Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Ή Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους είναι κομμάτι της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Μικρας Άσίας και της Άνατολικης Θράκης. Και είναι ένα έγκλημα για το οποίο την ευθύνη δεν την έχει κάποια μειοψηφία των Τούρκων. Είναι ένα παλλαϊκό έγκλημα, συμμετείχε η συντριπτική πλειονότητα των Τούρκων. Εδώ τα SS ήταν όλοι οι Τούρκοι, με ελάχιστες εξαιρεσεις, σε μία Γενοκτονία χωρις σοφιστικέ μεθόδους. Οι Τούρκοι σφάζανε τα θύματα τους σε σταυροδρόμια και πεζοδρόμια, στα χωράφια, έκαιγαν γυναικοπαιδα μεσα σε εκκλησίες και σχολεία, βιαζαν τα κορίτσια μπροστά στους γονείς και τις γυναίκες μπροστά στους συζύγους τους κι ύστερα τους έσφαζαν όλους σαν αρνιά στο κουρμπαν μπαϊραμ. Όπως λέει ο Ενεπεκίδης, ήταν μία Γενοκτονία α λα Τούρκα, πρωτόγονη, ωμή και θηριώδης.
Δεν υπήρχαν Αουσβιτς, θάλαμοι αεριων. Ήταν ένα Άουσβιτς εν ροή. Οι άνθρωποι μας, δικοί μας, κομμάτι μας, περπατούσαν για να πεθάνουν. Δεν υπήρχε προορισμός, τέρμα. Στην πορεία αυτή, που διακοπτόταν για βιασμούς και σφαγή, οι ενοπλοι φρουροί άφηναν ολόκληρα χωριά Τούρκων να κατεβαίνουν σαν λύκοι και να πέφτουν πάνω σε γυναικόπαιδα, γέροντες, εξουθενωμένους αιχμαλώτους. Τουρκάλες σκότωναν αθώα Ελληνόπουλα και βγαζανε τα ματωμένα ρούχα για να τα δώσουν στα παιδιά τους. Απλοί χωρικοί βιαζαν και σκότωναν, λήστευαν. Ήταν ταυτόχρονα μία γιγάντια ληστεία. Σφαγή και πλιάτσικο.
Ή Γενοκτονία δεν ξεκίνησε στις 19/5/1919. Απλά τότε ξεκίνησε η κορύφωση της. Οι Τούρκοι ήδη με την έναρξη του Α' ΠΠ είχαν αρχίσει την εξόντωση των Χριστιανών υπηκόων της κουρελιασμενης αυτοκρατορίας τους.
Οι Τούρκοι δεν έκαναν την Γενοκτονία του Έθνους μας γιατί πολεμησαμε εναντίον τους και εκστρατευσαμε στην Μικρά Ασία.
Πολεμησαμε εναντίον τους και πήγε ο Στρατός μας στην Μ. Ασια γιατι εξόντωναν τους Έλληνες. Πήγαμε για να τους προστατεύσουμε αλλιώς θα είχαν όλοι την τύχη των Αρμενιων αδελφών μας.
Ή Μικρασιατική εκστρατεία ήταν κομμάτι του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του Εθνους απέναντι στον προαιώνιο εχθρό, απέναντι στους δασκάλους του Χίτλερ, για να σώσουμε και απελευθερώσουμε τα αδέρφια μας.
Ή ήττα ήταν αποτέλεσμα του διχασμού. Ο Βασιλιάς έπρεπε να υπακουσει στον Πρωθυπουργό του και σύσσωμο το Έθνος να μπει στον αγώνα. Οι μετά Χριστον προφήτες λένε και γράφουν ανοησίες, δικαιολογίες για τους ανάξιους που θα έπρεπε να ντουφεκιστουν δύο φορές και όχι μία, πως δήθεν ο αγώνας ήταν χαμένος. Τους διαψεύδουν οι ίδιες οι τουρκικέςς πηγεςκαι σου έρχονται δάκρυα στα μάτια με την διχαστική τύφλωση μας. Ή δε αριστερά τότε ξεκίνησε την προδοτική παραδοση που συνέχισε στο ψευτομακεδονικό μαχαιρώνοντας πισώπλατα το ηθικο του Στρατού και επιχαιροντας για την ήττα και την καταστροφή. Βλέπετε, οι φονιάδες της Μοσχας είχαν συμμαχήσει με τον χασάπη Κεμάλ και η υπεράσπιση των σοβιετικών συμφερόντων ήταν η εντολή προς τους εν Ελλαδι υποτακτικούς των μπολσεβίκων.
Ο Πόντος έχει μία τιμητική ιδιαιτερότητα, δεν έπεσε αμαχητί από τους απλούς ανθρώπους. Το αντάρτικο του Πόντου είναι ένα σχετικά άγνωστο έπος στην χώρα που κουμάντο στους τομεις ιστορικών σπουδών κάνουν οι λιακορεπούσηδες.
Όταν κάποτε θα έρθει ή αληθινή κανονικότητα, το Ηρωϊκο Πρότυπο θα επανέλθει κραταιό και στα παραδείγματα του, από την πρώτη Δημοτικού ως τα μεταπτυχιακά τμήματα των ΑΕΙ θα διδάσκονται, μαζί με τους γενναίους μας όλων των εποχών, τα έργα και οι ημέρες ων Αετών του Πόντου. Η Τουρκία είναι μία ναζιστική Γερμανια που δεν ηττήθηκε ακόμη και ο λαός - φονιάς της δεν τιμωρήθηκε ακόμη. Να λοιπόν ένας ευγενής σκοπός. Λελεύω σας Τραντέλλενες!
Κρανιδιώτης Φαήλος


ΥΓ. Ή ΠτΔ στο μήνυμα της για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού "ξέχασε" να αναφέρει τον δράστη, την Τουρκία. Είναι σαν να μιλάς για την Εβραϊκή Γενοκτονία και να ξεχάσεις να αναφερθείς στην Γερμανία και τον Χίτλερ. "Χάθηκαν", είπε. Ή κακιά ή ώρα, μαντάμ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν φτάσουν τα οκτώ εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες τα ίδια θα γίνουν και στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ελλάδας αυτό που μας έμεινε και κάποιοι το έχουν βάλει αμετι μουχαμετι να το χάσουμε και αυτό . Ώρες ώρες ζηλεύω τους Ισραηλινούς που σου λέει δεν θέλουμε κανένα ηθικό πλεονέκτημα .Άλλο Άουσβιτς γιοκ και σε όποιον αρέσει .Έτσι κάνουν τα έθνη που θέλουν να ζήσουν .ΑΜ