Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η Κυβέρνηση κατσαπλάδων που θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ! Οι Ελληνόφοβοι γραικύλοι κυβερνητικοί   προσπαθούν με νομικά τερτίπια  να φιμώσουν τον παπα  Χρήστο από την Ρόδο που αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Για να δούμε οι δικαστές θα αρθούν στο  ύψος των περιστάσεων να δώσουν την απάντηση που χρειάζεται στους Μπολσεβίκους;;

Παραπέμπεται στο Μονομελές Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας. Ο Ελληνόψυχος Ιερέας οδηγείται στη δικαιοσύνη με κατηγορία την δημόσια προτροπή σε βία. Ο ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως. Γιατί, εδώ και χρόνια έχει αναλώσει την ζωή του, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας», είχε πει στο συγκλονιστικό κήρυγμα του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο παπάς ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, αλλά...ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ, ΈΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ..όποιος λοιπόν ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ, ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ, ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΝΕΙ. Αυτό ΕΠΡΕΠΕ να το ΣΚΕΦΤΕΙ ο έρμος ο παπάς και ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ...ΛΥΠΗΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΤΕΡΑ...

Λωρίτου Ελένη είπε...

Αυτός ο χριστιανικός καθωσπρεπισμός ! Δηλαδή για τον άμβωνα ποιό είναι το καθως πρέπει ρε φίλε ; Ποιό είναι το χυδαίον του πράγματος ; Οι καθως πρέπει άμβωνες για τα κριτήριά σου είναι βδελυροί στα μάτια του Θεού ! Μας έχουν πνίξει τα σιγανοπαπαδίστικα !

Ανώνυμος είπε...

Καί λυπάσαι και τα χαρακτηρίζεις χυδαία και μας μπερδεύεις ! Κάτι κρυπτο- είσαι ! Ή κρυπτοοικουμενιστής Ή κρυπροΣυριζαίος και ντρέπεσαι νά μας το πείς !