Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Η Ελληνίδα που «γκρέμισε» το φεμινισμό και δέχεται απειλές από τους «δημοκράτες»


Ζούμε στην εποχή της απόλυτης Δημοκρατίας, όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να δηλώσει και να υπερασπιστεί ό,τι πιστεύει και εκφράζει. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν κάποιοι.
Κάτι τέτοιο νόμιζε και υπερασπίστηκε και η Αγαθή - Χριστιάνα, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με το οποίο όχι μόνο εξηγεί τους λόγους που δεν θέλει να ακολουθήσει το φεμινιστικό κίνημα, αλλά συνάμα προσκαλεί και όποιον διαφωνεί να συζητήσει μαζί της με επιχειρήματα.
Φυσικό κι αναμενόμενο το βίντεο να προκαλέσει αντιδράσεις. Είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Δείτε εδώ
Είτε από εκείνους που συμφωνούν μαζί της και αντιστέκονται στη μετατροπή του φεμινισμού σε «φεμιναζισμό», είτε από εκείνους που διαφωνούν με την Αγαθή, γιατί τόλμησε να τους χαλάσει τη σούπα.
Το ήθος των εκφραστών της μπαχαλοκουλτούρας και του «φεμιναζισμού» διατρανώθηκε, όμως, με τον πιο λυπηρό τρόπο. Βροχή εναντίον της νεαρής youtuber οι χυδαίες ύβρεις, οι ευχές θανάτου, οι απειλές για την ακεραιότητα, αλλά και την ίδια της τη ζωή. Προφανώς, ό,τι δεν μπορούν οι βίαιοι νεοαριστεροί δικαιωματιστές και αναρχομηδενιστές να αντιμετωπίσουν δια του λόγου, το προσεγγίζουν δια της βίας.
Η Αγαθή μίλησε κόσμια, καθαρά και δυνατά. Αυτό είναι που κάποιοι δεν αντέχουν. Κι αν η ίδια δηλώνει ότι στόχος της δεν να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων την απειλούν, η όλο και αυξανόμενη αγανάκτηση των Ελλήνων απέναντι στον προοδευτικό φασισμό μικρών ομάδων δημιουργεί γύρω της ένα τείχος προστασίας.
Οι πραγματικοί δημοκράτες παρακολουθούμε την υπόθεση της Αγαθής - Χριστιάνας με προσοχή, έτοιμοι να την υπερασπιστούμε - και μαζί της την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.
Όπως τόνισε η ίδια στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα Παραπολιτικά 90,1, «Δεν πρέπει να διστάζετε να πείτε δημόσια την άποψή σας! Ζούμε σε αυτό το καθεστώς φίμωσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την αριστερά. Δεν μπορούμε να είμαστε για πάντα τα θύματα». 
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη της Αγαθής - Χριστιάνας Σαλβάνου:

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΘΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Απειλουν και βριζουν δημοκρατικα κι αριστερα.. Ευγε κοπελα μου!

Ανώνυμος είπε...

Τα Τρολς στη σημερινή εποχή Ο,ΤΙ και να πει κάποιος θα του την πέσουν έτσι...για το χαβαλέ του πράγματος, τουλάχιστον...Σημασία έχει ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ, Μία! Οι διαφωνούντες έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διαφωνούν και εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να λέμε ΤΑ ΔΙΚΑ μας. Σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους ΔΕΝ θα μπορέσουμε!!!! ΤΕΛΟΣ.

Παναγιώτης Παναγιώτου είπε...

Να σε έχει καλά ο Θεός αδελφή!
Το δημοκρατικό φρόνημα των αριστερών εξαφανίζεται όταν κάποιος εκφράσει άλλη άποψη.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

To τί γίνεται στα σχόλια
κάτω από τα βιντεάκα της
δέ λέγεται...

και φυσικά όλοι μπορούμε
να έχουμε τις αντιρρήσεις μας

εδώ όμως μιλάμε για χυδαιότητα και μένος,
ενάντια σε μιά φωνή
που λέει τα αυτονόητα

οσα δηλαδή
απαγορεύεται να ειπωθούν
στην ...γαλάζια
(με ροζ πουά)σοβιετία...
μας

που όσο θα ξεσκεπάζεται
τόσο περισσότερο θα δείχνει τα δόντια
της
(πρόκειται για μασέλα)

και θα ξαμολάει τα υστερικά τσιράκια της
να μας φοβίσουν...

Ευθύμιος Μαναρίδης είπε...

Ο θεός να σέ ευλογεί κοπέλα μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο φεμινισμός(=μισανδρία, γυναικοκεντρισμός) είναι η παράδοξη ιδέα ότι ένα μάτσο μίσανδρων τζιβιτζιλούδων από κατεστραμμένες οικογένειες ενδιαφέρονται περισσότερο για τα συμφέροντα των γυναικών, από τους πατεράδες, τους αδερφούς, τους συζύγους, τους υιούς τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο φεμινισμός αποτελεί ένα σύνολο από πολύπλοκα ψεύδη που χρησιμοποιούνται ως αιτιολογία για την παροχή ειδικών προνομίων και οφελημάτων προς τις γυναίκες.

Ευδοκιμεί πρωτίστως σε γυναικοκεντρικές κουλτούρες στις οποίες οι γυναίκες ήδη απολάμβαναν ειδικά προνόμια και οι άνδρες ήσαν απρόθυμοι στο να τις προσβάλλουν.

Το κύριο ψεύδος του φεμινισμού είναι ότι οι άνδρες ιστορικά καταπίεζαν τις γυναίκες κι έτσι πρέπει να τις εξυψώσουμε πάνω από τους άνδρες ως αποζημίωση.
Όλες οι φεμινιστικές μελέτες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα:
«χρειάζεται να γίνουν περισσότερα για τις γυναίκες», από τους άνδρες φυσικά, όπως άλλωστε γινόταν από την αρχή της ανθρωπότητας.

Οι φεμινίστριες έχουν εμμονή με την ανεύρεση νέων τρόπων ταυτοποίησης των γυναικών ως «θύματα».
Η «θυματοποίηση» είναι ένας κεκαλυμμένος τρόπος απόκτησης προνομίων και αποτελεί την αγαπημένη στάση των φεμινιστριών στην αναζήτηση όλο και περισσότερης εξουσίας.

https://www.quora.com/What-is-feminism-2/answer/Steve-Brulé

Ανώνυμος είπε...

> Φεμινισμός:
είναι η ιδέα ότι οι γυναίκες είναι ελεύθερες όταν υπηρετούν τον εργοδότη τους και σκλάβες όταν υπηρετούν τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

> «Οι φεμινιστικές ομάδες ακολουθούν 2 μέτρα και σταθμά: όταν οι γυναίκες υστερούν έναντι των ανδρών αυτό αποτελεί αδικία που πρέπει να παταχθεί αυστηρά. Όταν, όμως, οι άνδρες υστερούν έναντι των γυναικών, τότε αυτό αποτελεί θρίαμβο του εξισωτισμού και θα πρέπει να μας χαροποιεί».
Δρ. Έλεν Σμιθ
("Men on strike")

> «Δεν εγκατέλειψα το φεμινισμό επειδή έμαθα για τα προβλήματα των ανδρών. Τον εγκατέλειψα όταν έμαθα στα αλήθεια τι εστι φεμινισμός».
Κέϊσι Τζέη, σκηνοθέτις "The red pill"

> Ο φεμινισμός ενθαρρύνει τις θηλυκές:
να εγκαταλείψουν τους συζύγους τους(υπεργαμία-αυτόματο διαζύγιο)
να δολοφονήσουν τα παιδιά τους(εκτρώσεις)
να εντρυφήσουν στη μαγεία(λευκή, μαύρη, αστρολογία, μαντεία κλπ.)
να καταστρέψουν την αξιοκρατία της ελεύθερης οικονομίας(σοσιαλισμός, μονοπώλια, κομμουνισμός)
και να γίνουν λεσβίες(πανεπιστήμια, αθλητισμός, tv, κινηματογράφος, μουσική βιομηχανία, πορνογραφία, ερωτική λογοτεχνία)

Ανώνυμος είπε...

Τι μισος εχουν αυτοι οι ανθρωποι στην ψυχη τους; Φαρμακι. Μπραβο για το θαρρος της γνωμης σου κοπελα μου.

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι το μίσος ΔΕΝ το εκδηλώνουν ΜΟΝΟΝ οι αριστεράκηδες προς αριστερούς άλλης φράξιας και προς τους δεξιόστροφους αντιφρονούντες, αλλά και πάρα πολλοί "χριστιανοι" προς άλλους χριστιανούς, μη ανήκοντες στο δικό τους "κόμμα". Επομένως τι συμπέρασμα βγαίνει; Το συμπέρασμα που βγαίνει φανερώνει ότι το μίσος ανθίζει σε ΟΛΑ τα ψυχικά περιβόλια. Έκαστος αγαπάει επί προσωπικού, μόνον τους δικούς του. Τους άλλους, ελαφρά τη καρδία, τους στέλνει είτε στην κρεμάλα είτε εις το πυρ το εξώτερον. Είναι τόσο τρομακτική η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ειδικά οταν προστατεύει και η δήθεν ανωνυμία του διαδίκτυου, που τέλος πάντων κανείς δεν ξεφεύγει...ΜΗ σκάμε. Όλοι στο ΙΔΙΟ καζάνι βράζουμε. Όταν εμείς μπινελικώνουμε τους "άλλους" μας φαίνεται ο.κ.το μπινελίκωμα. Όταν μας μπινελικώνουν οι "άλλοι" α! πόσο πολύ μας κακοφαίνεται που θίγεται ο ναρκισσισμός μας. Αυτά ως γενικότερες σκέψεις. Η κοπέλα για μας, είναι άξια πολλών επαίνων. Αλλά το Μίσος το περιρρέον καμία δύναμη δεν θα μπορέσει να το εξαλείψει μέχρι Συντελείας των Αιώνων. Ας το πάρουμε απόφαση και ας αρκεστούμε στα πέντε αγαπημένα πρόσωπα στα οποία ακουμπάμε ο καθένας μας. Για τους άλλους, για ΟΛΟΥΣ τους άλλους, ΔΕΝ θα μπορέσουμε. Το Άγιο Πνεύμα ας μας βοηθήσει...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υφίσταται μια τραγική ειρωνεία.
Οι όψιμες αντι-φεμινίστριες θεωρούν ότι ο αρχικός φεμινισμός (19ος-μέσα 20ου αιώνα) ήταν «καλός» φεμινισμός που ωφέλησε τις γυναίκες και απλώς στην πορεία αλλοιώθηκε. Γι' αυτό και συμπαρατάσσονται με τον κλασσικό και όχι τον μοντέρνο φεμινισμό.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
«Είμαστε, ως φύλο, απείρως ανώτερες των ανδρών».
Ελισάβετ Κ. Σταντον 19ος αι., φεμινίστρια "1ου κύματος"

Είχαν οι πρώτες φεμινίστριες αγαθά κίνητρα και σκοπούς; Ήταν ο αρχικός φεμινισμός καλός και ωφέλιμος για τις γυναίκες και τις κοινωνίες;
Θα πρέπει να ερευνήσουμε αντικειμενικά την ανθρώπινη ιστορία:
Καταπιέζονταν συνολικά οι γυναίκες από τους άντρες στην ιστορία; Είχαν λιγότερα δικαιώματα οι γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες πριν το φεμινισμό; Ήταν πιο δυστυχισμένες στον παρελθόν οι γυναίκες σε σχέση με τη σύγχρονη εποχή; Πώς και γιατί απαίτησαν «δικαιώματα» στα τέλη του 19ου αιώνα;
Οι απαντήσεις εδώ:
The Birth of Feminism at Seneca Falls New York, 1848
https://youtu.be/Ll1HCBck25A

Περί δικαιώματος ψήφου ανδρών-γυναικών:
Votes for women
https://youtu.be/M_Ed2BIOHbQ

Γιατί έστησαν και χρηματοδότησαν το φεμινιστικό κίνημα οι Ροκφέλερς;
Ροκφέλερ για Φεμινισμο,παιδια, και οικογενεια
https://youtu.be/vaPRodeEOto

Unknown είπε...

Ε καλα, φιλε μου, μην τρελλαθουμε και τελειως! Οι απαντησεις σε γενικα και αοριστα ερωτηματα οπως αν ειναι πιο ευτυχισμενες σημερα οι γυναικες, δεν βρισκονται μονο στις ιστοσελιδες που μας προτεινεις να διαβασουμε....και μια ερωτηση: οι αντρες ειναι πιο ευτυχισμενοι σημερα?

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότερες αντι-φεμινίστριες είναι μεταμφιεσμένες φεμινίστριες, που είδαν οτι ως «φεμινίστριες» δεν λαμβάνουν ικανοποιητική προσοχή, θαυμασμό, έπαινο από τους άνδρες θαυμαστές τους και άλλαξαν τροπάριο.
Οι γυναίκες δεν έχουν ιδεολογία, μόνο φύση.
Κάντε τους τις εξής ερωτήσεις και θα αποκαλυφθούν:

«Είσαι εναντίον του σοδομισμού και των γάμων μεταξύ κιναίδων»;
«Πιστεύεις ότι το ιδανικό είναι να μείνει μια κοπέλα παρθένα μέχρι να παντρευτεί;»
«Πιστεύεις ότι το ιδανικό είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά στο σπίτι από τη νοικοκυρά μάνα τους;»
«Πιστεύεις ότι οι προσωπικές επιλογές των γυναικών θα πρέπει να οριοθετούνται κι ελέγχονται από την Εκκλησία, τους πατέρες, τους συζύγους, την κοινότητα, με σκοπό να προστατεύονται από λάθος επιλογές;»
«Πιστεύεις ότι είναι λάθος όταν μια νεαρή κοπέλα ταξιδεύει εδώ κι εκεί "για να βρεί τον εαυτό της" και δοκιμάζει νέες εμπειρίες;»

Καλή διασκέδαση με τις απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

9:49 μ.μ.
«ερωτηση: οι αντρες ειναι πιο ευτυχισμενοι σημερα?»
>Όχι.

Σύμφωνοι ότι ο όρος «ευτυχία» είναι ένα απατηλό, κοσμικό κατασκεύασμα του διαβόλου που δεν έχει σχέση με τη Χριστιανική πίστη. Όμως, υπάρχουν μετρήσιμοι παράγοντες όπως: χαρά, στενοχώρια, ικανοποίηση, ψυχασθένειες, καταχρήσεις, διαμάχες, διαζύγια κλπ.
Τέλος, δεν προτείνω «ιστοσελίδες», αλλά πολυσυλλεκτικές έρευνες και μελέτες. Εαν έχεις να αντιπαραθέσεις άλλη τεκμηριωμένη γνώμη, ευχαρίστως να την διαβάσουμε:

The Paradox of Declining Female Happiness
"By many objective measures the lives of women in the United States have improved over the past 35 years, yet we show that measures of subjective well-being indicate that women's happiness has declined both absolutely and relative to men."
https://www.nber.org/papers/w14969

Ανώνυμος είπε...

"Οι περισσότερες αντι-φεμινίστριες είναι μεταμφιεσμένες φεμινίστριες, που είδαν οτι ως «φεμινίστριες» δεν λαμβάνουν ικανοποιητική προσοχή, θαυμασμό, έπαινο από τους άνδρες θαυμαστές τους και άλλαξαν τροπάριο.
Οι γυναίκες δεν έχουν ιδεολογία, μόνο φύση" πωωωω! τι έγραψε ρε πάλι το άτομο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το κεντρικό ψεύδος του φεμινισμού είναι ότι οι γυναίκες καταπιέζονταν και κακοποιούνταν ιστορικά από τους άντρες. Επομένως, οι άντρες θα πρέπει να έχουν αιωνίως τύψεις και να υποχωρούν σε κάθε παράλογη απαίτηση των γυναικών. Γιατί οι γυναίκες απαίτησαν «χειραφέτηση» τον 19ο αιώνα και όχι πρίν 500 ή 2000 χρόνια. Τι άλλαξε;
Πόλεμος των φύλων=Πόλεμος για εξουσία/κυριαρχία -καμμία σχέση με «ισότητα και δικαιώματα».

Πως γίνεται όμως να «καταπιέζονταν ιστορικά» οι γυναίκες όταν:

>είχαμε αυτοκράτειρες και βασίλισσες από τους Φαραώ, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία(ανατολική και δυτική), Κινέζους, Μογγολική Αυτοκρατορία, Μεσαίωνα, Σύγχρονη εποχή: Νεφερτίτη, Νιτοκρις, Κλεοπάτρα, Ουλπια Σεβερινα, Τζουλια Μαεσα, Αγριππίνα, Θεοδώρα, Ειρήνη, Δυναστεία Γιουαν, Ελεονώρα, Ισαβέλλα, Αικατερίνη, Ελισάβετ, Μαρία Θηρεσία και δεκάδες άλλες;

>οι γυναίκες στα κλιμάκια εξουσίας συμβασίλευαν και συγκυβερνούσαν με τους άντρες τους και εξασκούσαν πολιτική επιρροή από τις κρεββατοκάμαρες και δολοπλοκούσαν με ερωμένους επηρεάζοντας το μέλλον ολόκληρων εθνών;

>είχαν δικαίωμα κληρονομιάς, ιδιοκτησίας, εμπορίου, επιχειρηματικότητας από τη Ρωμαϊκή εποχή κιόλας, όσον αφορά τις κοινωνικές τάξεις όπου το ίδιο επιτρεπόταν και για τους άντρες;

>οι άντρες θυσιάζονταν, νοσούσαν, διαμελίζονταν, σκοτώνονταν για να στρώσουν δρόμους, να κτίσουν κατοικίες και πολιτείες, να πλεύσουν στις θάλασσες, να δαμάσουν την άγρια φύση, να σκάβουν ορυχεία, να παίρνουν μέρος σε όλους τους πολέμους για να προστατεύσουν τα γυναικόπεδα, ενώ οι γυναίκες είχαν ώς ύψιστη απασχόληση να γεννούν και αναθρέφουν παιδιά;


Ανώνυμος είπε...

Κρυπτο-φεμινίστριες και παθητικοί γυναικόδουλοι,
ορίστε τι γράφει μια ειλικρινής γυναίκα:

>«Εάν ο πολιτισμός είχε αφεθεί στα χέρια των γυναικών, ακόμα θα ζούσαμε σε καλύβες από χόρτα».
Camille Paglia, Sexual Personae ch. 1 (1990)

>«Οι άντρες έχουν θυσιαστεί και ακρωτηριαστεί σωματικά και συναισθηματικά για να ταΐσουν, να στεγάσουν και να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά. Ούτε ο πόνος τους, ούτε τα επιτεύγματά τους έχουν καταγραφεί στη φεμινιστική ρητορική η οποία απεικονίζει τους άντρες ως καταπιεστές και αναίσθητους εκμεταλλευτές».
"Vamps and Tramps". Book by Camille Paglia, 1994.

-«Γιατί οι γυναίκες δεν ζήτησαν χειραφέτηση και δικαιώματα νωρίτερα;»
-Διότι δεν είχε εφευρεθεί ακόμα το κλιματιζόμενο γραφείο.

>Όσο περισσότερη ελευθερία δίνεις στις γυναίκες, τόσο περισσότερο αποκαλύπτουν τη σκοτεινή πλευρά της φύσεώς τους.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, δεν γκρέμισε κανένα φεμινισμό.
Μια χαρά διδάσκεται εδώ και χρόνια ο φεμινισμός(=μισανδρία, γυναικείος σοβινισμός) στις κόρες και αδελφές των νεοελληνέζων στα σχολεία και τα πανεπιστήμια από Μαρξιστές, Φιλελέδες και τζιβιτζιλόγριες καθηγήτριες.
Μια χαρά κατηχούνται-προγραμματίζονται στο φεμινισμό από την tv, τον κινηματογράφο, τη μουσική βιομηχανία(βάζουν μικρά κορίτσια να τραγουδάνε "God is a woman").
Τα αποτελέσματα της «εκπαιδευτικής» πλύσης εγκεφάλου στη νεολαία τα βλέπετε σήμερα στις ΗΠΑ και αλλού, όπου η αθεΐλα, η αριστερίλα και η φιλελεδίλα των πανεπιστημίων οδήγησαν 2 γενιές νεολαίων να μισούν τους γονείς τους, την κουλτούρα τους, την ιστορία, τη χώρα τους, να γονατίζουν σε εγκληματίες-μπαχαλάκηδες, να νιώθουν ενοχές για τη φυλή και το χρώμα τους και να επιθυμούν κυριολεκτικά την αυτοκαταστροφή τους θέλοντας να καταργήσουν την αστυνομία.

Ο σώζων εαυτόν και την εαυτού οικογένεια, σωθήτω.

Ανώνυμος είπε...

Ρε λιγούρια. Βλέπω τα άρθρα του τρελογιάννη. Κανένα σχόλιο, δύο σχόλια, ένα σχόλιο. Ανεβάζει ένα με μια εμφανίσιμη νέα κοπέλα, δεκαεννέα σχόλια.

Χαχα σας πειράζω, συνεχίστε. Είναι τεράστιο το θέμα και τελικά, ναι, ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Κι όσοι έχετε παιδιά στις μέρες μας, ο Θεός να σας δίνει δύναμη και σοφία, σηκώνετε σταυρό που δεν ξέρω πώς μπορεί να τον σηκώσει άνθρωπος.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Το μίσος, είναι φυσική
κίνηση της ψυχής

απέναντι στον πονηρό
και τα έργα του...

ωστε να μην υπάρχει
καμμία κοινωνία ανάμεσα
στούς πρωτόπλαστους
και τον πονηρό

που όμως ο πονηρός

μασκαρεμένος

τότε οπως και τώρα
καταφέρνει να...
παρακάμπτει...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΑΘΗ!

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ