Μην ξεχνάτε φθάσαμε οι νεκροί τις 16000.
Δεν είναι ψευδείς ειδήσεις.

Λωρίτου Ελένη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.