Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Πώς θα φτιάξουμε Ελληνικό καφέ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1ον Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΒΟΛΗ κ ΜΟΝΟ...ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ κ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ Η ΓΕΥΣΗ κ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ.
2ον ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ.ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ...
3ον ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΡΧΙΚΑ κ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ κ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΕΩΣ ΕΠΑΝΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΔΕΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ κ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ...
Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

DimitrisT είπε...

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να φτιάχνουμε χόβολη κάθε μέρα

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Συνταγή
(όχι για μερακλήδες)

Απλά τον ψήνουμε
βαρύ,
χωρις ζάχαρη.

Όταν έχουμε κέφια
ρίχνουμε από πάνω
μπόλικη κανέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνικος καφες γινεται με ζεστο νερο,οχι με κρυο και σε μπρικι μπακιρενιο