Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Γεωργία : Θεία Λειτουργία έξω και στην προβλεπόμενη απόσταση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα μας πείθουν οτι πρόκειται περί διωγμού . Στην Δράμα έκαναν έλεγχο μέσα στον ναό μήπως κάποιος κρύβεται! Μήπως έκαναν έλεγχο καί κάτω απο την αγία Τράπεζα ! Πού όμως οι άθεοι νά ανήχοντο αυτή την εικόνα στις πλατείες ! Πράγμα που σημαίνει οτι ούτε οι μητροπολίτες το διαπραγματεύτηκαν ! Γιατί ????? Ένα "γιατί" μας έχει καρφωθεί στο λαιμό ! Αυτές οι θαυμάσιες εικόνες απο τις ορθόδοξες ανατολικές χώρες θα τους καίνε και θα τους ζεματάνε . Όμως πώς θα κάνουν καλά τά μιλιούνια των μουσουλμάνων , που κουβάλησαν εδώ και τώρα μας κλείνουν τις εκκλησίες ! Απέκτησαν τέτοια δικαιώματα οι μουσουλμάνοι πάνω στην δική μας την καμπούρα ! Είναι αναπολόγητοι για το κακό που μας προξένησαν !

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, επικοινωνεί με την αστυνομία...

(σύμφωνα με την αστυνομία, έξω από τον ναό, καθώς και στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία, βρίσκονταν περίπου 10 άτομα και έπειτα από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, επέβαλλαν διοικητικά πρόστιμα σε τέσσερα άτομα για άσκοπη μετακίνηση)

...και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους και παρακαλεί για την περαιτέρω αντιμετώπιση οιουδήποτε θέματος ήθελε προκύψει...ούτε θέληση υπάρχει αλλά και ούτε διάθεση!!

- Να μας τρελλάνουν θέλουν...καπνίζουν κατιτίς...οι Αρχιερείς ⁉️
https://www.facebook.com/archanggelos.uriel/posts/2835511426544261

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αδελφοί μας επί εβδομήντα χρόνια
μαρτυρούσας για τον Χριστό μας.Μήπως λέω
μήπως πάμε να καταλάβουμε κάτι τις;;;

Παυσανίας

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αδελφοί μας επί εβδομήντα χρόνια
μαρτυρούσαν για τον Χριστό μας.Μήπως λέω
μήπως πάμε να καταλάβουμε κάτι τις;;;

Παυσανίας

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ διωγμός είναι η δίωξη και η εξόντωση κάποιου. Από πού προκύπτει κάτι τέτοιο; Σε κάθε περίπτωση όμως, που είναι η εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού. Και αν ο Θεός θέλει πάλι διωγμούς για να κοσμήσει τον ουρανό με νέους μάρτυρες; Τι μπορούμε να κάνουμε; Να γίνουμε αντίθετοι, αντιστρατευόμενοι το θέλημά του; Μη γένοιτο! Ας κάνουμε την περίοδο αυτή πραγματικά Σαρακοστή μένοντας στο ταμείο μας, μιμούμενοι τους Αγίους ασκητές, όπως είπε ένας πατέρας. Αν υπάρχει σχέδιο διωγμού ο Θεός ξέρει. Και θα πράξει κατά το συμφέρον μας...