Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020


7 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τι καλό παλλικαράκι...

έβγαλε τη γιαγιά του
βόλτα
να δεί... τ'αρχαία...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα! τα έχουν χαμένα τελείως μπρε.

δον κιχοτις...δεν μπορώ να πω ότι είναι η συμπάθεια μου ούτε η κυρία ούτε ο κύριος της φωτο, αλλα γίνεσαι χυδαίος και βγάζεις κακία που σημαίνει ότι βράζεις. Τα δικά σου απωθημένα μην τα πετάς στους άλλους γιατί εσύ γίνεσαι ρόμπα! Και που είσαι, μην ξεχνάς, ότι κοροιδεύεις ο λούζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει! Δεν σχολιαζεις την μασκα και τα παρεπομενα, αλλα προσβαλλεις ανευ λογου μια κυρια που σε τιποτα δεν σου εφταιξε.Και επισης ειτε μας αρεσει ειτε οχι, αυτο το παλλικαρακι το ψηφισε η πλειοψηφια των Ελληνων.Σε επομενες εκλογες θα εχουμε την ευκαιρια να τον αντικαταστησουμε, αν θελουμε.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά,
αλλά και η κυρία
καθόλου αθώα δεν είναι άμα το ψάξετε...

κι επειδή και άλλος
ευρωπαίος ..."ηγέτης"
κυκλοφοράει με τη... θειά του

δεν μπορώ να το θεωρήσω
οτι έτυχε...

Το θέμα λοιπόν δεν είναι
προσωπικό,
αλλά απέναντι σε μια
ακόμη υπόγεια
ψ η φ ι δ α
με την οποία η νουτουπού
διαμορφώνει σιγά σιγά
"συνειδήσεις"...

________________
ΥΓ.

Νομίζω πως... ούτε εγώ
θα σας συμπαθούσα
...στη θέση σας...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η " νουτουπου " εν προκειμένω τί συνειδήσεις διαμορφώνει ? Νά παντρεύεται ένας άνδρας μεγαλύτερή του ; είναι μεγαλύτερή του ? Δηλαδή πόσο μεγαλύτερή του ; έ ! Καλά ! Δεν είναι και σαν τον Παπαμιχαήλ μέ την πρώην πρίν την Βουγιουκλάκη ! ( μου διαφεύγει το όνομά της ) Ένας μακρυνός θειός μου , ορφανό το κακομοιράκι παντρεύτηκε την γυναίκα του 10 χρόνια μεγαλύτερή του και έκανε πολύ
καλή οικογένεια και εκείνος πέθανε και η θειά ακόμα ζεί ! Συμβαίνουν και αυτά ! Το θέμα είναι νά μήν υπάρχουν βαθύτερες σκοπιμότητες . Έχει παραγίνει το κακό μέ τους "ισχυρούς " άνδρες που πάνω στην δύναμή τους και την καταξίωσή τους που συνήθως έρχεται στην τρίτη ηλικία παντρεύονται και μία εικοσάχρονη καλλονή ! Αυτό πάει νά γίνει έθος , απο το οποίο δεν ξέφυγε ούτε το ίνδαλμα του λαού ο Παπανδρέου , μέ την διαφορά οτι σιγά την καλλονή ! Ο Παπανδρέου μπορούμε νά πούμε οτι απελευθέρωσε όλα τα ΚΑΠΗ. Διαμόρφωσε συνειδήσεις . Οι Μητσοτακαίοι τί ? Αν κάποιος διαμόρφωσε ήταν η Μαρίκα , οτι δηλαδή οι γυναίκες νά μήν το πολυψάχνουν το θέμα !

Βρέ Δόν ! Πώς τα καταφέρνεις όλα τα θέματα νά τα ανάγεις σε νουτουπου και πουσουκου ! Σίγουρα κάτι σου φταίει ! Οι πρώην ψηφοφόροι του πάλαι ποτέ ένδοξου ΠΑΣΟΚ θέλουν πάντα νά παίρνουν την ρεβάνς . Εκεί που χρώσταγαν στιν ευατόν τους , στους υπολοίπους Ελληνες , στον Θεό και στην πατρίδα μία εν ταπεινώσει συγγνώμη , θέλουν νά παίρνουν το αίμα τους πίσω λές και κάποιος τους φταίει για την μεγάλη απάτη που συντελέστηκε στην πλάτη όλων μας . Σου το έχω πεί και άλκη φορά . Δεν είναι που δεν θα κάνουμε κριτική σε όποιον χειρίζεται τα πράγματα της πατρίδος , δεν είναι που τους προσκυνάμε οποθενδήποτε προερχόμενοι νουπουδου , τουδουθου , κουγουχου καί ό, τι διαβόλοι είναι ! Βγάζεις μία εσωτερική εμπάθεια εκεί που δεν υπάρχει λόγος . Μόνο η ταπείνωση θεραπεύει τα λάθη μας . Κάποιοι απατεώνες έρριξαν ένα κόκκαλο στον ελληνικό λαό νά το γλείφουν και κάποιοι το άρπαξαν μέ πολλή ή λιγότερη λαιμαργία . Ακόμα και εσύ η ευφυής την πάτησες ..... θα μου πείς πού το ξέρω ! Μόνη σου προδίδεσαι ! Δεν είσαι η μοναδική . Πόσοι καλοί χριστιανοί και μετανιωμένοι αριστεροί ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ! Γενικώς οι αριστερόστροφοι έχουν μία θρησκευτική προσκόλληση στα πολιτικά .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Δον.
Πλήν, ο Μακρόν(Πουστρόν) δε κυκλοφορεί με τη θεία, αλλά με τη γιαγιά του.

Ο 6:03 είναι ασεβής, απευθύνεται στον Δον σε θηλυκό γένος.
Επίσης, είναι φυσιολογικότατο οι ώριμοι και οικονομημένοι να παντρεύονται νεότερες, διότι οι άντρες έλκονται από τα νιάτα και τη γονιμότητα και οι γυναίκες από τους υλικούς πόρους και την κοινωνική δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η ιδιοτροπία μου νά βλέπω τον Δόν ως γυναίκα . Κάποιες γυναίκες εκτός απο τους υλικούς πόρους και την κοινωνική δύναμη κάποια στιγμή βαριούνται τις μασέλες και επιθυμούν τά αγγούρια έτσι για μιά ποικιλία . Απίθανο πακέτο ! Εδώ που τα λέμε λυπάσαι αυτά τα τόσο όμορφα κοριτσόπουλα για μιά τόσο μεγάλη καταδίκη ! Πώς νά είναι άραγε αυτοί οι γέροι μέ σώβρακο ! Απίθανο ! Νά σας πώ κύριέ/α μου κάτι ; το φυσιολογικό είναι αυτο που πάντα γινόταν . Μέχρι 15 άντε είκοσι χρόνια χάρη για κανένα καλό γαμπρό ! Μετά γίνεται διαστροφή . Ταιριάζει και μέ την αγιότητα -- άν απευθύνομαι σε πνευματικό άνθρωπο -- όταν μετά την αναπαραγωγή ο κύριος τα έχει φτύσει και τα πράγματα είναι ηπιότερα . Και άν κάποια στιγμή τον φυτέψει η κυρά ακόμα καλύτερα .

Προσωπικώς δεν χαίρομαι τόσο πολύ ένα ωραίο νεαρό ζευγάρι , όσο ένα ζευγάρι ωραίων ηλικιωμένων ανθρώπων , που το γκρίζο μαλλί και η ρυτίδα αντανακλούν το βίωμα , ποθ αποκόμισαν απο το καύμα της ημέρας του βίου . Η γυναίκα δεν είναι ανταλλακτικό ! Γνωρίζω άνδρες κυρίως εντός του εκκλησιαστικού χώρου , που όταν αρρωστήσει η γυναίκα την υπηρετούν διά βίου . Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της γυναικείας μιζέριας που κουράζει , αλλά κρατά κανείς το σπίτι του και δεν εξευτελίζεται .