Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Οι διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην χρήση μάσκας -φίμωτρο στα σχολεία .Ότι δεν σας έδειξαν τα ΜΜΕ

Διαμαρτυρία στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις για τις μάσκες στα σχολεία -«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!» 


Είναι εύκολο να αποκαλείς κάθε γονιό που διαφωνεί συνωμοσιολογο η ψεκασμένο αλλά ο σωστός τρόπος προσέγγισης είναι να καταφέρεις να βρεις τα επιχειρήματα και όχι τις τιμωρίες για να πείσεις τον κόσμο να πιστέψει αυτά που του λες και του προτείνεις. Η αγωνία κάθε γονιού θα πρέπει να είναι πάντα σεβαστή Άλλωστε η αλλοπρόσαλλες δικές τους δηλώσεις , μια η μάσκα-φιμωτρο  κάνει κακό , μια η μάσκα κάνει καλό , μια τα παιδιά δεν κολλάνε , μια τα παιδιά κολλάνε έχει δημιουργήσει αυτή την σύγχυση , την αγωνία στους γονείς άρα έχουν τις ευθύνες τους 

Ο τρόπος που παρουσιάστηκαν οι χθεσινές διαδηλώσεις από τα ΜΜΕ τα λέει όλα , δεν έδειξαν καθόλου την μεγάλη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης γιατί αυτό και μόνο θα παρακινούμε και άλλες περιοχές της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους , παρουσίασαν τους διαδηλωτές ως συνοθύλευμα επικίνδυνων απόψεων, ακραίων , και αυτό δεν είναι καθόλου δίκαιο.

 Γονείς με παιδιά είναι , γονεις με αγωνίες , γονείς που θέλουν απαντήσεις σε μια δημοκρατική χώρα, είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα η ειρηνική διαμαρτυρία. 

Ολόκληρο το βίντεο έχει φτιαχτεί με αποσπάσματα από βιντεάκια που ανέβασαν οι γονεις στα προφίλ τους στο Facebook , καταλαβαίνοντας ότι σε τέτοια γεγονότα θα. πρέπει να γίνεσαι εσύ ο ιδιος ο δημοσιογράφος της αλήθειας, μην περιμένεις την αλήθεια να την προβάλει άλλος, σε τέτοιες εποχές είναι χρέος σου. 

Ευχαριστούμε ως παράγκα τον δημιουργό του για την αποστολή του.

Και μια διευκρίνιση ,η παράγκα μας δεν είναι δημοσιογραφική γωνιά με την ενοια να παρακολουθούμε από κοντά τις όποιες εξελίξεις η να τρέχουμε πίσω από αυτές .. Δεν μας απασχολεί κάτι τέτοιο. Η παράγκα μας είναι ένας χωρος που μοιραζόμαστε μεν ειδήσεις έστω και καθυστερημένα ,σχολιάζουμε ,λέμε την γνώμη μας κάποτε με υπερβολή ,και προχωρούμε .
Ενας χωρος γνώμης και θέσεων. Το λέμε αυτό γιατι σχολιάζεται αρνητικά η φαινομενική σιωπή μας σε γεγονότα .Πολλές φορές βρισκόμαστε απλά μακρυά απ ένα υπολογιστή ..τόσο απλά !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι άγαμος και άτεκνος, με ανήψια σχετικά μεγαλωμένα, επομένως θα έλεγες και... άνετος, αλλά δεν πάει έτσι. Ζούμε καταστάσεις ανορθολογικές και παρά φύσιν.

Η θρασύδειλη κυβέρνησή μας που πριν μερικούς μήνες κυνηγούσε γιαγιάδες που πήγαιναν να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο, τώρα θα κυνηγάει νήπια που δε φοράνε φίμωτρο. Εν τω μεταξύ, όπου νά 'ναι οι Τούρκοι βγαίνουν στα Μάταλα για κάμπινγκ και εμείς τους κοιτάμε, μπας και χρειαστούν κάνα καφεδάκι, να τους εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους. Αυτή είναι η δεξιά, να το θυμηθείτε στις εκλογές, μαλάκες που την ψηφίσατε.

Κάπου βρήκα αναφορά σε 400 άτομα στο Σύνταγμα, τίποτα για τις άλλες πόλεις. Καλά κάνατε και το ανεβάσατε το βίντεο, να τα δούμε. Φαίνεται πως θορυβήθηκαν οι κυβερνητικοί έστω και λίγο, σήμερα βγήκε ο μπασκετμπολίστας και πούλαγε τσαμπουκαλίκια και αύριο έχουμε να ακούσουμε τον κουραδόμαγκα σερίφη και το ζωντανό νεκρό ιεροψάλτη.

Σκέφτομαι αν υπάρχει τίποτα να μπορώ να κάνω για τους γονείς. Προς το παρόν προσευχή, θα προσπαθήσω αν και είμαι αδύνατος σ' αυτά, καιρός να δυναμώσω θα μου πεις, καλά θα κάνεις και θα μου το πεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους διοργανωτές και τους συγκεντρωθέντες.
Ντροπή στην πανάθλια κυβέρνηση που Ποινικοποιεί κατά τρόπο αισχρό την εκφορά της αντίθετης άποψης.

Γεωργός... είπε...

Επιτελους...να αρχισει το ξυλωμα..και οπου τελειωσει..αρκετσ..και παντα πιο δυνατα..

Ανώνυμη είπε...

Ο πρωθυπουργος βγήκε και μίλησε για μειοψηφίες και για παράνοια όμως... Είναι που ενδιαφέρεται για το λαό.

Ανώνυμος είπε...

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/09/covid19-2017-2020.html

Δείτε η Ελλάδα πότε προμηθευτηκε τεστ για το ν covid19!!! Από το 2017 ήξεραν ότι το 2020 θα έρθει ιός; (upd)

Ανώνυμος είπε...

Ας γνωρίζει ο πρωθυπουργός και ο κάθε ενδιαφερόμενος καναλάρχης ότι η πλειοψηφία δεν γνώριζε για τις διαδηλώσεις γιατί υπήρχε η φήμη ότι αναβλήθηκαν...δέν έγινε και ΘΕΜΑ στα ιστολόγια...

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/_enmxGIuVpA

Ανώνυμος είπε...

Την ερχόμενη Κυριακή ξαναδίνουμε ραντεβού στο Σύνταγμα. Προωθήστε το όπου μπορείτε. Η πλειοψηφία αγνοούσε την πραγματοποίησή της. Όσοι μπορούμε, ας είμαστε εκεί. Για όλα τα ελληνάκια μας και όλα τα παιδιά του κόσμου, που δεν τους αξίζει η "εκπαίδευση" του δουλοπάροικου, όπως είπε ο αχαρακτήριστος Τσιόδρας.