Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

«Πειθαρχείν δει Θεώ»


 Ο Διάβολος και το …νεροκολόκυθο!

         «Γελάω, συχνά, με την αφέλεια κάποιων, που πιστεύουν ότι μπορούν να συγκινήσουν τους στρατευμένους στην προώθηση αυτού το παγκοσμίου εγκλήματος… Αγνοώντας ή προσπαθώντας να αγνοήσουν ότι τα “πρωτοπαλίκαρα” αυτά, προκειμένου ν’ ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, έχουν δώσει όρκο τυφλής αφοσίωσης στους εμπνευστές αυτής της πανωλεθρίας. Και πως έννοιες, όπως αγάπη, ντροπή, φιλότιμο, συνείδηση, ανθρωπιά, κλπ, έχουν εξοβελιστεί απ’ τον αξιακό τους κώδικα».

 Ελεγαν οι παλιοί: Θα ’ρθει καιρός, που στον κόσμο θα πέσει μεγάλη δίψα. Οπότε ο Διάβολος θα γυρίζει  μ’ ένα νεροκολόκυθο και θα λέει: «Πέστε να με προσκυνήσετε, για να σας δώσω νερό να πιείτε»!

Προσωπικά πιστεύω ότι ζούμε τώρα σ’ αυτόν τον καιρό. Και ο διάβολος με το νεροκολόκυθο είναι, για παράδειγμα,  ο μισάνθρωπος Γκέητς, ή η μισέλληνας Μέρκελ, ή το τυφλό ανδρείκελό της,  ο «ημέτερος» Κούλης. Και όλο το άλλο συνάφι των υπερμάχων της Νέας Τάξης. Που μας έχουν φορέσει τα φίμωτρα. Έτσι ώστε να μας αποπροσωποποιήσουν και να μας απομονώσουν απ’ τα πρόσωπα των συνανθρώπων μας. Και ιδιαίτερα το πρόσωπο του Θεού.

Και μας λένε: Εμβολιαστείτε, για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Εμβολιαστείτε οι γιατροί  και το υπόλοιπο νοσηλευτκό προσωπικό. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε από τους ασθενείς και οι ασθενείς από σας. Εμβολιαστείτε δάσκαλοι και μαθητές. Γιατί κινδυνεύετε οι μεν από τους δε. Εμβολιαστείτε όλοι σε όλους τους χώρους. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε όλοι απ’ όλους.

Μπορείτε να καταλάβετε την παγίδα, που μας έχουν στήσει οι διαβολάνθρωποι με το νεροκολόκυθό τους; Μας έχουν εγκλωβίζει  στον φαυλεπίφαυλο κύκλο της κακουργίας τους. Έχουν μεταβάλει ολάκερη την ανθρωπότητα σ’ ένα απέραντο θάλαμο δηλητηριωδών αερίων. Με τα καταιγιστικά τρομολαγνικά ΜΜΕ (εξαπάτησης και  εξόντωσης). Με εφαλτήριο μια συνηθισμένη, όπως λέγεται,  μορφή γρίπης, που σκόπιμα την μεγαλοποίησαν. Σωρεύοντας επ’ ονόματί της όλους τους εξαιτίας υποκείμενων ασθενειών θανάτους. Ώστε να εμπνεύσουν την ευνόητη, στην περίπτωση, θανατοφοβία.

Γελάω, συχνά, με την αφέλεια κάποιων, που πιστεύουν ότι μπορούν να συγκινήσουν και να φρονηματίσουν τους στρατευμένους στην προώθηση αυτού το παγκοσμίου εγκλήματος. Καθώς αποτείνονται στη φιλοτιμία και ευσυνειδησία τους. Αγνοώντας ή προσπαθώντας να αγνοήσουν ότι τα «πρωτοπαλίκαρα» αυτά, προκειμένου ν’ ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, έχουν δώσει όρκο τυφλής αφοσίωσης στους εμπνευστές αυτής της πανωλεθρίας. Και πως έννοιες, όπως αγάπη, ντροπή, φιλότιμο, συνείδηση, ανθρωπιά, κλπ, έχουν εξοβελιστεί απ’ τον αξιακό τους κώδικα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μισάνθρωπη αυτή συντεχνία αυτοχαρακτηρίζεται: «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Πραγμάτων! Και όχι βέβαια ανθρώπων. Γιατί αισθάνονται ότι έχουν αποκηρύξει την ανθρώπινη φύση. Και ότι οι ίδιοι και όσοι στρατολογούνται στο στρατόπεδό τους είναι πράγματα (res). Και όχι βέβαια με την έννοια των αρχαίων δούλων. Γιατί οι αρχαίοι δούλοι δεν απαρνούνταν  την ανθρώπινη υπόστασή τους, όπως οι δούλοι της νεοταξικής εποχής. Που ούτε οι ίδιοι θέλουν να είναι άνθρωποι, αλλά και τους άλλους ανθρώπους θέλουν να μεταλλάξουν  ανάλογα με τις διαβολικές τους εμπνεύσεις.

Συνεπώς η οποιαδήποτε προσπάθεια να συγκινήσουμε τον ΓΑΠ, τον Κούλη, τον Αλέξη, την  Κεραμέως, κλπ, είναι νερό «εις πίθον δαναΐδων». Και ιδιαίτερα, όταν προσπαθούμε να τους πείσουμε ότι δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους. Πολεμώντας ασυστόλως την πίστη και προδίδοντας ξεδιάντροπα την πατρίδα. Όταν κάνουν πολύ καλά ακριβώς τη δουλειά για την οποία έχουν ταχθεί απ’ τους διαβολικούς πάτρωνές τους.

Μήπως φαντασθήκατε ότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κάθε φορά τους μαντρώνει, για να καμαρώνει τις προδοτικές φάτσες τους ή να τους δίνει μόνο τις δέουσες οδηγίες για την επιτέλεση του o λέθριου έργου τους; Όπως φαίνεται τους μεταβαφτίζει. Τους υποχρεώνει ίσως, και σε κάποιους εξορκισμούς του τύπου. «Απποτάσσει τω Χρστώ» και «συντάσει τω Σατανά»; Για να  αποκρίνονται ομοθυμαδόν αυτοί ανάλογα. Που σημαίνει ότι είναι εκ προϋποθέσεως αφορισμένοι και εξωμότες.

Και αποτελεί την τραγικότερη τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι υπάρχουν χριστιανοί, που ακολουθούν τους υπανθρώπους αυτούς με τυφλή εμπιστοσύνη «ως πρόβατα επί σφαγήν»! Επειδή οι προδότες και απατεώνες αυτοί, μεταμφιεσμένοι κάθε φορά ανάλογα με τις περιστάσεις και με πλουσιοπάροχες στη φαρέτρα τους  κάλπικες υποσχέσεις εναλλάσσονται στην εξουσία. Οπότε ο καθένας τους επιδίδεται στο προκαθορισμένο απ’ τους πάτρωνές του ξέφρενο σπορ αλητείας, αποδεικνύοντας, όπως και ο Αισχύλος έλεγε, ότι είναι τρισχειρότερος από κάθε προηγούμενο. Για να διαιωνίζεται έτσι το «γαϊτανάκι της αέναης εξαπάτησης και προδοσίας.

Συμβαίνει, κατά κάποιο τρόπο, και στο χώρο της πολιτικής κάτι παρόμοιο μ’ αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν στο ποδόσφαιρο τυφλοί οπαδοί, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί Αεκτζήδες, Παοκτζήδες, Αρειανοί, κλπ. Έστω κι αν στις ομάδες αυτές παίζει πολυεθνική και πολυφυλετική πανσπερμία ποδοσφαιριστών. Και όχι σπάνια ελάχιστοι ή και κανένας Έλληνας. Κι όμως το οπαδικό ψώνιο δεν λέει να κοιμηθεί μέσα τους. Θυμίζοντας το προγονικό: «Ελιά-ελιά και Κώτσιο βασιλιά». Γιατί βέβαια στο χώρο του ποδοσφαίρου η ζημιά για τους οπαδούς είναι πολύ μικρή. Αφού το εισιτήριο, που πληρώνει ο καθένας, για να παρακολουθήσει έναν αγώνα έχει ασήμαντη αξία.

Αλά στο χώρο της Πολιτικής  έχει τεράστια σημασία, γιατί η ζημιά είναι ανυπολόγιστη. Ιδιαίτερα όταν ο  καθένας «Κώτσιος» της πολιτικής μαφίας είναι μισέλληνας και ανθέλληνας, άπιστος και άθεος. Αν φτύνει κατάμουτρα εμάς και τις γιορτές και τα ιερά σύμβολά μας. Η κάθε ψήφος στους προδότες, τους κλέφτες και τους απατεώνες αντιστοιχεί με εκατομμύρια και δισεκατομμύρια. Με δικαιώματα, που κατακτήθηκαν με υπεράνθρωπες θυσίες. Με εδάφη της πατρίδας μας, που απελευθερώθηκαν με εκατόμβες νεκρών και ποταμούς αίματος. Και οι τυχάρπαστοι αυτοί πολιτικάντηδες, που το νεοταξικό κατεστημένο τους προώθησε σε διάφορες θέσεις κλειδιά, ώστε να μας άγουν και να μας φέρουν, τα ξεπουλούν, όντας και οι ίδιοι ξεπουλημένοι,  χωρίς ίχνος συστολής και συναίσθησης.

Και ποια μπορεί να είναι η δική μας αντίδραση και η λύση; Ανυπακοή σταθερή και ανυποχώρητη σ’ αυτούς που είναι απαρέγκλιτα υπάκουοι στο Σατανά και τα υποχείριά του! «Πειθαρχείν δει Θεώ»!!!

 πηγή

2 σχόλια:

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Πλάνης διαβόλου τῆς παλαιᾶς, γέννημα ὑπάρχει, τάξις νέα ἡ πονηρά, ἡ καταδουλοῦσα, ἀνθρώπων συνειδήσεις, καὶ νόμον τοῦ Κυρίου, δόλῳ προσβάλλουσα.

Ανώνυμος είπε...

Ας ήταν ο λαός συνειδητά κοντά στον αληθινό και ζωντανό Θεό της Ορθόδοξης Εκκλησίας, και τότε θα βλέπατε ότι οι δαίμονες είναι απλά και αδύναμα σκυλιά που μόνο γαυγίζουν απειλητικά αλλά δεν μπορούν να δαγκώσουν.