Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Γιατί τόση πίεση και πρεμούρα να εμβολιαστούν όλοι;


ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ; 

Ο δρ McCullough λέει την αλήθεια: 

Μια συνέντευξη του Peter A. McCulloughMD, MPH ( Καθηγητή Ιατρικής και Αναπληρωτή Διευθυντή Ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor στο Dallas, στο Texas των Η.Π.Α. ) απο τον John Leake και επαναδημοσιεύθηκε απο τον Chad O. Jackson .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
(διάρκεια βίντεο: 2 λεπτά)

 

 

 πηγή

σχόλιο:Αφιερωμένη η ανάρτηση στα Γερόντια που αποτελούν την μαραζωμένη  Εκκλησία της Ελλάδος ,γερόντια όχι ηλικιακά ,μα φτωχά σε όραμα ,διάκριση πνευμάτων και φωτισμό αγίου πνεύματος .Διότι δεν είναι ,μόνο τα εκατομμυριάκια που εισέπραξαν να γίνουν κράκτες θανατηφόρων εμβολίων οι άνους είναι η πτώση στην Πίστη !Είναι λοιπόν δυνατόν να μη ενοχληθούν από καθάριες φωνές όπως ο Μόρφου ή του Κυθήρων κτλ ;

Η  πλάκα είναι ότι τα μαγαζάκια με εκκλησιαστικά είδη γύρω απο την Μητρόπολη Αθηνών και όχι μόνο ,όπου πηγαίνουν, ακούν όλοι Μόρφου.!

δείτε επίσης :Άγιοι Αρχιερείς της Ελλαδικής Εκκλησίας , όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάμει κρεμαστάρια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρήσεται ο αμαρτωλός τον δίκαιον και βρύξει επ αυτόν τους οδόντας αυτού· ο δε Κύριος εκγελάσεται αυτόν, ότι προβλέπει ότι ήξει η ημέρα αυτού. ρομφαίαν εσπάσαντο οι αμαρτωλοί, ενέτειναν τόξον αυτών του καταβαλείν πτωχόν και πένητα, του σφάξαι τους ευθείς τη καρδία· η ρομφαία αυτών εισέλθοι εις τας καρδίας αυτών και τα τόξα αυτών συντριβείη. κρείσσον ολίγον τω δικαίω υπέρ πλούτον αμαρτωλών πολύν· ότι βραχίονες αμαρτωλών συντριβήσονται, υποστηρίζει δε δικαίους ο Κύριος. γινώσκει Κύριος τας οδούς των αμώμων, και η κληρονομία αυτών εις τον αιώνα έσται· ου καταισχυνθήσονται εν καιρώ πονηρώ και εν ημέραις λιμού χορτασθήσονται. ότι οι αμαρτωλοί απολούνται, οι δε εχθροί του Κυρίου άμα τω δοξασθήναι αυτούς και υψωθήναι εκλείποντες ωσεί καπνός εξέλιπον.

《Με μίσος εις την καρδίαν θα παρατηρήση ο αμαρτωλός τον δίκαιον και θα τρίξη με μανίαν τους οδόντας του εναντίον αυτού.
Ο Κυριος όμως θα γελάση εις βάρος του αμαρτωλού, διότι προβλέπει, ότι θα έλθη η ημέρα της τιμωρίας του και του αφανισμού του.
Εγύμνωσαν την σπάθην των οι αμαρτωλοί. Ετέντωσαν το τόξον των, δια να κτυπήσουν με αυτό και ρίψουν κατά γης νεκρόν τον ταλαιπωρημένον και τον πτωχόν, και με την μάχαιράν των να σφάξουν όλους εκείνους, οι οποίοι έχουν ευθείαν και ειλικρινή την καρδίαν.
Η ρομφαία των θα εισέλθη και θα διαπεράση την ιδικήν των καρδίαν, τα δε τόξα των θα συντριβούν.
Το ολίγον, αλλά τίμιον, του δικαίου ανθρώπου είναι πολυτιμότερον από τα πολλά πλούτη των αμαρτωλών.
Διότι οι βραχίονες των αμαρτωλών, που φαίνονται σήμερον τόσον ισχυροί, θα συντριβούν μετ' ολίγον. Ο δε Θεός υποστηρίζει και υπερασπίζει τους δικαίους.
Ο Κυριος γνωρίζει πολύ καλά και εκτιμά τους δρόμους της ζωής των δικαίων και ειλικρινών ανθρώπων. Και με την προστασίαν Του η κληρονομία των εις την γην των πατέρων των θα είναι παντοτεινή από γενεάς εις γενεάν.
Δεν θα εντροπιασθούν αυτοί εις περιστάσεις δυσκόλους, αλλά τουναντίον και εις εποχήν λιμού θα χορτάσουν.
εξ αντιθέτου οι αμαρτωλοί θα εξολοθρευθούν. Οι εχθροί αυτοί του Κυρίου αμέσως μόλις δοξασθούν ανερχόμενοι εις μεγάλα αξιώματα και πλούτη, θα εξαφανισθούν, όπως διαλύεται και εξαφανίζεται ο καπνός》.

Ψαλμ.36

Ανώνυμος είπε...

https://www.lifesitenews.com/news/former-head-of-indian-medical-association-dies-with-covid-mere-months-after-second-jab
Ινδός καρδιολόγος πέθανε από covid μήνες μετά τον εμβολιασμό του.