Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

« ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 

Όταν τό πρόβλημα καί η αιτία πολέμου είναι η υφαλοκρηπίδα καί η ΑΟΖ καί η πιθανή πολεμική επιχείρηση θά έχει ως θέρετρο τα νησιά μας « ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ» 

Όταν ο Τούρκος τα γεμίζει ασφυκτικά με δικούς του και κοντεύει να τούς καταστήσει πλειοψηφία. « ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ» 

Όταν « μυρίζει πόλεμο» και τα στρατόπεδα μας γίνονται χότ σπότ καί γεμίζουν από απεσταλμένους τού Τούρκου και ο στρατός μας ασχολείται με το να τούς ταΐζει , καθαρίζει, περιθάλπει .« ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ»

 Οι αξιωματικοί παραιτούνται γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για τα αεροπλάνα , ερπύστριες για τα τανκς « ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ».

 Όταν η Τουρκία ανακοινώνει ΑΟΖ έως τήν Λιβύη, δεσμεύοντας όλο το Αιγαίο και οι δικοί μας ανακοινώνουν ότι ελπίζουν στήν οικοδόμησει εμπιστοσύνης μέ τούς Τούρκους « ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ». 

Όταν οι χειρότεροι εχθροί μας είναι οι σύμμαχοι τοκογλύφοι μας και εμείς στην κατάσταση πού βρισκόμαστε μεριμνούμε να καταργήσουμε τόν νόμο περί βλασφημίας ώστε ελεύθερα να βλασφημούμε πλέον Τόν μόνο ανά τούς αιώνες σύμμαχό μας τον Θεό τότε είμαστε άξιοι να μάς πάρει ο διάολος η ο Τούρκος.
 « ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ»

 Όταν το κοινοβούλιο νομοθετεί αντίθετα με τον νόμο τού Θεού τότε ισχύει ο πνευματικός νόμος « πάς ο υψών εαυτόν ταπεινωθείσεται. « ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ»

Όταν οι Ελληνίδες προβαίνουν ετησίως σέ 400 χιλ εκτρώσεις « ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ»

Όταν κατά εκατοντάδες χιλιάδες εισάγονται μετανάστες πού γεννούν τα παιδιά τους κάτω και από τις δύσκολες συνθήκες πού βρίσκονται ,ακόμη και μέσα στις βάρκες πού κινδυνεύει η ζωή τους ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!!!! 
Όταν... Όταν ... Όταν...
 Αρχ Χριστόδουλος Αγγελόγλου

1 σχόλιο:

Άκων είπε...

Γρηγορείτε και προσεύχεσθαι...