Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ένα στοιχειωδώς σοβαρό έθνος-κράτος, θα είχε διώξει χθες κιόλας απ τα παν/μια και θα είχε μηνύσει τον κάθε πολυπολιτισμικάριο " επίκουρο καθηγητή" Παληκίδη για προπαγάνδα εναντίον του ίδιου του του έθνους, απ τους φόρους του οποίου πληρώνεται.
Ενα σοβαρό έθνος-κράτος θα είχε αποτρέψει να μετατραπούν τα παν/μια του τις τελευταίες δεκαετίες σε κέντρα κατήχησης πολιτισμικού μαρξισμού και συστηματικού εθνομηδενισμού απ τον κάθε αφελληνισμένο ινστρoύχτορα του "πολυπολιτισμού" Παληκίδη.
Ένα στοιχειωδώς σοβαρό έθνος- κράτος, σεβόμενο την ιστορία του, τον πολιτισμό του, και τους αιματοβαμένους αγώνες των προγόνων του που διδάσκονται απ'ακρη σ'άκρη του πλανήτη , δεν θα προκαλούσε συνεχώς τον ακατάσχετο γέλωτα του Ερντογάν και των υπόλοιπων γειτόνων του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Ένα στοιχειωδώς σοβαρό έθνος-κράτος, θα είχε διώξει χθες κιόλας απ τα παν/μια και θα είχε μηνύσει τον κάθε πολυπολιτισμικάριο...»

Η αυστηρή λογοκρισία και οι εξανδραποδισμοί είναι χαρακτηριστικό των φιλελεφτ και του πατρός τους, του εωσφόρου.
Ένα σοβαρό κράτος θα καλούσε έναν φυσιολογικό, έμπειρο και ειλικρινή επιστήμονα -υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, αλλά χωρίς βήμα- να αντιπαρατεθεί διαλεκτικά με τον συγκεκριμένο πράκτορα και να τον εξευτελίσει, εξανεμίζοντας το αφήγημά του σε δημόσια θέα.
Ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν λογοκρίνει τον διάβολο. Τον κατακεραυνώνει κάθε φορά με τη ρομφαία Του, δηλαδή τον Λόγο Του.
Ας μην ομοιάζουμε με τους εχθρούς μας. Ας ομοιάσουμε στον Χριστό.

Ακόμα κι εγώ, ένας απλός εργαζόμενος χωρίς ακαδημαϊκό τίτλο, μπορώ να καταρρίψω τις ιδεοληψίες του περί «ανωτερότητας του πολυπολιτισμού», χρησιμοποιώντας πανεπιστημιακές μελέτες, επιστημονικές έρευνες, στατιστικά δεδομένα και επαγωγική λογική.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, έχετε άδικο. Αυτά που λέτε είναι θεωρητικώς σωστά, μόνο που συμβαίνουν μόνο σε χώρες μειωμένης ή μηδενικής, όπως στην περίπτωσή μας, κυριαρχίας. Σε αυτό κάνει λάθος κι ο Τρελογιάννης. Δεν είμαστε σοβαρό, λιγότερο σοβαρό ή εντελώς ασόβαρο έθνος-κράτος, απλώς χώρα υπό κατοχή.
Αν θέλετε να υποβάλλετε σε έλεγχο τον φαινομενικώς σωστό συλλογισμό σας, βρείτε έστω κι έναν Αμερικανό διεθνολόγο/ιστορικό/πολιτικό επιστήμονα που να δικαιώνει με τα γραφόμενά του την ΕΣΣΔ, την Ρωσσία του Πούτιν, το Ιράν ή την Λ. Δ της Κίνας έναντι των ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα το ίδιο το ξενόδουλο κράτος προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες απάτριδες μέσω της προνομιακής προώθησης εθνομηδενιστών καθηγητάδων της κακιάς ώρας. Οι απόψεις Παληκίδη είναι θέσφατο στα ελληνικά ΑΕΙ, όχι απλώς μία ακόμα σχολή σκέψης. Τουλάχιστον στις ανθρωπιστικές επιστήμες που μπορώ να γνωρίζω εξ ιδίας πείρας τι συμβαίνει. Η αντίθετη άποψη, που είναι και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, λοιδορείται λογοκρίνεται και φιμώνεται παντοιοτρόπως.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Στις μέρες γίνεται
φανερό, οτι τα ανώτατα
ιδρύματα δεν υπηρετούν την επιστήμη,
αλλά τους κάθε είδους πάτρονες και χορηγούς.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα να καταφερεσαι κατά των εθνικών πολέμων, όταν είσαι καθηγητής σε Πανεπιστήμιο περιοχής που έγινε μέρος του ελληνικού κράτους αποκλειστικά ως συνέπεια εθνικών πολέμων... Δηλαδή, φτύνει εκεί που τρώει...
Να γνωρίζετε πάντως ότι καθηγητής ιστορίας σε ελληνικό ΑΕΙ που να μην έχει την έγκριση της μαφίας του Αντώνη Λιακου προκειμένου να εκλεγεί, ίσως και να μην υπάρχει.

Cyclus