Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Στην Θεσσαλονίκη ο κατσαπλιάς και δοσίλογος Α.Τσίπρας: Θα πάρει ένα πρώτο «δείγμα» του επιπέδου της λαοφιλίας του μετά το όνειδος των Πρεσπών

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης περιμένουν τον  κατσαπλιά  δοσίλογο πρωθυπουργό Α.Τσίπρα να τον υποδεχτούν «θερμά» για να του δείξουν πόσο πολύ «εγκρίνουν» την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας, σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης όπου θα παραστεί για την Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας.
Φορείς και πολίτες αναμένεται να δείξουν με θορυβώδες τρόπο την αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών.
 Στην Θεσσαλονίκη ο Α.Τσίπρας: Θα πάρει ένα πρώτο «δείγμα» του επιπέδου της λαοφιλίας του μετά το όνειδος των Πρεσπών
Στην κινητοποίηση που προγραμματίζεται για τις 5 το απόγευμα στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ καλεί ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία».  Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν «με μία ελληνική σημαία», μία ώρα πριν την επίσημη έναρξη της Τετραμερούς Συνόδου  που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί και στις 8 το βράδυ στο Λευκό Πύργο.
Τα μέτρα ασφαλείας πάντως εξαιτίας των νέων διαδηλώσεων αναμένεται να είναι δρακόντεια προκειμένου να μην προσεγγίσουν οι διαδηλωτές το χώρο όπου θα διεξάγεται η Τετραμερής Σύνοδος παρουσία του πρωθυπουργού.
Οι φορείς και οι Παμμακεδονικές οργανώσεις έχουν σκοπό να διοργανώνονται επί καθημερινής βάσεως μικρές διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις ώστε να συντηρείται ένα κλίμα αντίστασης μέχρι και την τελευταία Παρασκευή των εθνικών εκλογών όποτε και αν αυτές γίνουν.
Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να αντικρίσει τους κατοίκους της περιοχής την οποία και εκχώρησε σε άλλο κράτος.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις δημοσκοπήσεις έχει πλέον απολέσει ακόμα και την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: