Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησε... πειράζοντας τα σανδάλια της, τώρα πουλάει 500 ζευγάρια το χρόνο

Μπορεί να ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία εν μέσω κρίσης, αλλά αυτή η 28χρονη Κρητικιά κατάφερε να φτιάξει μία πολύ πετυχημένη επιχείρηση, η οποία έχει γίνει γνωστή μέχρι και στο εξωτερικό.
Ο λόγος για την Εύα Μολδοβανίδου από το Ρέθυμνο η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει μία επιχείρηση με σανδάλια, την Sundali by E.creations εν μέσω κρίσης.
Έχοντας θέληση, υπομονή και όρεξη για δουλειά, η Εύα κατάφερε να απογειώσει την επιχείρησή της, καθώς τα σανδάλια της έγιναν ανάρπαστα όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο λόγος που η πανέμορφη Ρεθυμνιώτισσα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό brand είναι η τακτική της, καθώς η Εύα επιλέγει να συζητά με την κάθε πελάτισσα για το τι εκείνη προτιμά και μετά να τα υλοποιεί.
Μάλιστα, το όλο εγχείρημα έχει κάνει πάταγο ιδίως στο εξωτερικό, σε μια εποχή που θα περίμενε κανείς να μην ευδοκιμήσει, αφενός λόγω της κρίσης, αφετέρου λόγω της βαριάς εμπορευματοποιημένης βιομηχανίας.

Για την επιτυχία της και για το πως ξεκίνησε να φτιάχνει σανδάλια, η Εύα Μολδοβανίδου μίλησε στο zarpanews.gr:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκοπό να ξεκινήσω να φτιάχνω σανδάλια. Γενικά έκανα και κάνω πολλές και διάφορες κατασκευές, από κοσμήματα μέχρι διάφορα διακοσμητικά είδη. Οπότε είχα κάποια υλικά, είχα και ένα παλιό ζευγάρι δερμάτινα -όπως όλες μας- και είπα να κάνω μια δοκιμή. Αργότερα τα είδε η μητέρα μου, «ζήλεψε» και έφτιαξα και σε αυτή από ένα ζευγάρι, μετά ακολούθησαν οι κολλητές μου και τώρα πλέον, ο κόσμος όλος!


Η  ίδια μάλιστα ανέφερε πως πλέον από εκεί που έφτιαχνε απλά σανδάλια για φίλους και γνωστούς, τώρα φτιάχνει περίπου 500 ζευγάρια την σεζόν.
«Θα μπορούσα και να φτιάχνω αρκετά παραπάνω, αφού μου έχουν προταθεί συνεργασίες από αρκετά καταστήματα, απλά επειδή θέλω να συνεχίσω να τα κάνω όλα μόνη μου και είμαι και λίγο τελειομανής σε ότι και αν κάνω, προτιμώ να αναλαμβάνω παραγγελίες μέχρι εκεί που το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου. Άλλωστε αυτό δεν είναι το επάγγελμα μου -καθώς ασχολούμαι με τουριστικές επιχειρήσεις-, αλλά είναι το χόμπι μου, το μεράκι μου και έτσι θέλω να παραμείνει», ανέφερε η όμορφη Κρητικιά.

Σχετικά με την επιτυχία της επιχείρησής της στο εξωτερικό, η Εύα επισήμανε πως οι δημιουργίες της έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και έχουν φτάσει μέχρι την Πορτογαλία και την Νότια Αφρική.

Μάλιστα το ελληνικό στοιχείο στις δημιουργίες της είναι χαρακτηριστικό, καθώς όλα έχουν ελληνικά χρώματα, μαιάνδρους και άλλα ελληνικά σύμβολα.

Πηγή- Φωτογραφία: zarpanews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Αφροδίτη είναι ;