Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η Κατερίνα Βρανά, το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου, μας χρειάζεται


ο stand-up comedy είναι το απόλυτο όπλο της Κατερίνας Βρανά. Αυτό επιστρατεύει για να προσφέρει απλόχερα γέλιο στον κόσμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος που κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory: Η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου. Ούτε τα σερί sold out που σημείωναν όλες οι παραστάσεις της.
Μέσω του stand-up, λοιπόν, 20 συνάδελφοί της κωμικοί αποφάσισαν να τη στηρίξουν, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της, η οποία, από τον Απρίλιο του 2017, δοκιμάζεται.
Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο (Ηρακλείου 13, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς). 
Είσοδος: 15 €. Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.


 Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις, όταν αρρώστησε πολύ σοβαρά. Ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς. Από τον Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπετάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.
Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα.
Η Κατερίνα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ της κατάστασή της, ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο YouTube τους φαν της για την πορεία της, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα και σ’ άλλους ανθρώπους που δοκιμάζονται.
Αυτή η ξεχωριστή βραδιά είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το αστείο και ταλαντούχο κορίτσι που σύνθημα του και στάση ζωής του είναι το “Stayin’ Alive”.
Ελάτε μαζί μας, αυτή η νύχτα στο Βεάκη θα έχει χιούμορ, γέλιο, και θετική διάθεση! Στην Κατερίνα, άλλωστε, δεν αρέσουν τα δακρύβρεχτα και αυτή μας η έκπληξη πρέπει να είναι αντάξια της μενταλιτέ της!
Βοηθάμε να γίνει γρήγορα καλά η Κατερίνα γιατί αυτή ξέρει να κάνει τον κόσμο πιο αστείο.

πηγή 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε παιδιά τώρα που έχει χιούμορ η κοπέλα!!! για τους ξένους ίσως και πάω πάσο