Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Οὔτε ντροπή, οὔτε τσίπα...

 Ὑπόδειξη ἀπό τήν παρέα τοῦ Ἰερώνυμου στή Σύνοδο τῆς Κύπρου νά «μαζέψει» τόν ἐνοχλητικό Νεόφυτο Μόρφου. Οὔτε ντροπή, οὔτε τσίπα...

 

σχόλιο:Οι ελλαδίτες  δεσποτάδες έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους ,ο Μόρφου δεν μασάει...  Δεν ντρέπονται λιγάκι, αντί να βγούνε 15 μήνες τώρα και να πούνε ήμαρτον ενώπιον του Θεού και του λαού έχουν το θράσος να τα βάζουν με ομολογητές επισκόπους .Κάποιος ΛΟΙΠΟΝ να μαζέψει αυτούς! Γιατί όταν έρθει η ώρα να τους μαζέψει Εκείνος δεν θα υπάρξει έλεος! Οι αξιοθρήνητοι!!

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση τώρα στη ΔΙΣ για όλες τις Εγκυκλίους που εξέδωσαν και παραβιάζουν τις απαραβίαστες Συνταγματικές ελευθερίες των Χριστιανών! Ποιος τους έδωσε δικαίωμα με το πρόσχημα μιας γρίπης να καταπατούν Ιερούς Κανόνες, Πηδάλια, Νόμους, Διεθνείς Συνθήκες, Οικουμενικές Συνόδους κ.α.? Πολύ σας ανεχτήκαμε και πιο πολύ σας σεβαστήκαμε! Εάν εκβιάζεστε από τους "φίλους" σας στις Μασονικές Στοές απλώς παραιτηθείτε..θα δείξουμε έλεος! Διαφορετικά εάν και πάλι δεν κατανοείτε τι έχετε προκαλέσει έρχεται ξύρισμα σε δημόσια θέα από το λαό! Αφού δεν είστε εν μετανοία, ούτε προσπαθείτε να είστε, η οργή μας έρχεται και όποιον πάρει ο Χάρος!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με το ζόρι επιδιώκουν να γίνουν κάθε μέρα και περισσότερο αντιπαθείς ...Θέλουν και τα κάνουν ή τους ξεφεύγουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο μητροπολίτης Νεόφυτος έχει από πίσω του τον όσιο Ιάκωβο, τον όσιο Πορφύριο, τον όσιο Παϊσιο, τον όσιο Ευμένιο, αυτοί ποιούς έχουν;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Άλλη μιά παρεΐτσα...

ληγουρευόμενη το... καρότο
και τρέμοντας το...μαστίγιο

θα γράψει τήν δική της "ιστορία"
ξέροντας καλά, πώς το
κ ο υ κ ο ύ λ ω μ α
αποτελεί ...τέχνη μεγάλη...
και..."ειδικοί"... υπάρχουν...
να..."συγυρίσουν" τα πραγματα...

κι έτσι στό τέλος...(θάθελε...)

όταν οι ειδικοί αναλάβουν να εξαφανίσουν τα πειστήρια...
τών ...
αχαρακτήριστων πράξεών τους
και καθαρίσει η σκηνή τού... εγκλήματος...

να μπορέσουν να στηθούν και οι... ανάλογοι αδριάντες... και με τούς
"ωφελημένους" μπροστά...
μιά ολόκληρη αγέλη να βροντοφωνάζει
ζήτω και μπράβο...

...

...αυτό τουλάχιστον ελπίζουν...
γιατί...αν κάτι αλλάξει...
αν ...κάτι πάει στραβά...

κι έρθουν τα... πάνω κάτω...

τότε, θα πληρώσουν γιά όλα...
οι ταλαίπωροι...
και... είναι πολλά...
πάρα... πολλά...
αυτά... που έχουν μαζευτεί...!

Ανώνυμος είπε...

τον Αχμετ και τον Αλι . Τί ρωτάς και εσύ τώρα...

Παναγιώτης Ιγνατιάδης είπε...

Η λύση είναι αποτειχιση από τους αιρετικούς επισκόπους. Βοήθεια στους παραδοσιακός ιερείς για αποτειχιση. Και μακριά από μάσκαρα δες εντός των ναών κ εμβολιασμενων. Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από την ψευσοσυνοδο του 16 κ μετά κ ίσως δεν φτάναμε σε αυτά τα χαλια

Τ@ είπε...

Να ερευνηθεί από νομικούς το ζήτημα που θίγει ο Κυθήρων σχετικά με το ζήτημα της οικονομίας σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη και ποιο όργανο της εκκλησίας είναι αρμόδιο να αποφανθεί και εαν όντως τηρήθηκε αυτό.Επισης να διερευνηθεί από νομικούς του Δημοσίου δικαίου αν η εγκύκλιος για το Πάσχα που έθετε διαταγές προς τους κληρικούς ήταν ή όχι κανονιστική εγκύκλιος οπότε σε περίπτωση που ήταν να διερευνηθεί αν έπρεπε ως κανονιστική πράξη να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ .Αν μια κανονιστική πράξη που είναι δημοσιευτέα δεν δημοσιευθεί ,είναι ανυπόστατη σύμφωνα με τη θεωρία του Διοικητικού Δικαίου .Να ερευνηθεί από ειδικούς νομικούς

Ανώνυμος είπε...

Έχουν τον αοιδιμο Βαβανατσο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μόρφου αποτελεί τροχοπεδη στα σχέδια τους που
μας τα παρουσίασαν το΄16 στο Κολυμπάρι και θα
ολοκληρωθούν (η πρώτη φάση τουλάχιστον) το 2025
με τον διαβόητο συνεορτασμό του Πάσχα.


Ι.

Aris είπε...

Πανιερώτατε Νεόφυτε, όλοι οι πιστοί ορθόδοξοι είμαστε μαζί σας, δεν μας τρομάζει τίποτα, ο Κύριος μεθ'ημών, ουδείς καθ'ημών.

Unknown είπε...

Εμείς τον Μόρφου θα ακούμε. Υπάρχει πρόβλημα;

Ανώνυμος είπε...

Ακούστηκε μετά την σύσταση τούτη ότι ο Μόρφου είπε ότι δεν θα ξαναμιλήσει για τα εμβόλια και τα σχετικά μέχρι τα Χριστούγεννα. Ισχύει;;;

anonimos είπε...

Εμ.... η αλήθεια πονάει.Καλά δεν το καταλαβαίνουν οτι εκτείθονται;Τόσο πολύ εχουν τυφλωθεί πια;

Λευκή είπε...

Ευτυχώς πού έχουμε τόν Άγιο Μόρφου. Μάς λυπήθηκε ο Θεός. Εμείς αυτόν ακούμε καί αυτόν ακολουθούμε.
Όλα τα υπόλοιπα....έχουν όνομα. Ζηλοφθονία!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προς ανωνυμο 9 Ιουνίου 2021 - 7:47 μ.μ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Μόρφου λοιπόν έκανε ενα προγραματισμενο αναπτήρα την προηγούμενη Παρασκευή με πολυ κοσμο που ηταν ενας χειμαρος ...εκει λοιπόν στο τέλος είπε ότι αναπτήρα θα ξανακάνει τον Οκτώβριο .Πρόσεξε είπε για τον αναπτυρα ΟΧΙ ΟΤΙ θα σταματησει να ομιλει για οτι σκεφτεται και θέλει .

Σου θυμίζουμε οτι παρέμβαση που έτσουξε στο εκκλησιαστικο καταστημενεο εγινετην ωρα του κηρύγματος μεσ στο Ναο ΟΧΙ σε αναπτυρα !

Όπως καταλαβαινεις δεν έχει σχεση με ολα τα κουτσομπολίστικα που σκοπιπως διαρρέουν ,Οσοι τον γνωρίζουμε ενα σου λεμε ο Μορφου δεν μασάει ,ούτε μπάτσους(πολιτικη εξουσια ) ουτε πολυ περισοτερο τις κοτες τους Δεσποτάδες .

Απλα εξ ιδιων κρίνουν τα αλωτρια,ΟΙ ΤΑΛΑΊΠΩΡΟΙ.Ετσι εχουν μαθει αυτοι να υποτάσσονται ,εδω ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα .

Συμπέρασμα :Ομιλεί κανονικά για ολα τα θεματα που πιστεύει ότι εχει κάτι να πει !

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι ακούγοντας την αλήθεια, αν δεν έχει κάποιος ταπείνωση, αντιδράει. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση του κ. Ιερωνύμου. Είναι έλεγχος τα λόγια του Σεβασμιότατου Μόρφου, γι' αυτό και προκαλούν αντιδράσεις.
Σκανδαλίζει, λέει, το ποίμνιο! Και τι νομίζει; Ότι το ποίμνιο κοιμάται όρθιο και δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος; Δεν καταλαβαίνει ποια είναι η αλήθεια; "Ο ων εκ της αληθείας ακούει μου της φωνής" (Ιω.18,37). Άρα κάποιος από τους δύο δεν είναι με την αλήθεια, γι' αυτό έχουν διαφορά.. Ο νοών νοείτο.
Ο μακαριστός ο Καντιώτης λέει σε ομιλία του τα λόγια του Αγίου Κοσμά:"θα έρθει μέρα που οι παπάδες και οι δεσποτάδες θα είναι οι χειρότεροι όλων των ανθρώπων"! (Ομιλία 23.8.1965: ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΛΗΡΟ. Μή γένοιτο!
Τέλος να μην ξεχνάμε και το Αγιογραφικό ότι ο χριστιανός (και ο ελέγχων): "βαρύς ἐστιν καί βλεπόμενος" (Σοφ.Σολ.2,14).

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Υπάρχει σε βίντεο ο αναπτήρας τής περασμένης Παρασκευής?
Πάντως ο μητροπολίτης Νεόφυτος στις Θείες λειτουργίες θα ομιλεί κανονικά, ικανή έχω την ΔΙΣ να υποβάλλει μήνυση στην Google

hpt300@gmail.com είπε...

Όχι μόνον συμφωνώ .... Αλλά τι να πεις, να τούς λυπουμαστε πρέπει αν φύγουν αμετανόητοι....

Γρηγορης Αυξεντιου είπε...

Εγώ τον Μορφου αναγνωρίζω επισκοπο και όχι τον Ναυπάκτου,που είναι της Πόλης μου.

Δ. είπε...

Τόσο καιρό έλεγα, δεν μπορεί, κάποιο λόγο θα έχει να μη μιλάει σε όλο αυτό που ζούμε, κάποια εξήγηση θα υπάρχει, αν και δε μου άρεσε η φάτσα του. Αλλά τώρα το παράκανε!!

Δηλαδή πριν 30 χρόνια τι θα έλεγε στον Άγιο Παίσιο ο ανόητος; Βούλωσέ το και μη μιλάς γιατί αυτά που λες είναι υπερβολικά;

Αλλά ξέρετε κάτι; Όταν όλες αυτές οι προειδοποιήσεις είναι για αργοοοτερα, κάνουνε μόκο όλοι αυτοί, γιατί δεν θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουν άμεσα. Τώρα που ζούμε αυτά που προφητεύτηκαν, ΤΩΡΑ φαίνεται η πραγματική τους πρόθεση. Ή η χαζομάρα τους τέλος πάντων, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις κι από πού προέρχεται!

VasVol είπε...

Όλους τους Έλληνες Επισκο(υ)πάδες αν στύψεις, μία τρίχα από τα γένια του Αγίου Μόρφου δεν κάνουν!!

Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!Απλά τα πράγματα......

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ευχαριστούμε Τρελέ!

Επιβεβαιώνεις τήν αίσθηση που μάς δίνει
Ο Μόρφου Νεόφυτος

χρόνια πολλά τώρα, από εκείνο το καλοκαίρι στή Γλυφάδα,
στίς καλοκαιρινές συνάξεις νέων στήν πλατεία

που πρωτακούσαμε τ'όνομά του...
χωρίς ν'αντιληφθούμε τήν -νομίζουμε-...

παράδοση τής σκυτάλης!

Χριστός Ανέστη!

Ανώνυμος είπε...

Σκεφθείτε τώρα, αγαπητοί αδελφοί, τι έχει να γίνει όταν έλθουν στα Ιεροσόλυμα ο προφήτης Ηλίας και ο Ενώχ...Πολλοί θα έχουν νευριάσει μαζί τους ( ντάλε κουάλε με τούς δικούς μας σήμερα καί άς μή ξυνοφαίνετε αυτό σε κάποιους γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα ). Έτσι λοιπόν με τα ελεγκτικά κηρύγματά τους θα δαιμονισθούν κάποιοι σε σημείο πού θα τούς κρεμάσουν μέσα στην πόλη και θα δίνουν μάλιστα καί συγχαρητήρια μεταξύ τους πού τούς εξόντωσαν και γλίτωσαν από το βαρύ και ασήκωτο κήρυγμά τους. Άμ δέ ! Δέν θα προλάβουν να ευχαριστηθούν και θα τους βγεί ξυνό, γιατί την τρίτη ημέρα όπως προφητεύει η Αποκάλυψη θα αναστηθούν και θα αναληφθούν στούς ουρανούς ! Και οι επόμενοι καιροί θα είναι και οι πιο δύσκολοι…( Αποκάλυψη:

Αποκ. 11,3 καὶ δώσω τοῖς δυσὶ μάρτυσί μου, καὶ προφητεύσουσιν ἡμέρας χιλίας διακοσίας ἑξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους.

Αποκ. 11,4 οὗτοί εἰσιν αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι αἱ ἐνώπιον τοῦ Κυρίου τῆς γῆς ἑστῶσαι.
Αποκ. 11,4 Οι δύο αυτοί προφήται θα είναι σαν δύο κατάκαρποι ελαίαι και σαν δύο αναμμένοι λύχνοι, που είναι στημένοι ενώπιον του Κυρίου της γης.

Αποκ. 11,5 καὶ εἴ τις αὐτοὺς θέλει ἀδικῆσαι, πῦρ ἐκπορεύεται ἐκ τοῦ στόματος αὐτῶν καὶ κατεσθίει τοὺς ἐχθροὺς αὐτῶν· καὶ εἴ τις θέλει αὐτοὺς ἀδικῆσαι, οὕτω δεῖ αὐτὸν ἀποκτανθῆναι.
Αποκ. 11,5 Και εάν κανείς σκεφθή και θελήση να τους παρενοχλήση και κακοποιήση, φωτιά ξεπετιέται από το στόμα των και κατατρώγει τους εχθρούς των. Και εάν κανείς επιχειρήση να τους βλάψη και κακοποιήση, αυτός, σύμφωνα με την απόφασιν του Θεού, πρέπει να φονευθή. (Διότι το παντοδύναμον χέρι του Θεού προστατεύει τους δύο προφήτας).

Ανώνυμος είπε...

Αποκ. 11,6 οὗτοι ἔχουσιν ἐξουσίαν τὸν οὐρανὸν κλεῖσαι, ἵνα μὴ ὑετὸς βρέχῃ τὰς ἡμέρας τῆς προφητείας αὐτῶν, καὶ ἐξουσίαν ἔχουσιν ἐπὶ τῶν ὑδάτων στρέφειν αὐτὰ εἰς αἷμα καὶ πατάξαι τὴν γῆν ἐν πάσῃ πληγῇ, ὁσάκις ἐὰν θελήσωσι.
Αποκ. 11,6 Αυτοί έχουν πάρει εξουσίαν από τον Θεόν να κλείσουν, όπως άλλοτε ο Ηλίας, κατά θαυματουργικόν τρόπον τον ουρανόν, δια να μη στέλλη βροχήν κατά τας ημέρας, που αυτοί θα κηρύττουν και θα προφητεύουν. Και έχουν από τον Θεόν εξουσίαν εις τα νερά της γης να τα μεταβάλλουν εις αίμα και να κτυπήσουν την γην με κάθε ειδός πληγής, όσες φορές θα θελήσουν.

Αποκ. 11,7 καὶ ὅταν τελέσωσι τὴν μαρτυρίαν αὐτῶν, τὸ θηρίον τὸ ἀναβαῖνον ἐκ τῆς ἀβύσσου ποιήσει μετ᾿ αὐτῶν πόλεμον καὶ νικήσει αὐτοὺς καὶ ἀποκτενεῖ αὐτούς.
Αποκ. 11,7 Και όταν εκπληρώσουν την αποστολήν των και κηρύξουν την μαρτυρίαν των και συμπληρωθούν οι σαράντα δύο μήνες, τότε το θηρίον, που αναβαίνει από τον Αδην, ο αντίχριστος, θα κάμη πόλεμον εναντίον αυτών και θα τους νικήση και θα τους φονεύση.

Αποκ. 11,8 καὶ τὸ πτῶμα αὐτῶν ἐπὶ τῆς πλατείας τῆς πόλεως τῆς μεγάλης, ἥτις καλεῖται πνευματικῶς Σόδομα καὶ Αἴγυπτος, ὅπου καὶ ὁ Κύριος αὐτῶν ἐσταυρώθη.
Αποκ. 11,8 Και τα πτώματα των θα αφεθούν άταφα εις την πλατείαν της μεγάλης πόλεως της Ιερουσαλήμ, όπου και ο Κυριος αυτών ο Ιησούς Χριστός εσταυρώθη, και η οποία δια την φαυλότητα και ειδωλολατρικήν ζωήν των κατοίκων της ονομάζεται αλληγορικώς Σοδομα και Αίγυπτος.

Αποκ. 11,9 καὶ βλέπουσιν ἐκ τῶν λαῶν καὶ φυλῶν καὶ γλωσσῶν καὶ ἐθνῶν τὸ πτῶμα αὐτῶν ἡμέρας τρεῖς καὶ ἥμισυ, καὶ τὰ πτώματα αὐτῶν οὐκ ἀφήσουσι τεθῆναι εἰς μνῆμα.

Αποκ. 11,10 καὶ οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς χαίρουσιν ἐπ᾿ αὐτοῖς, καὶ εὐφρανθήσονται καὶ δῶρα πέμψουσιν ἀλλήλοις, ὅτι οὗτοι οἱ δύο προφῆται ἐβασάνισαν τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς.
Αποκ. 11,10 Και οι αμετανόητοι αυτοί κάτοικοι της γης θα χαίρουν δια τον τραγικόν θάνατον των δύο αυτών μαρτύρων και θα ευφρανθούν και θα ανταλλάξουν μεταξύ των δώρα, διότι έλειψαν πλέον οι δύο αυτοί προφήται, που συνεκλόνισαν και κατέθλιψαν με το ελεγκτικόν τους κήρυγμα τους αμετανοήτους κατοίκους της γης.

Αποκ. 11,11 καὶ μετὰ τὰς τρεῖς ἡμέρας καὶ ἥμισυ, πνεῦμα ζωῆς ἐκ τοῦ Θεοῦ εἰσῆλθεν εἰς αὐτούς, καὶ ἔστησαν ἐπὶ τοὺς πόδας αὐτῶν, καὶ φόβος μέγας ἐπέπεσεν ἐπὶ τοὺς θεωροῦντας αὐτούς.


συνέχεια--

Αποκ. 11,11 Υστερα όμως από τρεις ημέρας και μισή, Πνεύμα ζωοποιόν, που εκπορεύεται από τον Θεόν, εισήλθεν στους δύο νεκρούς μάρτυρας και εστάθηκαν ζωντανοί και ισχυροί εις τα πόδια των και φόβος μεγάλος έπεσε και κατεβάρυνε εκείνους, που έβλεπαν αυτούς αναστημένους.

Αποκ. 11,12 καὶ ἤκουσα φωνὴν μεγάλην ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν αὐτοῖς· ἀνάβητε ὧδε. καὶ ἀνέβησαν εἰς τὸν οὐρανὸν ἐν τῇ νεφέλῃ, καὶ ἐθεώρησαν αὐτοὺς οἱ ἐχθροὶ αὐτῶν.
Αποκ. 11,12 Και ήκουσα μεγάλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη προς αυτούς• “ανεβήτε εδώ”. Και ανέβησαν στον ουρανόν με την νεφέλην και τους είδαν και κατεπτοήθησαν οι εχθροί των.

Αποκ. 11,13 Καὶ ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ ἐγένετο σεισμὸς μέγας, καὶ τὸ δέκατον τῆς πόλεως ἔπεσε, καὶ ἀπεκτάνθησαν ἐν τῷ σεισμῷ ὀνόματα ἀνθρώπων χιλιάδες ἑπτά, καὶ οἱ λοιποὶ ἔμφοβοι ἐγένοντο καὶ ἔδωκαν δόξαν τῷ Θεῷ τοῦ οὐρανοῦ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως αδερφε. Και αυτοι θα μας υποδειξουν και ΠΟΙΟΣ θα ειναι ο Αντι διοτι μεχρι τοτε δεν θα ξερουμε στα σιγουρα.

ανώνυμη είπε...

Ποτε θα δημοσιευθει η τελευταια συναξη "αναβοντας τον ανσπτηρα των αγιων" που εγινε στις 4/6/2021;

betty είπε...

Ναι το είπε, γιατί το Νοέμβριο μας ετοιμάζουν 4ο κύμα, προφανώς ενόψει Χριστουγέννων...ξέρει τί λέει ο γέροντας...

Ανώνυμος είπε...

Πηραν αερα απο την ατιμωρησια και βγηκαν στον σβερκο σαν τις ψειρες.
Το οτι ο Μορφου μπηκε το στοχαστρο σημαινει οτι τους ποναει.

Ανώνυμος είπε...

Αχ Σεβαστε ,και γλυκυτατε μου Πατερα Νεοφυτε, θελουν λυσσαλεα να σε κατασπαραξουν και να σε πεταξουν,οχι τωρα αλλα απο πολυ καιρο.Δεν μπορουν να σε ακουν να μιλας καιγονται απο το λογο σου αλλα εγω ευφραίνομαι.Χαιρομαι που σε ακουω και θαυμαζω τη δυναμη του Θεου!Το περιμενα ολο αυτο και ειμαι συγουρη και εσεις Σεβασμιώτατε το περιμενατε αλλωστε σας το ειχε πει και ο Αγιος Παισιος οταν σας πρότεινε να διαβασεται απο την Παλαια Διαθηκη τους Μακαβαιους!Διορατικος ο Μεγας Προφητης του Γενους μας και Μεγας Αγιος. Ευχομαι ο Θεος να σου δινει οτι χρειαζεσαι στον αγωνα σου και οπως μας ελεγαν μικρα που ειμασταν ευχομαι να εχεις καλο κοσμο διπλα σου που σε αγαπα και σε σε ενισχύει και αν οχι ο Θεοσ να σου στελνει τους Αγγελους του.

Κατερινα

GeorGRE είπε...

Εμείς αδερφέ μου
δεν το κουνάμε απο'δω.
Δεν ήρθαν τα άγρια να
διώξουν τα ήμερα.

Όποιος κακοδοξεί, αυτός
θέτει εαυτόν εκτός
του πληρώματος της
Εκκλησίας.

Τ@ είπε...

Ο Μόρφου έχει ποίμνιο και ακροατές σε όλο τον κόσμο ανά την Υδρόγειο.Ενοχλει πολύ αυτό απ' ότι φαίνεται .Χαχαχα

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Τα έβαλαν με τους εκκλησιαστικούς λέτε?
Ήρθε δλδ τώρα η σειρά του σεβασμιωτάτου?
Και αν τους πεις ,ανήκουμε στον Χριστό κ Όχι σε ανθρώπους,
Τι θα πουν τότε?

Κάποιοι ειδικοί στρίβουν λίγο το τιμόνι...
Και η ερώτηση λόγω της τρομολαγνειας ,ποιος θα μας πει στα σίγουρα τι είναι το κάθε σκεύασμα κ πως αποτέλεσε πειραματική φροντίδα του υπερ-πληθισμου κ πως γίνεται να επιβάλεται σιγά σιγά,από την στιγμή που υπάρχουν χίλιες δυο παρενέργειες κ θάνατοι ξαφνικοι????

Ερευνάται!
Πως γίνεται αφού ερευνάται ακόμα,να επιβάλεται?

Η εμβόλιο η λοκνταουν
Η εμβόλιο η νέο κύμα

Πόσο μπερδεμένο είναι όλο αυτό....
Πόσο εκβιαστικό!
Ερευνάται!







ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Προς Ανωνυμη 9 Ιουνίου 2021 - 11:21 μ.μ.
υπομονη ,πολυ συντομα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ναυπάκτου μας έχει τρελλανει με έναν Καλλίνικο Εδέσσης.Αμαν πια!!!Λες και μας έλειψαν οι άγιοι

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε !

Αμην. Γενοιτο!