Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Επεισόδιο "ανθρωπιάς"

Αποτέλεσμα εικόνας για ματι 

Καλημέρα ή καλησπέρα, 
Θα ήθελα να ενημερώσω για το επεισόδιο "ανθρωπιάς" στο ταχυδρομείο της Καβάλας, με δέματα για τους πυρόπληκτους.
Επικοινώνησα το πρωί με τον Δήμο Ραφήνας για να επιβεβαιώσω την δ/νση που θα έστελνα τα δέματα. Σε συζήτηση με τον υπάλληλο μου είπε ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες...
 
Περιμένω την σειρά μου στο ταχυδρομείο με το νούμερο, μετά από ώρα πέφτει ένας πανικός στις υπαλλήλους και στην προϊσταμένη, για το με ποιον τρόπο  θα τα στείλουν, μου ζητάει η υπάλληλος να ξαναβγάλω χαρτάκι ενώ συμπλήρωνα τα δελτία που μου έδωσαν (δηλαδή να ξαναστηθώ στην ουρά!!!) και τελευταία στιγμή μου λένε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!! 
Τα δικά μου δεν είναι δέματα αγάπης, είναι δέματα για πυρόπληκτους. 
Τί δεν καταλαβαίνετε;;; Εάν δεν αλλάξετε τις διευθύνσεις κυρία μου, θα πληρώσετε κανονικά. Φυσικά δεν άλλαξα τις δ/νσεις στα πακέτα, πλήρωσα κανονικά, τηλεφωνώντας συγχρόνως στον Δήμο Ραφήνας. Με συνδέσανε  με την αρμόδια υπεύθυνη, η οποία ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, το οποίο φυσικά το άκουσαν και στο ταχυδρομείο. 
Μα γιατί δεν αλλάζετε την δ/νση να τα στείλετε δωρεάν;;; 
Τώρα να τα στείλω δωρεάν;; 
Σε ποιους;;;; Σε αυτούς που δολοφόνησαν εν ψυχρώ 95 άτομα, γέρους, νέους, μωρά με τον πιο επώδυνο τρόπο;;; 
Έχουμε πια εμπιστοσύνη σε κανέναν; Ούτε στις μητροπόλεις καλά καλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη. 
Αυτά για την δωρεάν αποστολή από όλη την Ελλάδα μέχρι την 30η Αυγούστου. Αυτά για τον δόλο που συνεχίζει να έχει ο κρατικός μηχανισμός, για το φύγε εσύ να ρθεις εσύ. Ούτε καν μετανάστες. Λαθρομετανάστες. Αυτοί για τους οποίους δούλευαν στα τραπέζια της Αγάπης όλες οι μητροπόλεις μας, αδειάζοντας τα παγκάρια από όλες τις ενορίες, αυτοί για τους οποίους εξουθενώνονταν  τα φαντάρια μας, για να τους μαγειρεύουν νυχθημερόν!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ;;;; 
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ;;;
 ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ;;; 
ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ;;;
 Εμ, αν ο αρχηγός του ΓΕΣ είναι YES MAN, και περιμένει τον κ. Υπουργό Εθνικής Αμύνης (!!!) και ο οποίος δήλωσε ότι δεν τον άφησε το ΝΑΤΟ να επέμβει, γιατί ήταν θέμα λέει πολιτικής προστασίας, άκουσον-άκουσον!  Ας βγούν κι άλλες φωτογραφίες δεξιά κι αριστερά, (μια περιήγηση στην σελίδα του ΓΕΣ θα σας πείσει), οι άνθρωποι με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες στο ζήτημα "μεταναστών", αυτοί που πάνω απ' όλα βάζουν τον "Ανθρωπο" και τον Ανθρωπισμό.
Εμείς κύριοι, θέλουμε να ζούμε θεανθρωποκεντρικά και όχι ανθρωποκεντρικά.  Κι όπως έλεγε και ο μακαριστός γέροντας Γεώργιος Καψάνης: «Όλα τα ορθόδοξα είναι θεανθρωποκεντρικά, έχουν κέντρο τον Θεάνθρωπο Χριστό. Όλα τα μη ορθόδοξα, προτεσταντισμός, παπισμός, μασονισμός, χιλιασμός, αθεϊσμός, ό,τι άλλο εκτός Ορθοδοξίας, αυτόν τον κοινό παρονομαστή έχουν: Κέντρο είναι ο άνθρωπος. Σε μας κέντρο είναι ο Θεάνθρωπος Χριστός» .
Ντρεπόμαστε που υπάρχουμε, ως άνθρωποι μπροστά σε αυτόν τον απέραντο πόνο στο Μάτι.... Εσείς;

ένας άνθρωπος ή μάλλον απάνθρωπος 

Διαβάστε επίσης:  Θές νά βοηθήσῃς τούς πληγέντες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος που γράφει το άρθρο πρέπει να είναι μεγάλος στην ηλικία γιατί ο στρατός βοηθούσε και μάλιστα υποχρεωτικά πριν 50 χρόνια. Δεν θεωρώ λάθος την προτροπή του αλλά δυστυχώς έχουν αλλάξει πολλά.
Είχα ακούσει περιστατικά που ο στρατός έσβηνε τις φωτιές χωρίς να περιμένει κάποια εντολή κλπ
Τώρα τίποτα δεν ισχύει.