Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Οδοιπορικό στην Αλβανία- Η χώρα που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της αθεϊας με το σωτήριο έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

7 σχόλια:

Αργύρης μυλωνας είπε...

Έχετε πολύ πλάκα, τι είδους χριστιανισμό έφερε αναρωτήθηκατε; πολύ πλάκα, βαλτα πίσω να τα αρμεξουμε είστε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ούστ!

Ἰ. Ἀ. Ἠ. είπε...

Απίστευτα σχόλια, εκ του ασφαλούς καναπέ μας.

Ανώνυμος είπε...

Άς πούμε ένα καλό λόγο για τα καλά που έκανε . Δεν είναι όλα κακά .

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή την ξέρω καλά την Αλβανία, αν και δεν είμαι Αλβανός, ούτε Βορειοηπειρώτης, σας λέω ότι υπάρχουν πολλές ευλαβείς ψυχούλες εκεί. Και μάλιστα, ας το πω και αυτό, νομίζω ότι περισσότερο ευλαβείς είναι οι Αλβανοί Ορθόδοξοι (και οι Βλάχοι) από τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες....Να είμαστε μετρημένοι στα λόγια μας, γιατί με όποιο μέτρο μετράμε, με αυτό θα μετρηθούμε. Ακούτε κύριε Αργύρη;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ μπροστά στο ΕΡΓΟ του ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ όσο και ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ μαζί του σε άλλα θέματα. ΤΟ ΚΑΛΟ να ΛΕΓΕΤΑΙ. ΜΗΝ είμαστε μίζεροι.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Δεν είπα ότι οι βλάχοι δεν είναι καλοί ορθόδοξοι, ούτε μέτρησα πόσο κακοί είναι οι Έλληνες ορθόδοξοι της Αλβανίας(εσύ το κάνεις),εμένα με ενδιαφέρει να φανερωθει ότι μόνο η ορθοδοξία είναι το έργο σωτηριας,καμία δήθεν χριστιανικη πίστη,όπως η ουνια, ο παπισμος, ή η οικουμενιστικη ορθοδοξια. Ως εκ τούτου δεν ξέρω τι άξιο έργο τους προσέφερε εκεί ο εν λόγο ιεραρχης, τη στιγμή που ειναι ανοικτός σε όλα αυτά τα ψευδή ψευτιχριστιανικα παραπλανητικα εν ήδη της μιας αληθινής πίστης καθιδρυματα και αιρέσεις.
Δεν ξέρω τι "γάλα τους ταΐζει",(ενίοτε μπορεί να σου προσφέρουν κάτι αλλά αυτό να είναι μολυσμένο)ξέρω αυτά που είναι οφθαλμοφανη, όπως ο ναός τύπου "ότι να ναι, να μη θυμίζει μόνο ναό ορθόδοξο αλλά πανθρησκεια" που έχτισε,αυτά που έκανε στα κολυμβαρια,αυτό το έργο του το ξέρω και φεύγω μακριά.
Αν εσύ αρεσκεσαι να βλέπεις άσκοπες κινησεις και να τις θεωρείς θεάρεστο έργο, επειδή καταναλωνονται θερμίδες πρόβλημα σου.