Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ

Πάπας«Δεν χρειάζεται να μιλάτε για τον Χριστό – Αγκαλιάστε τις άλλες θρησκείες» Ρόλος σας δεν είναι να προσηλυτίσετε τον πλησίον σας, αλλά να ζείτε σε αδελφότητα με όλες τις θρησκείες». 


Αληθινός πρόδρομος του Αντίχριστου, έχετε αμφιβολία; 

 Αυτός είναι ο δαιμονόπληκτος παπισμός και ο εκπρόσωπος του πάπας, που θέλει να είναι ισότιμος συνομιλητής με την Εκκλησία του Χριστού!



Παρ ολη την αληθινή κακοδοξία που εκφράζει ο παπισμός 
και ειδικά ο πάπας, πολλοί υψηλόβαθμοι «Αρχιμανδρίτες»
 εν Αθήναις κι όχι μόνο ,επίδοξοι Επίσκοποι τρομάρα τους , αλληθωρίζουν οι φουκαράδες στην πλάνη… ξέρουμε τι σας λέμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάηκε η Παναγία των Παρισίων !!! Κρίμα για όσους δεν προλάβαμε νά δούμε αυτό το μνημείο και ελπίζαμε οτι ίσως στο μέλλον θα τό βλέπαμε ! Θα μείνει μόνον στα έργα του Μονέ και στην λογοτεχνία ! Ήταν ένα σύμβολο του ευρωπαικού πολιτισμού . Ό.τι καταστρέφεραι δεν ξαναγίνεται ! Η καταστροφή φαίνεται ολοσχερής !

Απο το άλλο μέρος φαίνεται νά είναι ένα σημαδιακό γεγονός, μία θεοσημία , για ό,τι απεργάζονται....

Οι φίλοι μας η Ευρωπαίοι δεν έχουν μάθει τί σημαίνει καταστροφή ! Κάποτε μας έστειλαν τους σταυροφόρους και κατέστρεψαν τό πάν ! Μας καταέκλεψαν και αφάνισαν τον πολιτισμό μας ! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην θέση του ! Τώρα σκίζεται η καρδιά τους και η δική μας μαζί ! Τά έργα του πολιτισμού είναι μία παγκόσμια κληρονομιά . Ποτέ δεν είπαν ένα ευχαριστώ γιατί ήταν προστατευμένοι απο τα κύματα των βαρβάρων , πράγμα που τους επέτρεπε νά δημιουργούν και νά συσωρεύουν τα πολιτιστικά αγαθά και τα σπουδαία μνημεία ! Πρός την Ελλάδα , την κοιτίδα του ευρωπαικού πολιτισμού , φέρθηκαν αχάριστα !

Κρίμα για την φημισμένη Παναγία των Παρισίων !