Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ούφ!

Μερικές εύστοχες παρατηρήσεις:
Είμαστε 2 χρόνια μετά από την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και η προσωπική του "φρουρά" (Αρχιερείς, Αρχιμανδρίτες, Αγιορείτες, Καθηγητές θεολογικών σχολών, Ιερείς Μοναχοί και λαϊκοί), υπηρετούν με τεράστια ποσά την οικουμενιστική τους ατζέντα.
 /...............................
Η ατζέντα των Οικουμενιστών έμοιασε να ολοκληρώθηκε και με το ανιστόρητο κείμενο του Αγίου Όρους, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, συμφώνησαν με το Κολυμπάρι όλες οι Μονές εκτός της Εσφιγμένου και επιπλέον μας είναι άγνωστη η μεθοδολογία της έγκρισης του κειμένου
.........................

Όταν βλέπουμε πρωτοκλασσάτους Αγιορείτες ηγουμένους να επιδιώκουν την Βασιλική οδό, ενώ έχουν υπογράψει την απόφαση υπέρ του Κολυμπαρίου, καθώς και όταν βλέπουμε παραδοσιακούς Αρχιερείς που στο κοντινό παρελθόν ήλεγχαν Πατερικά τους Οικουμενιστές και τώρα να σιωπούν, αισθανόμαστε πως το πράγμα δεν πάει άλλο.
 ολόκληρο εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έ! Καλά ! για μιά κορδέλα μέ φιόγκο κάνουμε έτσι ! Πάει κανείς στο ψιλικαντζίδικο παίρνει πέντε μέτρα κορδέλα και φτιάχνει έναν φιόγκο και στό εξής ονομάζεται τσιτσιφιόγκος ! Απορώ τί θα τον κάνει αυτόν τον φιόγκο ο Εφραίμ ! Πού θα τον κρεμάσει ! Δεν νομίζω νά κυκλοφορεί μέ αυτόν !

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Εφραίμ του δίνει κοτόπουλα και αυτός του δίνει φιόγκους; Τρώγονται οι φιόγκοι ; Κανένα αεροπλανάκι δεν γίνεται ;