Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΚΙΝΗΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΙΣΣΟΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ!


3

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία δίνεται στους Τσιόδρες και στους Χαρδαλιάδες να κλείσουν σύντομα τις εκκλησίες πάντα με αφορμή τη “μεταδοτικότητα” του κορονοϊού.  

Μετά το θετικό τεστ του μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σούσουρο ότι όλοι οι πιστοί και οι υπόλοιποι ιερείς έχουν κολλήσει από αυτόν...

Περιττό φυσικά να πούμε ότι όλα αυτά λέγονται χωρίς να έχουν γίνει τεστ στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους  στον Άγιο Δημήτριο όπου ο Μητροπολίτης Θεόκλητος συμμετείχε.Αλλά το σχέδιο στοχοποίησης της Ορθοδοξίας και του εκκλησιασμού έχει μπει ήδη σε εφαρμογή αγνοώντας τις εστίες υπερμετάδοσης των αλλοδαπών εισβολέων.

Η τρομοκρατία δεν έχει όρια καθώς πολλοί αφήνουν υποννοούμενα και για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που ήταν παρούσα στο ναό.

Πάμε ολοταχώς για κλείσιμο των ναών όπως τον περασμένο Μάρτιο. Τότε είχαμε 70-80 κρούσματα ημερησίως. Σκεφτείτε τι θα γίνει τώρα που ξεπεράσαμε τα 2.000. Έρχονται μαύρες μέρες για το λαό.

πηγή

 

Απάντηση σε όσους βιάστηκαν να τον διασύρουν και να πουν ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης όντας θετικός στον κορωνοϊό έδωσε μέσω της ιστοσελίδας της Μητροπόλεως Ιερισσού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ζητώντας απ΄ όλους να σεβαστούν την προσωπική του δοκιμασία.

«Ο κορωναιός δεν με επεσκέφθη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας. Ως άνθρωπο και εμένα δεν με εξήρεσε η πανδημία και ο κορωναιός, όπως άλλωστε φαίνεται ότι δεν εξαιρεί κανέναν», σημειώνει ο Μητροπολίτης Ιερισσού.

«Λυπάμαι όμως διότι έλαβαν αφορμή από την προσωπική μου αυτή δοκιμασία, εκείνοι οι οποίοι αναζητούν πάντοτε αιτίες, για να στραφούν εναντίον της Εκκλησίας, να την πολεμήσουν και να της χρεώσουν ό,τι κακό συμβαίνει στην κοινωνία» αναφέρει ο Σεβασμιώτατος και καταλήγει: «Παρακαλώ, λοιπόν, τους πάντες να σεβαστούν την προσωπική δοκιμασία που μου επέτρεψε ο Κύριος και να πάψουν να εκμετελλεύωνται το γεγονός αυτό στα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο».

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε βρε παιδιά. Ας μας κλείσουνε. Για πόσο; Δύο μήνες; Τρεις μήνες; Έξι μήνες;

Τώρα έχουμε τα κονέ μας, ξέρουμε ποιοι παπάδες θα μας αναπαύσουν και ποιοι όχι. Να μας δυσκολέψουν μπορούν, να μας σταματήσουν όχι και το ξέρουν κι οι ίδιοι.

Και τι θα γίνει; Θα πάμε υπογείως για μερικούς μήνες, και όταν ξανανοίξουν επισήμως οι ναοί, τότε να δεις τις ουρές για το Δισκοπότηρο, διπλάσιες θα είναι από τώρα.

Φτάνει να μην προδώσουν το Μυστήριο οι δεσποτάδες με κουταλάκια και πετσετούλες, αυτό να μη γίνει και μην ανησυχείτε αν μας κλείσουν οι κρατικοί.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλίστηκε ο Ιερισσού.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ξεφτιλίστηκε ο Ιερισσού ? Εξευτελισμός δεν είναι η αρρώστια . Ευχόμαστε νά πάνε όλα καλά μέ τον Ιερισσού . Η Παναγία νά τον βοηθά και νά τον προστατεύει ! Ο άγιος Παίσιος πέθανε απο καρκίνο , νομίζω και ο άγιος Πορφύριος κι άς μήν έξαναν κταχρήσεις , ας μήν κάπνιζαν κ.τ.λ. Κσι αυτό το επιθυμούσαν ως συμμετοχή στον ανθρώπινο πόνο . Για νά μπορέσουν μέ την δική τους ασθένεια νά παρηγορήσουν όλους τους καρκινοπαθείς . Ευχόμαστε ο Ιερισσού νά το ξεπεράσει όσο πιό ανώδυνα γίνεται .