Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Σύγχρονο Απόστολο Παύλο αποκάλεσε τον Α. Τσίπρα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ, ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ..!
Σύγχρονο Απόστολο Παύλο αποκάλεσε τον Α. Τσίπρα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Εάν ο παρακάτω διάλογος που κυκλοφορεί ακόμη και σε έγκυρα ειδησεογραφικά ιστολόγια αληθεύει, τότε πραγματικά πολλά εξηγούνται για την χλιαρή στάση του Αρχιεπισκόπου απέναντι στην Κυβέρνηση αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.
Ο διάλογος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος στην Ιεραρχία της Παρασκευής είναι ενδεικτικός της σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμος και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Μητροπολίτης: Δημητριάδος: Δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο…
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εμπιστεύομαι τον Τσίπρα απολύτως, γιατί εμπιστεύομαι την ποιμαντική μου.
Ο Τσίπρας μέσα από τη σχέση μαζί μου γίνεται ένας σύγχρονος Σαούλ!
Τα σχόλια περιττεύουν νομίζουμε.

Το μόνο που θα πούμε είναι πως ο Απόστολος Παύλος – Σαούλ μπορεί να ήταν διώκτης των Χριστιανών αρχικά αλλά η στάση του αυτή ήταν απόρροια του ζηλωτισμού του και της αγάπης του για τον Ένα και μοναδικό Θεό. Οι όποιες λοιπόν συγκρίσεις καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

πηγή

σχόλιο:Μην ξεχνάμε ο Σαούλ είχε φωτιά μέσα του,θείο ζήλο,φόβο Θεού,αγαπη γι αυτό που πίστευε και έκανε,αλλά σε λάθος κατεύθυνση και διοχέτευση.Βρήκε πράμα μέσα του ο Χριστός και τον έπλασε απόστολο.Μεταστροφή παθών και μεταβολή λέγεται αυτό.Ο νέος Σαούλ τί έχει;Χυλό και αφασία, σαν λαπάς χωρίς λεμόνι.Το πολύ πολύ όταν του μιλήσεις για τον Χριστό να μεταστραφεί σε κολλυβόζουμο .Αφήσαμε τα ενενηκοντα εννεα αποίμαντα για να σώσουμε το απολωλός.Τι συγκινητικό.Βέβαια το απολωλός στην ομώνυμο παραβολή ήταν αρνάκι και όχι μουλαράκι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσοι λατρεύουν το χρήμα, δεν μπορούν να αγαπήσουν τον Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ανωμαλια εχει βαθυτερα αιτια.Δειτε τα βλεμματα στις κατα ιδιαν συναντησεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ γρηγορα και οι δυο θα τους φαει το μαυρο σκοταδι...για παντα.