Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Anonymous Official: "Είμαστε όλοι σε πρόβλημα" Προετοιμαστείτε τώρα!

 



Scripta manent : Μετά τις μάσκες, τις στερήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων  και την εκδίωξη τού Χριστού από την μεγάλη κοινότητα του Δυτικού Κόσμου, έρχεται το Great Reset.

Που θα πει, ο κόσμος ξεκινά από την αρχή, χωρίς όμως τον Χριστόν, καί όλες τις θεμελιώδεις εκφάνσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που μέχρι τώρα κατείχε ο άνθρωπος. 

Great Reset δεν είναι οικονομική επανεκκίνηση, είναι καθολική παράδοση της πλήρης οντότητας του ανθρώπου, ψυχής τε και σώματος, στα νέα θεμέλια της κοινωνίας πού είναι ο αντίχριστος.

Οτιδήποτε μέχρι τώρα ήταν του Χριστού ακόμη και το Θεόσδοτο DNA αλλάζει και γίνεται του Σατανά.

Η ζωή στην πόλη δεν είναι για πολύ ακόμη, και μακάριοι οι Χριστιανοί που είναι έτοιμοι για την Αγάπη Τού Κυρίου, να τρέξουν στα βουνά σαν τα διψασμένα ελάφια, για να μην γίνουν κοινωνοί της Φρικτής σκλαβιάς του Αντιχρίστου.

Εγώ είμαι η Ζωή, είπε ο Χριστός και περιλαμβάνει όλες τις εκφάνσεις της ελευθερίας. 

Μετά το Great Reset θα ψηφιστεί το Εγώ είμαι η σκλαβιά σας, ήτοι η υποταγή σας στον Σατανά.

Όλα αυτά που συμβαίνουν, μάσκες, κλείσιμο Εκκλησιών, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εγκλεισμός, ηλεκτρονικές πληρωμές, αιτήσεις για την Ελευθερία σου, εν δυνάμει άρρωστοι - αφού μας κρατάνε κλειδωμένους, - όλα είναι εργαλεία του Σατανά για την νέα εποχή της πλήρης επικράτησης τού Αντιχρίστου. 

Μεγάλο το τίμημα και μεγάλη η ευθύνη στα κεφάλια των ταγών και δη των Εκκλησιαστικών που πήραν θέση υπέρ της αλλοίωσης του Θεόσδοτου DNA των ανθρώπων. 

Αλλοίωση του DNA με ανήθικα κύτταρα εκτρώσεων είναι αλλοίωση του σώματος και της καθαρότητας αυτού όπως μας παραδόθηκε. Όπως οι σαρκικές αμαρτίες αμαυρίζουν την καθαρή ψυχή, έτσι και η μόλυνση του σώματος από τα κύτταρα της αμαρτίας θέτουν μίασμα στο σώμα τού ανθρώπου, και φέρουμε ευθύνη εφόσον το γνωρίζουμε πλέον. 

πηγή

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Προετοιμαζόμαστε

για
π ν ε υ μ α τ ι κ ή
αντίσταση

απ'όπου εκπηγάζει
κάθε δυνατότητα της...

υγειούς κι
αληθινά...

μεγάλης
εν Χριστώ Ιησού
α ν α τ ρ ο π ή ς

της
δ ο υ λ ε ί α ς στην ύλη,
όπου γεννηθήκαμε

και της
ε π ί σ η μ η ς
πλέον
λ α τ ρ ε ί α ς
της

που τώρα εξαπλώνεται...
κ α τ α π ί ν ω ν τ α ς

τα π ά ν τ α ...!