Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Προειδοποίηση από τον επικεφαλής του κινεζικού CDC: «Προσοχή με τα εμβόλια mRNA - Αναπτύχθηκαν για καρκινοπαθείς»

 

Το «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε Κινέζος επικεφαλής του κέντρου λοιμωδών νόσων (το ανάλογο του CDC των ΗΠΑ), για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA, τα οποία είπε πως υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από τη χρήση τους.

Προειδοποίηση από τον επικεφαλής του κινεζικού CDC: «Προσοχή με τα εμβόλια mRNA - Αναπτύχθηκαν για καρκινοπαθείς» Ο George Gao Fu, διευθυντής του κινεζικού κέντρου ελέγχου πρόληψης και διασποράς των λοιμωδών νόσων, δήλωσε ότι τα εμβόλια mRNA εφαρμόζονται για πρώτη φορά σε υγιείς ανθρώπους  και αυτό εμπεριέχει ένα συγκεκριμένο ρίσκο.

«Οι δυτικές χώρες υιοθέτησαν αμέσως την τεχνολογία mRNA, η οποία είχε αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του καρκίνου σε ασθενείς.

Δεν γνωρίζω εάν θα έχει παρενέργειες στο μέλλον, αλλά ο κίνδυνος αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί», σημείωσε ο Gao Fu, αφήνοντας υπονοούμενα για παρενέργειες σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, λέγοντας ότι αρχικά αναπτύχθηκαν για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

«Υπάρχουν προβληματισμοί αναφορικά με την πραγματοποίηση εμβολίων mRNA σε υγιείς ανθρώπους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως. Ως επαγγελματίες της υγείας πρέπει να εξετάσουμε το θέμα επιστημονικά και να αναλύσουμε τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Δύο είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια τεχνολογίας mRNA τα οποία έχουν εγκριθεί σε ΗΠΑ και ΕΕ. Η Pfizer/ΒioNTech και η Moderna.

Η πρώτη κατασκευάζει το εμβόλιο BNT162b2 και η δεύτερη το mRNA 1273. Δοκιμές της τεχνολογίας αυτής γίνονται σε ανθρώπους από το 2011, αλλά είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζονται μαζικοί εμβολιασμοί στον γενικό πληθυσμό.

Αναφορικά με τον ιό το ίδιο ο επικεφαλής του κινεζικού CDC ανέφερε:

«Έχουμε πάει αρκετές φορές στην Ουχάν, για να εντοπίσουμε τις ρίζες του ιού στα ζώα και αποτύχαμε. Μπορεί να πάρει αρκετό καιρό για να μάθουμε από πού ξεκίνησε ο κορωνοϊός. Μπορεί επίσης αυτός να έχει εξαφανιστεί πριν μάθουμε από πού προήλθε».

Ο ίδιος τέλος πρόσθεσε πως υπάρχουν 3 είδη εμβολίων με αδρανοποιημένο ιό, τα οποία πλησιάζουν στο τέλος των κλινικών δοκιμών και δείχνουν καλά αποτελέσματα, ενώ ένα ακόμη που περιέχει πρωτεΐνες ή συστατικά γλυκοπρωτεΐνης και είναι ικανό να προκαλέχει προστατευτική ανοσοαπόκριση, βρίσκεται καιαυτό το τελικό στάδιο των δοκιμών.

«Δεν είμαστε σε αγώνα δρόμου με τις άλλες χώρες. Είμαστε σε αγώνα δρόμου με τον ιό», κατέληξε.

πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ένας γνωστός μου Έλληνας γιατρός, μου είπε ότι την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα mRNA
εμβόλια, την χρησιμοποιούν ήδη από το παρελθόν για τους καρκινοπαθείς.

Βασίλης είπε...

Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία παρήγγειλε το Κινεζικό εμβόλιο γιατί οι "μπουνταλάδες" Τούρκοι βλέπουν σε βάθος δεκαετιών , ενώ εμείς οι "έξυπνοι" βλέπουμε σε βάθος δεκαημέρου και αν...

Καλή Χρονιά , καλή δεκαετία και καλή επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του '21 που έμεινε στη μέση ...

Ανώνυμος είπε...

Sidney Powell Publishes 270 Pages of Documents Proving Foreign Rigging of the 2020 Presidential Election


https://greatmountainpublishing.com/2021/01/01/sidney-powell-publishes-270-pages-of-documents-proving-foreign-rigging-of-the-2020-presidential-election/

Ανώνυμος είπε...

A research study conducted between May 14 and June 1, 2020, involving almost 10 million residents of Wuhan, China, found that there was zero transmission of COVID-19 from asymptomatic carriers of the disease. The report revealed that “[a]ll city residents aged six years or older were eligible and 9,899,828 (92.9%) participated.” The researchers identified 300 asymptomatic positive cases. The researchers then closely contact traced the asymptomatic persons who tested positive for COVID-19. They found that [t]here were NO POSITIVE TESTS amongst 1,174 close contacts of asymptomatic cases.”

https://greatmountainpublishing.com/2020/12/22/authoritative-study-shows-zero-transmission-of-covid-19-by-asymptomatic-carriers/

Ανώνυμος είπε...

Study Shows That Vaccinated Children Are Significantly Less Healthy Than Unvaccinated Children


https://greatmountainpublishing.com/2020/12/20/study-shows-that-vaccinated-children-are-significantly-less-healthy-than-unvaccinated-children/

https://greatmountainpublishing.com/wp-content/uploads/2020/12/ijerph-17-08674-v3.pdf

Ανώνυμος είπε...

Aς αφησουν τις βλακειες οι κινεζοι. Δεν φτανε που μετεδωσαν τον ιο παντου, μιλανε κιολας για εμβολια. Πιετευω οτι ενας λογικος ανθτωπος καταννοει οτι πολυ απλα ειναι λογια του αερα και ζηλειας απο κινεζους απλα και μονο λογω διαφορων νοοτροπιας της δυσης με ανατολη.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μετοχές της Pfizer;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Στην Κίνα έχουν επενδυθεί τεράστια
κεφάλαια
από τις ...

απάτριδες "αγορές"

που κάποτε είχανε...φωλιάσει στην Αμέρικα και τώρα παγκοσμιοποιημένες
κι έχοντας απλώσει τα πλοκάμια τους

σ' ό λ ε ς τις χώρες

επιθυμούσαν να στραγγαλίσουν όλον
τον πανήτη, αλλά κάπου η δουλειά
στράβωσε και πλέον

προσπαθούν να βγάλουν άκρη
και άκρη δεν βρίσκουν,
βυθίζοντάς μας όλους στην

σ ύ γ χ ι σ η

που είναι ο μισθός όσων θέλουν
να φτάσουν και να ξεπεράσουν τον θεό σε... δύναμη ...

Βαβέλ φίλε μου...
Βαβέλ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χειρότερα από Βαβέλ αγαπητέ. Βαβέλ και καιρός του Νώε και Σόδομα και όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα. Καιρός να δούμε πώς θα την κάνουμε κατά το πρότυπο του Λωτ, χωρίς όμως να κοιτάξουμε καν πίσω όπως η ταλαίπωρη η γυναίκα του.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τα αδύνατα παρ'ανθρώποις...

δυνατά παρά τω
Θ ε ώ !