Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Επιτίμια σε όσους πατήρ Στυλιανός Καρπαθιου Facebook Σημεία των καιρών 2 κληρικούς και ιαϊκούς αποδεχθούν τα προϊόντα δολοφονιών.Ο μεν επίσκοπος που εμβολιαστεί να αφήσει το ωμόφορό του, δε πρεσβύτερος το πετραχήλι του."

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Αμήν! Γένοιτο!

Ομολογητής ιερέας...

-κι αληθινός επιστήμονας
με κριτήριο την έρευνα
εν α λ η θ ε ι α

και όχι την τσέπη
εν...λαιμαργία(!)-

Χρήστος είπε...

«Ἄφετε αὐτούς· ὁδηγοί εἰσι τυφλοὶ τυφλῶν· τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται» (Ματθαίου ιε΄ 14)

«Ἀφῆστε τούς αὐτούς, εἶναι τυφλοί πού ὁδηγοῦν τυφλούς. Κι ὅταν τυφλός ὁδηγεῖ τυφλόν, θά πέσουν κι οἱ δύο στό χαντάκι»

«Ἀκούσατε δὴ ταῦτα, λαὸς μωρὸς καὶ ἀκάρδιος, ὀφθαλμοὶ αὐτοῖς καὶ οὐ βλέπουσιν, ὦτα αὐτοῖς καὶ οὐκ ἀκούουσι» (Ἱερεμίου ε΄ 21)

«Πρόσεξε λοιπόν λαέ ἀνόητε καί πεισματάρη. Ἔχετε μάτια ἀλλά δέν βλέπετε, αὐτιά ἀλλά δέν ἀκοῦτε»

πάτερ Στυλιανέ την ευχή σας να έχουμε.

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Ἦχος β´. Οἶκος τοῦ Ἐφραθᾶ.
Σκέπε Στυλιανόν, πρεσβύτερον ἐν βίῳ, ὁμοῦ σὺν τῇ συζύγῳ, καὶ τέκνοις Παντοκράτορ, ἐκ πάσης περιστάσεως.

Ἦχος δ´. Ἐπεφάνης σήμερον.
Φωτισμὸν καὶ δύναμιν, Χριστὲ παράσχου, ἐν ἀγῶσι πίστεως, Στυλιανῷ τῷ ἱερεῖ, ἵνα ἐμφρόνως πορεύηται, δοξολογῶν σου, τὸ πάντιμον ὄνομα.

hpt300@gmail.com είπε...

Και ποιος θα το εφαρμόσει αυτό ,οι άπιστοι αποκαλούμενοι ως αρχιερείς;; Μόνο αν Επιτρέψει Ο ΚΎΡΙΟΣ ,με ποιον τρόπο δε ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Παπουλακη μου καλέ ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πήγε να πάρει το σκοτι του Ερμου του ανθρώπου που του το βγάλανε πριν πεθάνει γιατί αν πέθαινε δε θα λειτουργούσε και δεν είπες μια κουβεντούλα. Ηγούμενος μονής (αγαθωνος) ζούσε έτη πολλά με το σκοτι άλλο ανθρώπου που του το βγάλανε... Πρωτου πεθάνει μάλλον και δεν είπες τίποτα παππουλη μου. Τώρα τα λες.... Μέχρι πρότινος ήσουν προβεβλημενος απ όλα τα βοθροκαναλα που τώρα κατηγορείς. Όχι άλλαι μωραι παρθένοι οοοοοοχι.... Τρελό Γιάννη αν δεν ανεβάζεις όλα τα σχόλια θα σταματήσω να μπαίνω και να σε βρίζω.... Κανόνισε αν κόβεις σχόλια δεν ξαναχε μπινελίκι που ξέρω πόσο σε ικανοποιεί