Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Γιατί δεν είμαι φεμινίστρια;


Ενα νέο κορίτσι, χωρίς τις σημερινές εκφυλιστικές ιδεοληψίες, τόλμησε με επιχειρήματα να διατυπώσει γιατί απορρίπτει τον φεμινισμό, προκαλώντας "εγκεφαλικά" στις τάξεις φεμινιστριών και "προοδευτικών" που έσπευσαν κατά ορδές για να βγάλουν την χολή τους.Αξίζει την συμπαράστασή μας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Νούς...
Ομορφιά...
Παράστημα...
Λόγος...

Ένα μεγάλο
μπράβο!

(και στη μάνα
και τον πατέρα
-και τον πνευματικο-
ένα μεγάλο
ευχαριστούμε...

Για τέτοια παιδιά
νομίζω

θ'αναστήσει
ο Χριστός μας
την πατρίδα!!!)

Ανώνυμος είπε...

Το ελπίζουμε κυρ Δον κιχ (μη βγάλεις κιχ καημένε, πάει το μυστικό!)ο τι...

παρατηρούμε και μεις μια άλλη ποιότητα σε αυτά τα νέα θρησκευόμενα παιδιά...Παρότι εκτίθενται σε αμέτρητους πειρασμούς, αντέχουν ...Η Παναγία να τα στερεώσει...

Ανώνυμος είπε...

1η παρατήρηση:
ο όψιμος «αντι-φεμινισμός» κάποιων ηλεκτρονικών θηλυκών περσόνων(κυρίως στο εξωτερικό) είναι μια νέα μόδα που εξασφαλίζει θαυμασμό, επιβεβαίωση, επαίνους, κομπλιμέντα από τους άρρενες·κάτι που οι φεμινίστριες καρικατούρες έχουν απωλέσει.

2η παρατήρηση:
το πλήθος, ύφος και περιεχόμενο των σχολίων στο βίντεο αποδεικνύουν το πόσο έχουν διαφθαρεί οι γυναίκες απο τα Πανεπιστήμια-διαφθορεία και το πόσο έχουν αποπροσανατολιστεί από την απουσία στιβαρού πατέρα-οδηγού στη ζωή τους.

Ανώνυμος είπε...

Και ειναι και εμφανισιμη , οχι σαν τις φεμινιστριες που οι περισσοτερες δεν βλεπονται και πανε και με Αλβανους.

Αναστασια είπε...

Υπαρχει ελπιδα! Πριν λιγες μερες μου ειχε μιλησει ο γιος μου που παρακολουθησε το video επαινωντας θερμα την κοπελα.Ο γιος μου ειναι 18 ετων και συχνα συζηταμε παρομοια θεματα που πιστευω οτι θα τον οδηγησουν και σε ορθη επιλογη αργοτερα.Η νεαρη κοπελα, με την τολμη αλλα και την αυτοπεποιθηση που αποπνεει, δινει ελπιδα και αισιοδοξια σε ολους.Μπραβο της και συγχαρητηρια σε οσους την βοηθησαν να αναπτυξει μια υγιη, ορθοδοξη, γυναικεια προσωπικοτητα!

Ανώνυμος είπε...

Εαν θεωρήσουμε τα "dislikes" και τα σχόλια στο βίντεο ως αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού, τότε θα πρέπει να χαιρόμαστε που μαστιζόμαστε απο υπογεννητικότητα και που αυτά τα εγκεφαλοπλυμένα κοριτσάκια πιθανώς δεν θα γίνουν ποτέ μάνες, διότι δεν θα αναπαραχθεί η ανωμαλία τους στις επόμενες γενιές.
Τόση ομόφωνη αποδοκιμασία και πωρωμένες μεταμοντέρνες «φεμουνίστριες» δεν έχω συναντήσει ούτε σε αντίστοιχα αντι-φεμινιστικά βίντεο απο το εξωτερικό.

Ανώνυμος είπε...

Να την έχει ο Θεός καλά!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ πρέπει να σαι αρχαικος Κούρος ...(κρίμα που σου ξέφυγε δάσκαλε Λιγνάδη)