Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πιστεύετε ότι οι διεθνείς οργανισμοί, όπως ΟΗΕ και ΝΑΤΟ θέλουν στ’ αλήθεια την ειρήνη των λαών;


+Γέρων Ιουστίνος Πίρβου

′′ Πιστεύετε ότι οι διεθνείς οργανισμοί, όπως ΟΗΕ και ΝΑΤΟ θέλουν πραγματικά ειρήνη όλων των εθνών; Αυτές είναι γελοίες δηλώσεις που χαζεύουν τις μάζες! Μόνο οι αδαείς αναγνώστες των εφημερίδων μπορούν να πιστέψουν αυτά τα σκουπίδια.
Αυτές οι οργανώσεις κάνουν πόλεμο στο όνομα της ειρήνης, ώστε αργότερα να μπορούν να βγουν λειτουργώντας ως ′′ σωτήρες του κόσμου "* ενώ στην πραγματικότητα μετά τον πόλεμο ξανά κερδίζουν, συγκομιδεύοντας τις ανταμοιβές της δόξας, μοιράζοντας μεταξύ τους τα λάφυρα όπως βλέπουν ταιριάζει.
Γνωρίστε αυτό, οι ′′ Μεγάλες Δυνάμεις ′′ ο Θεός θα μορφωθούν ανάλογα. Θα πολεμήσει εναντίον τους, όταν δεν το περιμένουν και θα νικηθούν. Τι συνέβη στην Ιταλία στον Μουσολίνι; Τι απέγινε η Γερμανία με τον Χίτλερ; Κάθε ένα από αυτά ο Θεός χωρίστηκε. Ο Θεός θέλει και τη μετάνοιά τους, όχι μόνο αυτή των χριστιανικών εθνών. Ο Θεός εργάζεται προοδευτικά με τέτοιο τρόπο ώστε να επιστρέφει ειδωλολάτρες στην Ορθοδοξία.
Ο πόλεμος δεν προέρχεται ποτέ από Χριστιανούς, πάντα από ειδωλολάτρες. Ένας ηγέτης που είναι μέλος της εκκλησίας δεν συμμαχεί με ειδωλολάτρες, ούτε ενάντια στα ορθόδοξα έθνη.
Αυτή την εποχή ο κόσμος κυβερνάται από μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία οδηγεί όλες τις ′′ κυβερνήσεις ′′ όλων των εθνών. Κρίνουμε κριτική στους ηγέτες, αλλά είναι απλά μαριονέτες, που δεν έχουν καθόλου δικαιώματα. Ότι τους πει ο ηγέτης το εκτελούν."
(Ζωή Θυσιαζόμενης Αγάπης-Γέρων Ιουστίνος Πίρβου, εκδόσεις «Άθως», Αθήνα 2019, σελίδες 182-183)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Κρίνουμε κριτική στους ηγέτες, αλλά είναι απλά μαριονέτες, που δεν έχουν καθόλου δικαιώματα. Ότι τους πει ο ηγέτης το εκτελούν."

Ας το έχουμε καλά στο μυαλό μας !

Ανώνυμος είπε...

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/06/blog-post_979.html?m=1
Έργα και ημέραι του βρωμερού ΠΟΥ και του εξ ίσου βρωμερού ΟΗΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβής αποτύπωση της πραγματικότητας.