Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ...




Κοροΐδεψες ακόμη και εμένα για 10 μέρες , με τρόμαξες γιατί οι γονείς μου είναι ηλικιωμένοι.

Γεννημένος πολιτικός , "κρυμμένος" πίσω από τα πτυχία της ιατρικής.
Δεν ξεχνώ οτι τα αφεντικά σου ειναι ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας.
Δεν ξεχνώ το σκάνδαλο του 2009 με τα 30 εκατομμύρια εμβόλια για 10 εκατομμύρια Έλληνες.
Δεν ξεχνώ τον φόβο που εχεις σκορπίσει , και παθαίνει ο κοσμος κρίσεις πανικού.
Δεν ξεχνώ τα εμβάσματα που βγήκαν στο διαδύκτιο απο τις φαρμακευτικές που πήρες...
Δεν ξεχνώ την πρόσληψη επιστήμονα ιατρού με λήξη 31/7 !
Δεν ξεχνώ οτι έκλεισες τα μαγαζιά και θα υποφέρουμε όλοι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ οτι έκλεισες για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας τις εκκλησίες.
Δεν θα ξεχάσω ότι "παραδέχτηκες" δύο φορές στην τηλεόραση οτι πέταγες τους θανάτους στην... "δεξαμενή του covid" !
Δεν θα ξεχάσω την δήλωση που έκανες για 14000 θανάτους στην ελλάδα με πληθυσμό 10 εκατομμύρια...
Δεν ξεχνώ οτι "χτύπησες" .. στο συναίσθημα τον Έλληνα με τα ψεύτικα δάκρυα σου.
Ο κόσμος δεν έχει μάθει ότι πίσω από το σκάνδαλο με τα λείψανα του 'αγίου'... υπάρχει το ονοματάκι σου...
Σου εύχομαι ολόψυχα οτι κακό δημιούργησες να μην στο... "επιστρέψει" ο Θεός πίσω !
Ονειρεύομαι στη χώρα της διαπλοκής και των νταβατζήδων να υπάρξει δικαιοσύνη και να σου πάρουν "πίσω" .. την περιουσία , και να μπεις στη φυλακή για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... που με τον ψεύτικο φόβο που δημιούργησες... "ήρθαν" και "έρχονται" !
Δαβίλλας Παναγιώτης
μας τοστειλε το mail

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολικό, φίλε, πολύ υπερβολικο το σχολιο σου, σχεδον εμπαθες!Ναι, περιμεναμε λιγη υποστηριξη στα εκκλησιαστικα θεματα που δεν την ειδαμε.Ομως σε βεβαιωνω( πληροφοριση εγκυροτατη) οτι 1. Ο γιατρος Τσιοδρας προσευχοταν θερμα καθε νυχτα για την ενημερωση που θα εκανε και 2. ΠΟΤΕ δεν εισηγηθηκε ο ιδιος το κλεισιμο των εκκλησιων.Ψαξτε αλλου για το φταιξιμο...Ναι, εκανε πισωγυρισματα και λαθη.Βοηθησε ομως πολυ τον κοσμο να καταλαβει πραγματα, να σεβαστει αξιες και προσωπα, να εχει θαρρος κι οχι κρισεις πανικου( οπως λετε). Και εν τελει ολοι παραδεχονται οτι αν μη τι αλλο, παντα ηταν αισιοδοξος! Γιατι εμεις οι υπολοιποι δεν φοβηθηκαμε, αδελφε? Κι εμεις εχουμε μανα υπερηλικη...Ξαναλεω: κριτικη και θα κανουμε και θα δεχτουμε κι οι ιδιοι.Οχι ομως να ζηταμε φυλακη για εγκληματα του Σ.Τσιοδρα...τοτε δεν ξερω ποσοι θα εμεναν εξω, να κυκλοφορουν ελευθεροι....ας ηρεμησουμε! Μπορει να περασαμε πικρες μερες, αλλα αυτο δεν δικαιολογει τοση εμπαθεια, φιλε...

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη να ΑΓΙΑΣΕΙ το στόμα σου!!!!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Πολλοί από
τους λεγάμενους

-έχει λεχθεί-

θα "πληρώσουν"
άμεσα,
όταν ξεσπάσει
η οργή των
πεινασμένων...
εδώ...

...

όσοι δραπετεύσουν
έξω
θα τους τιμωρήσουν
"τα γεγονότα"
που θα ταράξουν
την οικουμένη

και θα θάψουν
και το οικουμενιστικό
...ζόμπι...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, είναι υπερβολικό και εν πολλοίς άδικο το κείμενο.
Όμως καλό θα είναι να έχουμε υπ όψιν αυτή τη δήλωση Τσιόδρα.
https://www.athina984.gr/2020/04/23/s-tsiodras-einai-poly-noris-gia-na-anoixoyn-oi-ekklisies/

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

το κειμενο εκφράζει τον μέσο πολίτη που έχει νου και δεν τρώει κουτόχορτο ,ξυπνάτε επιτέλους μετά απο ολα αυτα που αποκαλύφθηκαν για την ομάδα Τσιορδα ..επιτέλους οι Χριστιανοί είναι εξυπνοι άνθρωποι!!Η ευαισθησία μη μας κάνει να φαινόμαστε ηλίθιοι ...

Ανώνυμος είπε...

Όλο γκρινιάζετε , όλο συνομοσιολογείτε , όλα τα ξέρετε. Αλήθεια , πότε δουλεύετε;

Ανώνυμος είπε...

Υποψιασμένοι θέλουμε να είμαστε οε ,τι σχέση έχει αυτό τώρα ,και το ένα και το άλλο !
Και δουλεύουμε και δεν κοιμόμαστε ...κανε το ιδιο ,ΞΥΠΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Στις 24 Μαρτίου, στην αρχή της καραντίνας, είχα γράψει το κειμενάκι με τον τίτλο ¨Παρωδία" που είχα στείλει στο φιλόξενο αυτό ιστολόγιο (pastiche από Houellebecq, Buzzati και Παπαδιαμάντη...), για τον θάνατο του επιφανούς λοιμωξιολόγου Salvatore T. στις 7 Αυγούστου 2021, εν μέσω συνεχιζόμενου "μένουμεσπίτι". Επομένως, νομίζω ότι δικαιούμαι να πω δυο λόγια σε σχέση με την ανάρτηση αυτή, με την οποία, το λέω ευθέως, διαφωνώ.

Τον κ. Τσιόδρα τον σέβομαι ως γιατρό και ως άνθρωπο, και εύχομαι τα καλύτερα για αυτόν και τη μεγάλη οικογένειά του, ας τους έχει καλά ο καλός Θεός και ας τους αγιάζει. Διότι αυτό έχουμε ανάγκη όλοι μας, τον αγιασμό. Δεν θέλω να τον (κατα)κρίνω, πολλώ μάλλον να ζητήσω ποινικές ή άλλες ευθύνες. Αν μου επιτρεπόταν να του κάνω ένα ψυχογράφημα, θα έλεγα ότι ο κ. Τσιόδρας, πολύ καλός επιστήμονας, είναι από την άλλη υπερβολικά σχολαστικός και φοβικός, δια τούτο και εύκολα χειρίσιμος. Έμπλεξε με τα πίτουρα, λόγω χαρακτήρα, ίσως και λόγω λανθασμένης κρίσης, και τον έφαγαν οι κότες.

Στην προκειμένη περίπτωση, πιστεύω ότι έπαιξε τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου της μαζικής αυτής παράνοιας και της πρόβας "υγειονομικού ολοκληρωτισμού¨. Θέλησε να προσφέρει καλές υπηρεσίες, αλλά η κατάσταση ξέφυγε, διότι προώριστο ευθύς εξαρχής να ξεφύγει, και εννοώ τον ξεκάθαρο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και την επίθεση στο Τίμιο Σώμα και Αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Ο πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου, με την αρβανίτικη ευθύτητα που τον διακρίνει (αν και άλλος κληρικός είναι επίσης Αρβανίτης, υψηλά ιστάμενος, αλλά δεν είναι το ίδιο ευθύς...) είπε καθαρά "ας παραιτείτο".
Δεν μπορώ εγώ να του πω τί έπρεπε να κάνει, το μόνο που μπορώ να πω ότι εγώ στη θέση του θα τα είχα σίγουρα βροντήξει. Δεν μπορείς να είσαι στην ίδια επιτροπή με τον Μόσιαλο, όταν αυτός ο αντίχριστος παραβαίνει διαρκώς την ιατρική δεοντολογία (σιγά τον γιατρό, με την πολιτική της υγείας έχει ασχοληθεί όλα τα χρόνια...) για να χύσει χολή κατά του Παναχράντου Σώματος και Αίματος του Χριστού...

Ειδικά όταν διέσυραν με τον πλέον άθλιο τρόπο τον πατέρα Γεώργιο Σχοινά για μέρες, απορώ πώς το άντεξε αυτό η χριστιανική ψυχή του κ. Τσιόδρα και παρέμεινε στη θέση του. Συγγνώμη, αλλά όταν τον χριστιανό τον κατασπαράζουν τα λιοντάρια, εσύ δεν μπορείς να μένεις ουδέτερος παρατηρητής παρά τω αυτοκράτορι και να λες "εγώ εντολές εκτελώ, δεν συμφωνώ με αυτά που γίνονται".

Για την ακρίβεια, αυτά ακριβώς είπε στην απολογία του ο Άιχμαν. Διαβάστε Άννα Αρέντ, "Ο Άιχμαν στην Ιερουσαλήμ", είναι οι ανταποκρίσεις της από τη δίκη. Ποιο το συμπέρασμα της Αρέντ, για το οποίο επικρίθηκε σφόδρα από ζηλωτικούς ομοφύλους της; Ο Άιχμαν ήταν ανθρωπάκι και συναίνεσε στο "απόλυτο κακό" επειδή ακριβώς ήταν ανθρωπάκι. Δεν ήταν ανάγκη να συμφωνεί με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και θανάτου, αρκούσε που εκτελούσε οδηγίες άνωθεν, "δεν είχε άλλη επιλογή", άλλωστε.

Δεν ξέρω αν ο κ. Τσιόδρας είναι ένας άλλος Άιχμαν. Θέλω να πιστεύω πως όχι.Σίγουρα, πάντως, δεν είναι ένας άλλος άγιος Αλέξανδρος Σμορέλ, ο ιατρός και μάρτυρας. Θα μου πεις, και ποιος χριστιανός είναι σήμερα Αλέξανδρος Σμορέλ; Ίσως μόνο κανένας θεατρίνος, κανένας τραγουδιάρης με "άταχτη" ζωή, από αυτούς που βγήκαν και ομολόγησαν Χριστό φόρα παρτίδα. Εμείς, πάντως, οι θρησκευάμενοι και ηθικοί όχι, και πρώτος εγώ. Σας θυμίζει κάτι αυτό από την εποχή του Χριστού; Μπααα...

Cyclus

mnk είπε...

Tρελλο-Γιάννη, μιά χαρά τα λες.
Όμως, σαν πολλοί συνήγοροι του Τσιόδρα και της "αθωότητάς" του δεν μαζεύτηκαν εδώ μέσα; Τόσους αφελείς οπαδούς έχει πια; ή μήπως είναι τα κουνιάδια του και τα συμπεθέρια του;;; οι συντρώγοντες και συνπίνοντες;;; εεεεεεε;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ειδική ερευνήτρια Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ που έχει αφιέρωσει την ζωή της στην έρευνα για τη Λέσχη Bilderberg και άλλα μυστικοπαθή κλάμπ, συμπεριλαμβάνει στο τελευταίο της βιβλίο της ένα πλήρες κεφάλαιο για την λεγόμενη «Τακτική των Πανδημιών». Τι είναι αυτό; Η ίδια εξηγεί: “Μια από τις μεγάλες στρατηγικές για τον έλεγχο και την κυριαρχία του πληθυσμού είναι ο φόβος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, από καιρού εις καιρόν αυτή η τακτική χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τον κόσμο για μια πανδημία που πρόκειται να εξαπλωθεί. Τους τα λένε στις ειδήσεις δημιουργώντας και μια ταινία του Χόλιγουντ για να αυξήσουν τον αντίκτυπο και να εμφανιστούν ως οι σωτήρες. Ο ΠΟΥ ορίζει σε όλες τις χώρες τι πρέπει να κάνουν. Είναι ένα περαιτέρω βήμα για την εξάλειψη της αυτονομίας των κρατών και τη μεταφορά τους σε ένα υπερεθνικό κράτος”.

Στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που μιλούν για τον «ιό που θα καταστρέψει την ανθρωπότητα» συγχέουν δύο ασθένειες. Ανεξάρτητα από την υπόθεση με τον αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό, Βρετανοί γιατροί του εργαστηρίου του Λονδίνου του επίσημου Οργανισμού την προστασία της υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εντοπίσει ένα νέο ιό του αναπνευστικού που μοιάζει ύποπτα με το γνωστό μας SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο), ή την άτυπη πνευμονία , η οποία σκότωσε αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους το 2003.

Αρχείο 23.01.2018 - 15:50 2018 ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!

https://www.pentapostagma.gr/arheio/5966934_i-ntp-efaromozei-ta-skoteina-tis-shedia-erhetai-foniki-epidimia-stohos-i-meiosi-toy

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Σίγουρα δεν δουλεύουμε
τον κόσμο...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ού μπλέξεις αδερφέ...

...γιά πότε ο άνθρωπος
βρίσκεται
μπερδεμένος

σε δεσμά

πού... ούτε πίσω
ούτε μπρός...
κι όσο παλεύει
μπλέκεται χειρότερα...

Ο Θεός να μάς φιλάει...

Ανώνυμος είπε...

Το κλείσιμο των εκκλησιών ανήκει στην αρμοδιότητα της κυβέρνησης.
Οι πολιτικές, όμως, αποφάσεις, κάπου βασίστηκαν.
Σε κάποιες επιστημονικές εισηγήσεις.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τσιόδρας δεν συμφωνούσε με το κλείσιμο των εκκλησιών.
Από και και πέρα το κείμενο βγάζει αρκετή χολή και αδικεί.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν θεωρώ συμπαθή τον Τσιόδρα (για την επιστημοσύνη του δεν γράφω, τη θεωρώ δεδομένη).
Ανάξια λόγου θεωρώ τα περί χρηματισμού από εταιρείες.
Φαΐ ε τασ σεμνός άνθρωπος και έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για πιστό χριστιανό.
Από κει και πέρα, πάνω από τη θεσμική και επιστημονική του ιδιότητα, βρίσκεται η χριστιανική.
Τον ήθελα περισσότερο ομολογητή.
Και με το θέμα της Θείας Κοινωνίας πρωτίστως, αλλά και δευτερευόντως αντί να καταφεύγει στα γλυκανάλατα και τα μελό του Ελύτη (το τελευταίο ποίημα δεν ήταν του Ελύτη τελικά) , θα μπορούσε να αναφέρει κάποιο αγιογραφικό χωρίο.
Επίσης, έβγαλε πολύ επιστημονισμό με τα λεγόμενά του, κάνοντας λόγο για "επιστημονικό θαύμα", αναφερόμενος στην παράταση της επιβίωσης των ηλικιωμένων και συνετέλεσε, έστω και ακούσια, στην υπερέξαρση της επιστημοκεντρικής θεώρησης του θέματος.
Αλγεινή εντύπωση που προξένησε το γεγονός της "θεοποίησής" του από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ενώ ηγείτο 26μελούς επιστημονκού οργάνου.
Πιστεύω, ότι δεν του αρέσει και του ιδίου, αν και θα έπρεπε να το καταστήσει περισσότερο σαφές.
Επίσης, θεωρώ ότι δεν έπρεπε να πάει να ψάλλει, άρα και να εκκλησιασθεί, σε ναό, τη στιγμή που και με τις δικές του εισηγήσεις έκλεισαν οι ναοί, και εμείς οι πολλοί, στερηθήκαμε τον εκκλησιασμό και τα Μυστήρια.

Βασίλειος είπε...

Ντροπή σας! Ξεκαβαλήστε το καλάμι του τιμητή των πάντων, επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Βασιλειε εισαι κλασικό παράδειγμα βλαμμένου χριστιανού (;) τι πινεις ρε φιλε και δεν μας δινεις....ελεος πια!

Ανώνυμος είπε...

Από αρκετά νωρίς μου έχει φανεί βρώμικος ο ρόλος αυτού του ανθρώπου, θα πω μόνο αυτό.

Ως προς το αν μπορούμε / επιτρέπεται / έχουμε τις γνώσεις να κρίνουμε, όταν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι κλείνονται μέσα και σταματάει η ζωή στον πλανήτη, τότε το θέμα παύει να είναι αυστηρά επιστημονικό και γίνεται πολιτικό. Οφείλουμε ως πολίτες να προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.

Μα θα γίνουμε όλοι λοιμωξιολόγοι; Ε ναι, θα γίνουμε όλοι λοιμωξιολόγοι, όπως πριν δέκα χρόνια είχαμε γίνει όλοι οικονομολόγοι και σε άλλα δέκα χρόνια ίσως γίνουμε όλοι πυρηνικοί φυσικοί. Τι να κάνουμε δηλαδή, πρέπει να προσπαθούμε, όσο έχουμε - υποτίθεται - δημοκρατία πρέπει να προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται και να μη χάφτουμε αμάσητα όσα μας σερβίρουν. Δηλαδή οι δημοσιογράφοι που μας τα σερβίρουν και οι πολιτικοί που τους τα υποβάλουν, τι είναι, πανεπιστήμονες;

Αν είναι να απαγορεύεται η κριτική, τότε ας κόψουμε τις εκλογές και ας δώσουμε την εξουσία σε μια επιτροπή "πεφωτισμένων" που θα είναι υπεράνω όλων, για να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας. Να το κάνουμε επισήμως εννοώ. Αργά ή γρήγορα θα γίνει, δηλαδή, εδώ που τα λέμε.

athanasiosdragogiannis είπε...

Εδώ βάλαμε φυλακή τον Κολοκοτρώνη στον Τσιόδρα θα κωλώσουμε???

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Τρομερή βλάβη !
Να μην έχουμε καθαρό νου ,να συγκρίνουμε τον ανιδιοτελή Κολοκοτρώνη με τον κάθε λαμογιο Τσιόδρα ...

Ανώνυμος είπε...

Όλη την βδομάδα επιστήμονας που συντάσσεται με τους βλάσφημους και την Κυριακή ψάλτης ! Το ότι έχει 7 παιδιά δεν λέει τίποτα και νά τα χαίρεται τα παιδάκια ! Και ο Σάκης Ρουβάς έχει τέσσερα και κάποια άλλη περσόνα ,νομίζω Χοψονίδου , έχει έξι και πάλι νά τους ζήσουν ! Χρειάζεται μία ψυχογραφία ο άνθρωπος ! Εγγίζει την τραγικότητα του Πόντιου Πιλάτου !

Ανώνυμος είπε...

Πρώτε ανώνυμε, δες το κείμενο της συνέντευξης του Ιερωνυμου στον Παπαχελά και δες τι λέει για το κλείσιμο των ναών.
Λέει σαφώς ότι οι ειδικοί την εισηγήθηκαν στην κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

http://aktines.blogspot.com/2020/05/blog-post_533.html?m=1
Το κείμενο της συνέντευξης του Ιερωνύμου στον Παπαχελά.