Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Προς δόλιους πολιτικούς

Η πρώτη καραντίνα έληξε στις 4 Μαΐου. 
Ως τότε, ήθελε χαρτί με έναν από τους 6 λόγους. 
Και όμως, τρεις ημέρες νωρίτερα, 6000 μέλη του ΚΚΕ χωρίς χαρτί, μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα.
Τώρα θα γίνει το ίδιο στις 17 Νοεμβρίου.
 
Τουλάχιστον βάλτε και 7ο λόγο:
"Είμαι αριστερός, πάω σε πορεία"
 
 
σχολιο: τα πράγματα είναι απλά: η αστυνομία είναι πανίσχυρη και έχει πολύ μεγάλο θάρρος, στο να αντιμετωπίσει παραβάσεις στους 6 κωδικούς. Έχει τουπέ, θάρρος, θράσος, τσαμπουκά. Εκτός από μια ειδική κατηγορία ανθρώπων: Μόλις αντικρύσουν "διεθνιστή" τα κάνουν πάνω τους κι αλλάζουν πάνες. Είναι το ίδιο με την Τουρκία: το φόβο μας, προσπαθούμε να τον πασπαλίζουμε με διάφορες εξηγήσεις και φλυαρίες. Αν δεν φοβόμασταν, θα τους βυθίζαμε το πλοίο και τέλος οι φλυαρίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αστυνομικούς: αν δεν φοβόταν τους διεθνιστές, θα τους βουτούσαν και θα τελείωνε το παραμύθι πριν αρχίσει. Όμως φοβούνται και καλά κάνουν! Οι διεθνιστές, ο αντίποδας των πατριωτών ή εθνικών, προστατεύονται από τη νέα τάξη, με πολύ αποτελεσματικούς τρόπους και με πάμπολλα μέσα στη φαρέτρα της, από την "ακύρωση" πολιτικών, που δεν συμμορφώνονται, μέχρι "πολύχρωμες εξεγέρσεις και επαναστάσεις".
Οπότε και η αστυνομία δείχνει τα δόντια της στους εύκολους στόχους: εκκλησία, πατριώτες, άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας ....

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνιστές : Οι Ιερές αγελάδες του συστήματος

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μούμουέ...

το κόμμα σου λαέ...!

Βασίλης είπε...

Στις 17 Νοέμβρη θα πάνε λένε να καταθέσουν στεφάνι με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Δεν τα βρίσκουν στη πορεία , αλλά θα δείτε ότι θα γίνει όπως έγινε η συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στη δίκη της ΧΑ , όπως έγιναν οι πανηγυρισμοί των οπαδών του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και άλλα.

Τέσσερεις μέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, είναι η μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγία Θεοτόκου, στις 21 Νοέμβρη. Τότε θα κρατάνε τις Εκκλησίες και τα Μοναστήρια ερμητικά κλειστά γιατί ως γνωστόν - εις όλην την επιστημονικήν κοινότηταν λέγομεν - στις πολιτικά ορθές συγκεντρώσεις και στις κυβερνητικές φιέστες ο ιός δεν μεταδίδεται , αντίθετα από τις συγκεντρώσεις ορθοδόξων πιστών. Για τον ίδιο λόγο που απαγόρευσαν την εορτή του Ευαγγελισμού και της 25 Μαρτίου .

Ανώνυμος είπε...

Στον Μουτσουνιας Χρυσόδουλο Black Sabbath, καθηγητή Πετρολογιας, παρακαλώ να επιβληθεί μόνιμη καραντίνα εφ'ορου ζωής να μην εμφανίζεται στα κανάλια. Η εμφάνιση του προκαλεί ρίγη τρόμου, με τάση προς εμετο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους μαζέψαμε όταν μαζεύτηκαν 20.000 στο εφετείο στην δίκη της Χρυσής Αυγής , ούτε τώρα θα τους μαζέψουν.. Είναι υπεράνω του νόμου οι κομμουνιστές μάλλον.