Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η φιλοπατρία δεν χειραγωγείτε!

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος οδηγεί τον κόσμο να έχει τόση αντιπάθεια και έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του 
και ενεργεί απροκάλυπτα ως ο κομισσάριος των κατσαπλιάδων προδοτών που μας κυβερνούν, υπάρχουν Επίσκοποι, 
που διασώζουν την αρχοντική ρωμαίγικη παράδοση της συμπόρευσης με τα ιερά και όσια της πονεμένης πατρίδας μας.


Ο Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Πισοδέρι
Ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης Παύλος διαβάζει το μήνυμα των 5 Μητροπολιτών της Δ. Μακεδονίας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΛΜ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΩ, ΣΤΗΝ ΒΙΓΛΑ ΟΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΓΚΛΩΒΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΛΛ/ΡΙΟΥ)ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ ΤΩΝ "ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ"ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΜΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.ΣΤΗΝ ΒΙΓΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΔΗΛΩΣΑΝ.ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια που δώσατε το παρόν σε αυτή την ιστορική διαμαρτυρία! Ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις για το τι πραγματικά συνεβει εκεί. Ο αγώνας συνεχίζεται!

dminoglou@gmail.com είπε...

Οι ιερωμένοι που μας προβάλετε είναι "πατριώτες" του συστήματος, άριστοι ηθοποιοί και υποκριτες. Δεν μας πείθουν! Και ξέρετε γιατί? Γιατί έχουν προδώσει πριν απ όλα την Αγία ορθόδοξη πίστη. Έχουν προσκυνήσει το θηρίο του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΎ και μάλιστα διώκουν τους ομολογητες πατέρες της αγ. Παρασκευής με επικεφαλης τον π. Μαξιμο