Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος - Καθηγητής Πνευμονολογίας: Καμία επιστημονική τεκμηρίωση ότι οι υφασμάτινες μάσκες παρέχουν προστασία


ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει να πει η υγειονομική χούντα γι αυτές τις καταλυτικές δηλώσεις;

Βασίλης είπε...

Και τι απαντούν οι "ειδικοί" λοιμωξιολόγοι σε αυτές τις δηλώσεις και πολλές άλλες συναδέλφων τους που αμφισβητούν την προστασία των μασκών ή ακόμα και την θνητότητα του ιού ? Τίποτα ! Κανένας απολύτως δημόσιος επιστημονικός διάλογος παρά μόνο η μονόπλευρη παρουσίαση αυτών που λένε συγκεκριμένα πράγματα καθ'υπόδειξη του Π.Ο.Υ. ( εδώ τους ενοχλούν μέχρι και τα κλικ των φωτογράφων, πόσο μάλλον οι μη ελεγχόμενες ερωτήσεις ).
Επιβεβαιώνοντας αυτό που γράφαμε εδώ πριν λίγες ημέρες ( όχι δεν ανακαλύψαμε εμείς οι σχολιαστές - μη-ειδικοί - την Αμερική , απλά επαναλάβαμε τις επιστημονικά τεκμηριωμένες αιτιάσεις και διαπιστώσεις του κορυφαίου σε παγκόσμιο επίπεδο στο τομέα αυτό, κου Ιωαννίδη, τον οποίο κυβέρνηση, "ειδικοί" της αρμόδιας επιτροπής και ΜΜΕ αγνοούν επιδειχτικά από την αρχή της κρίσης του ιού μέχρι και σήμερα , ότι δηλαδή τα πραγματικά νούμερα κρουσμάτων είναι πολύ, μα πού περισσότερα που συνεπάγεται ότι η θνητότητα του ιού είναι πολύ , μα πολύ χαμηλότερη από αυτή που αρχικά έδωσε ο Π.Ο.Υ. και η επιτροπή στην Ελλάδα.
Στην αρχή μας είπαν ότι ο δείχτης θνητότητας είναι κοντά στο 6 τοις εκατό , πράγμα που δικαιολογούσε εν μέρει τα μέτρα καθολικής καραντίνας. Μετά με την αύξηση των τεστ ( αν και τα τεστ κρίνονται για την αξιοπιστία τους ) , ο αριθμός έπεσε κοντά στο 3,7 τοις εκατό.
Χθες ο κος Μόσιαλος είπε ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8 με δέκα φορές μεγαλύτερος. Άρα και ο δείχτης θνητότητας είναι πολύ κάτω από το 1 τοις εκατό.
Αντί να χαίρονται για αυτό, ότι δηλαδή όλο και περισσότερος κόσμος περνάει τον ιό χωρίς επιπλοκές , χωρίς νοσοκομειακή περίθαλψη ή διασωλήνωση , χωρίς το κυριότερο κατακόρυφη αύξηση των θανάτων παράλληλα με την αύξηση των κρουσμάτων , τις περισσότερες φορές ασυμπτωματικά - χωρίς δηλαδή καν να το γνωρίζουν ότι έχουν τον ιό και το δείχνουν μια σειρά από επώνυμους , ανθρώπους του αθλητισμού ή του πολιτισμού που βρίσκονται θετικοί στον ιό χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο θέμα με την υγεία τους , το χρησιμοποιούν αντιθέτως ως επιχείρημα για να τρομοκρατήσουν περισσότερο τον κόσμο .
Τρεις φορές περισσότερα τεστ από την εποχή της καραντίνας γίνονται στις ημέρες αυτές - όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Τσιόδρας αιτιολογώντας την αύξηση των κρουσμάτων - και βρήκαν επιχείρημα τα ΜΜΕ και οι "ειδικοί" για να σπείρουν πάλι τον πανικό και την υστερία.
Αν αυτό συνδυαστεί με την είδηση - βόμβα από τις δηλώσεις του προέδρου της Λευκορωσίας , Λουκασένκο - ότι προσπάθησε ο Π.Ο.Υ. και στη συνέχεια το Δ.Ν.Τ. να τον δελεάσουν με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια για να επιβάλλει καραντίνα στη χώρα του ( βλέπε triklopodia.gr), ή με την άλλη απίστευτη είδηση από τις Η.Π.Α. με βάση κατηγορίες τριών κορυφαίων επιστημόνων στο τομέα αυτό που ισχυρίζονται ότι ο Φάουτσι , ο Άμερικανός Τσιόδρας, πριν δέκα χρόνια όταν απαγορεύτηκαν από τις αμερικανικές αρχές οι δοκιμές - πειράματα σε εργαστήρια για τον κορωνοϊό γιατί θεωρήθηκε ότι μπορεί να ξεφύγει ο ιός , ενέκρινε την πίστωση 3.7 εκατομμυρίων δολλαρίων στο Γιουχάν της Κίνας για να συνεχίσουν αυτοί τα πειράματα. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έχουν υπογράψει αίτημα για να δικαστεί ο κος Φάουτσι ( έτσι ίσως εξηγείται και η στροφή του υπερασπιζόμενος τώρα την πολιτική Τραμπ σε αυτό το θέμα ).
Ποιοι είναι λοιπόν οι πραγματικοί συνομωσιολόγοι ? Μήπως αυτοί που κατηγορούν αυτούς που απλά παραθέτουν στοιχεία που τους εκθέτουν ως συνομωσιολόγους ? Για παράδειγμα , ο πόλεμος στον Κόλπο εναντίον του Σαντάμ Χουσείν. Στηρίχτηκε στην "είδηση" των ειδικών ότι είχε στη κατοχή του όπλα μαζικής καταστροφής . Μετά την εισβολή των Αμερικανών και Βρετανών στο Ιράκ και τη δολοφονία του Σαντάμ, δεν βρέθηκαν τα όπλα μαζικής καταστροφής. Και τότε όσοι έλεγαν ότι στη πραγματικότητα δεν υπήρχαν , τους κόλλαγαν την ετικέτα " συνομωσιολόγοι" . Και η ίδια ιστορία συνεχίζεται ...

Ανώνυμος είπε...

https://www.ant1news.gr/ygeia-periballon/article/566206/koronoios-basilakopoylos-den-tha-yparxei-i-kanonikotita-opos-tin-xerame
Αλίευσα από το διαδίκτυο τη συγκεκριμένη συνέντευξη του κ. Βασιλακόπουλου, στην οποία, μεταξύ των άλλων, περιέχεται και η άποψή του για τη χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
Λ. Ν.