Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

«Ουδέποτε πιστεύαμε...»!!!

 Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς: 

«Ουδέποτε πιστεύαμε ότι με τόση προχειρότητα υπεύθυνοι άνθρωποι της πατρίδος θα αντιμετώπιζαν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος μας με τόση, πραγματικά, ανευθυνότητα και προδοσία».

Και ο λαός του Θεού, παπούλη, ουδέποτε επίστευε, πως άνθρωποι της Εκκλησίας θα παρέδιδαν αμαχητί την Πίστη στα χέρια των άθεων και των Οικουμενιστών με επικεφαλής  του "πάπα της Ανατολής"  Βαρθολομαίου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θες να πεις κάτι;

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Μη μας πουν οι ποιμένες, οι τεθέντες υπό του Αγίου Πνεύματος ως φύλακες της πίστης και του ποιμνίου της Εκκλησίας, πως δεν καταλάβαιναν πού πήγαινε η κατάσταση. Ο μακαρίτης ο Χάρρυ Κλιν, προ τριακονταετίας μας άφησε μαρτυρίες με τα διάφορα καλλιτεχνικά του δημιουργήματα, προφητεύοντας πως η Ελλάδα σε 20-30 χρόνια θα ήταν όπως είναι σήμερα. Και δεν έπεσε έξω. Άνθρωπος, που δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την πίστη και "μυριζόταν" την πορεία που θα ακολουθούσε η Ελλάδα. Και αυτοί, οι επίσκοποι, οι εκλεκτοί της θείας χάριτος, οι υπεύθυνοι της πνευματικής πορείας του λαού, πέφτουν απ` τα σύννεφα και αναρωτιούνται συνεχώς (βλέπε Παύλος Σιατίστης) πώς φτάσαμε εδώ!Ε, όχι δα! Ακόμη και απλοί, ταπεινοί άνθρωποι προέλεγαν, αν όχι ακριβώς, αλλά με μια σχετική ακρίβεια, το τι έμελλε να γίνει, όπως και έγινε.